sluz (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

naja78 -> sluz (20.10.2004 19:14:33)

:rozica:drage mamice.
bom kar direktna.
s fantom se trudiva,pa saj ste mi že svetovale,na temo vsem mamicam,ampak.............
moram vas še nkaj vprašat.
Ali je prav da imam vsak mesec novo upanje da bo :modri:.??Ali je najboljš da na vse čisto pozabim???:(ampak kar ne morem.
no ampak bistvo je kar vas moram vprašat :

9 dan po M se mi je na hlačkah v lužbi pokazala ena belkasta sluz.velika za 1 velik lešnik.vem da imam dneve ovulacije,ampak ali lahko pomislim na kaj .......saj veste.:zmeden:

naj povem da ponavadi nimam veliko sluzi-opažene na hlačkah.moje počutje je pa ok,razen da sem občasno utrujena kot ponavadi.drugih znakov razen občasnega čutenja jajčnikov ,nimam.

HELP.PA ZA VSAKO :pujs::pujs::pujs:NAJA 78

kimi -> sluz (20.10.2004 19:33:24)

Jaz bi ti svetovala da pozabiš na vse. Tako boš veliko bolj presenečen pa še hitreje bo. Kdor čaka dočaka jaz sem po 1 letu zanosila pa se nisem nič sekirala. Glede izcedka pa ne vem, samo ne takoj pomisliti da si:nosecka: to je čisto normalno v času ovulacije

naja78 -> sluz (20.10.2004 19:41:23)

HVALA TE UPOŠTEVAM,SI ME KR ZBRIHTALA.PAPA MORM IT DEC JE PRŠU.

@ -> sluz (20.10.2004 23:32:35)

Draga Naja!

To je čisto normalno - gre za... hihihi... jaz jim rečem kar "spermolovilci" 8).
Lepljiva prozorna sluz namreč pomaga ujeti spermije in se zato pojavlja v času ovulacije.
Ponavadi je tudi edini pokazatelj ovulacije, nekatere pa celo čutijo podobne bolečine kot pri M.
Veselo na delo in veliko sreče! ;)

beba76 -> sluz (21.10.2004 9:56:07)

Čimmanj misli na to, pa bo ziher ratalo!
Bodi v 9nebesa

urskas -> sluz (21.10.2004 14:21:48)

Vsak dan opazuj sluz in boš ugotovila, da ni vedno enaka. V času ovulacije postane skoraj prozorna in zelo elastična. Ko pa je o. mimo, spet postaja gostejša in bolj bela...

LP urskas

Stran: [1]