|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sluz
20.10.2004 19:14:33   
naja78
:rozica:drage mamice.
bom kar direktna.
s fantom se trudiva,pa saj ste mi že svetovale,na temo vsem mamicam,ampak.............
moram vas še nkaj vprašat.
Ali je prav da imam vsak mesec novo upanje da bo :modri:.??Ali je najboljš da na vse čisto pozabim???:(ampak kar ne morem.
no ampak bistvo je kar vas moram vprašat :

9 dan po M se mi je na hlačkah v lužbi pokazala ena belkasta sluz.velika za 1 velik lešnik.vem da imam dneve ovulacije,ampak ali lahko pomislim na kaj .......saj veste.:zmeden:

naj povem da ponavadi nimam veliko sluzi-opažene na hlačkah.moje počutje je pa ok,razen da sem občasno utrujena kot ponavadi.drugih znakov razen občasnega čutenja jajčnikov ,nimam.

HELP.PA ZA VSAKO :pujs::pujs::pujs:NAJA 78
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sluz
20.10.2004 19:33:24   
kimi
Jaz bi ti svetovala da pozabiš na vse. Tako boš veliko bolj presenečen pa še hitreje bo. Kdor čaka dočaka jaz sem po 1 letu zanosila pa se nisem nič sekirala. Glede izcedka pa ne vem, samo ne takoj pomisliti da si:nosecka: to je čisto normalno v času ovulacije

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sluz
20.10.2004 19:41:23   
naja78
HVALA TE UPOŠTEVAM,SI ME KR ZBRIHTALA.PAPA MORM IT DEC JE PRŠU.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sluz
20.10.2004 23:32:35   
@
Draga Naja!

To je čisto normalno - gre za... hihihi... jaz jim rečem kar "spermolovilci" 8).
Lepljiva prozorna sluz namreč pomaga ujeti spermije in se zato pojavlja v času ovulacije.
Ponavadi je tudi edini pokazatelj ovulacije, nekatere pa celo čutijo podobne bolečine kot pri M.
Veselo na delo in veliko sreče! ;)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   sluz
21.10.2004 9:56:07   
beba76
Čimmanj misli na to, pa bo ziher ratalo!
Bodi v 9nebesa

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   sluz
21.10.2004 14:21:48   
urskas
Vsak dan opazuj sluz in boš ugotovila, da ni vedno enaka. V času ovulacije postane skoraj prozorna in zelo elastična. Ko pa je o. mimo, spet postaja gostejša in bolj bela...

LP urskas

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?