kepica -> RE: služba - ima kdo takšno izkušnjo... (7.2.2006 21:38:23)
|
Ojla Jutra! O,seveda sem že imela take izkušnje.Pa ne dolgo nazaj. Pol leta je že,odkar so me vrgli od tam,kjer sem prej delala. Čez noč smo zamenjali šefico in vsi,ki smo bili manj izobraženi,kot ona,nismo bili vredni nič. Tri leta sem tam delala. Obvladala sem stvari,ampak po njenem nimam dovolj izobrazbe,da bi lahko to delo kvalitetno opravljala. Čeprav so bile pri tistem delu zelo pomembne izkušnje,je ona dala več na izobrazbo. Aja,pa še to. Za tisto delo je bila določena točno takšna izobrazba,kakršno imam,ampak za šefico pa to ni bilo dovolj. In kar je ona rekla,to je obveljalo. In sem odletela. Sicer ne ven iz firme, šla sem pa na precej nižje delovno mesto, za katerega imam "preveč" izobrazbe. To je šlo pa brez problemov. Ker s sedajšnjo službo nisem zadovoljna,sem iskala drugje. Moram pa povedat,da sem danes izvedela,da sem dobila novo službo!! Zelo sem vesela in že komaj čakam,da začnem delat. Šefico poznam in vem,da me je vzela zaradi izkušenj in ne zaradi izobrazbe. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] lp kepica
|
|
|
|