|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   služba - ima kdo takšno izkušnjo...
7.2.2006 17:54:46   
Jutra
...zamenja se šef in logično, nova politika dela. Po več letih dela postanete vi kar naenkrat oseba z neprimerno izobrazbo za delovno mesto, ki ga opravljate, kljub temu, da ste prej delali dobro in so bili z vašim delom zadovoljni.user posted image  

Kot da bi moralo biti vse popredalčkano v smislu, da delaš dobro in uspešno le, če imaš tapravo titulo za tisto delouser posted image  Delovne izkušnje pa niso nič pomembne...

Ste se znašli kdaj v takšni situaciji?

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: služba - ima kdo takšno izkušnjo...
7.2.2006 18:12:54   
viv_
Jutra,

pri nas je cela firma postala neprimerna in nekompetentna... Kar naenkrat...user posted image

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2006 18:48:55   
tascha
O, ja! Že parkrat sem obvisela ali nimam izkušenj ali taprave šole. Ma zmeri nek izgovor, sam, da ne bi šla na boljš.user posted image Ma kaj ko obstajajo zelo fovšljivi šefi in bog ne daj, da bi imel kdo več kot oni. Oni pa so tko al tko največji reveži. user posted image In če imaš doma pošlihtano, pač v službi ne moreš napredovat.user posted image No zdej, ko grem čez en mesec nazaj v slubo, pa so mi zamenjali šefe in bomo vidli kako bo zdej. user posted image Verjetno bom spet rekla, da iz dežja pod kap.user posted image
Tako da Jutra, še smo taki in vedno bomo.user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2006 20:41:35   
lelaval
Sicer se v takšni situaciji sama še nisem znašla, mi je pa znano.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2006 21:38:23   
kepica
Ojla Jutra!
O,seveda sem že imela take izkušnje.Pa ne dolgo nazaj. Pol leta je že,odkar so me vrgli od tam,kjer sem prej delala. Čez noč smo zamenjali šefico in vsi,ki smo bili manj izobraženi,kot ona,nismo bili vredni nič. Tri leta sem tam delala. Obvladala sem stvari,ampak po njenem nimam dovolj izobrazbe,da bi lahko to delo kvalitetno opravljala. Čeprav so bile pri tistem delu zelo pomembne izkušnje,je ona dala več na izobrazbo. Aja,pa še to. Za tisto delo je bila določena točno takšna izobrazba,kakršno imam,ampak za šefico pa to ni bilo dovolj. In kar je ona rekla,to je obveljalo. In sem odletela. Sicer ne ven iz firme, šla sem pa na precej nižje delovno mesto, za katerega imam "preveč" izobrazbe. To je šlo pa brez problemov. Ker s sedajšnjo službo  nisem zadovoljna,sem iskala drugje.
Moram pa povedat,da sem danes izvedela,da sem dobila novo službo!! Zelo sem vesela in že komaj čakam,da začnem delat. Šefico poznam in vem,da me je vzela zaradi izkušenj in ne zaradi izobrazbe. user posted image

lp
kepica

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2006 23:21:27   
Anonimen
Temu se sicer težko reče sreča, ampak mislim, da imam srečo, saj mi tega ne morejo reči, ker imam samo osnovno šolo...
Sem pa ravno danes slišala, da bo v kratkem sprejeta sprememba zakona o poklicnih vojakih in da za to delovno mesto ne bo več potrebna srednješolska izobrazba, ampak bo dovolj osnovna šola, pa tudi starost bodo zvišali s 25 let na 30 let, torej...
Kerensa gre v vojsko!!!

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.2.2006 7:23:36   
tasika12
Moja sveža izkušnja je taka. Pogodbo o zaposlitvi sem z delodajalcem, kjer sem delala nekaj več kot tri leta imela do 31.12.2005. in so mi jo vsako leto podaljšali za eno leto. Tako sem mislila tudi letos ko sem bila v porodniški. In ko je prišel 1.1. 2006, ker že pred tem datumom nisem nikogar našla da bi mi dal kakšen odgovor na mojo prošnjo sem se po prvem oglasila da vidim kako je z podaljšanjem moje pogodbe, rekli da mi pogodbe ne morajo podajšati.
Vmes se je menjal šef, tako da je sedaj šefica, bivši direktor mi je rekel da je delo ostalo in da še nobena, ki je bila na porodniški ni ostala brez dela - no sedaj pa to. Saj razuemem da je na področje dela prišla konkurenca in ni denarja zame, ampak vseeno me boli.
Porodniška pa mi je potekla včeraj. Tako grem sedaj veselo s prijavo na zavod za zaposlovanje in na pisanje prošenj.
Lep dan vsem
Nataša 

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2006 11:07:43   
Vilma
Sem se že znašla v taki situaciji ja.
Delala sem v velikem uspešnem podjetju, potem pa se je zamenjal lastnik.
Čez noč se je vse spremenilo. Ostala sem brez službe, ker sem bila na pogodbi za določen čas in taki smo prvi leteli. Vsi smo bili nesposobni in z nepravo izobrazbo user posted image
Najbolj se mi zdi v takih situacijah pomembno, da obdržimo trezno glavo. To, da nam nov šef, lastnik ali kdorkoli govori, da ni zadovoljen z našim delom je larifari! Ponavadi so to le izgovori, da te vržejo ven.

Najbolj pomaga to, da znaš jasno videti situacijo! En človek ti ne sme načeti samozavesti s tem, da ti govori, da si nesposoben ali npr. da ne delaš dovolj! Bog ne daj, da začnemo verjeti v te stvari! Potem je konec z nami!

Vase je treba verjeti!  Verjemite mi, da to najbolj pomaga! En novopečeni šef z drugačnim mnenjem naj vam ne vzame poguma, volje in bog ne daj samozavesti!

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.2.2006 11:18:47   
karmy
pa kaj mečejo ljudi na cesto ker pač nimajo prave izobrazbe? user posted image  kaj izkušnje ne veljajo nič?

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......