cmokec -> smeh je pol zdravja (24.11.2004 21:33:04)
|
Smeh je pol zdravja.:)-:)- Pa malo je takih, ki se lahko iz sebe malo ponorčujejo.:ups: Našla sem nekaj :nosecka: vicov: Izlet V mestni porodnišnici pregleduje ginekolog nosečnice in presenečen ugotovi, da bodo tri bodoče mamice, ki ležijo na sosednjih posteljah, rodile šestega januarja. Ko se približna naslednji, četrti postelji, se hoče pošaliti in vpraša: "Ali boste tudi vi rodili šestega januarja?"Bodoča mamica se nasmehne in reče: "Ne, jaz pa nisem bila na tistem izletu!" Rjavolaska pravi prijateljici blondinki : "Včeraj sem bila na testu za nosečnost.". Blondinka : "So bila težka vprašanja ?" NOSEČNOST V nabito poln avtobus vstopi dekle in prosi moškega, ki je sedel: "Ali mi prosim lahko odstopite sedež? Noseča sem.!" "Saj se vam še nič ne pozna! V katerem mesecu pa ste?" "Noseča sem šele pol ure, noge me pa še vedno bolijo!" NOSEČNOST Janezek je videl mamo in očeta pri spolnem odnosu. Drugo jutro je vprašal očeta: "Očka, kdo zanosi: tisti ki je pri seksu spodaj ali tisti ki je zgoraj?" "Tisti, ki je spodaj." "Hvala bogu, da mamica ne bo noseča!" si je oddahnil Janezek. Pol zdravja smeh, pol ga že itak imamo, pa bo. Dobro spančkajte, pa ne pozabite se mal pocrtljat, se jutri beremo. cmokec
|
|
|
|