|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   služba ali porodniška
19.1.2008 19:21:38   
Anonimen
Podaljšanje pogodbe nisem dobila, ker sem bila noseča. Sedaj sem 6 mesecev po porodu. Na vidiku imam sanjsko službo, vendar bi morala nastopit v službo v mesecu, najkasneje dveh mesecih. Moj user posted image  ne more na porodniško. Nimam nikogar, ki bi lahko popazil na user posted image , za vrtec je premajhen. Ali obstaja kakšna rešitev??? Sicer bi rada ostala na porodniški ampak takšne službe sigurno ne bom več dobila, prav tako je v naših krajih nasploh težko, saj ni prostih delovnih mest. Po porodniški bomo pa zelo težko shajali z eno plačo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: služba ali porodniška
19.1.2008 19:22:10   
viv_
Privat varstvo.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2008 20:24:52   
lelaval
Če je res tvoja sanjska služba, pa še težko je dobit zaposlitev, potem bi se jaz odločila za privat varstvo - pa mogoče se lahko zmeniš, da v času, katerem bi koristila porodniško, delaš le 4 ure - potem jaz komot zaupam varstvo kakšni študentki. In še v rdnem vpisu otroka vpišeš v vrtec.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2008 20:28:42   
Naja30
Jaz bi ti tudi svetovala privat varstvo. Če je tako bajna služba, si ga za teh par mesecev, dokler je user posted image  premajhen za vrtec, lahko privoščiš.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2008 18:19:18   
Taula
Privat varstvo. Ni dileme.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2008 18:41:19   
karin412
Res se provaj zmenit za polovični delavnik. V primeru, da ti ne pustijo in bo otrok vsaj 8, 9 ur ali več brez mamice,pa jaz ne bi šla v službo. Dojenček je samo enkrat, službo boš pa vsaj teoretično dobila tudi kasneje, čeprav ne sanjske.

Poznam primer ko je ena punca dobila že med porodniško službo na Ministrstvu za okolje in je šla delat po 6 mesecih, otroka pa je pazila njena mama.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2008 18:49:11   
december06
Jaz bi šla delat. Samo, bi imela varstvo. V tvojem primeru pa je edina rešitev privat varstvo. Pa naj še mož malo pokombinira z rednim dopustom če gre. Pa malo zavlačuj do kdaj lahko prideš, pa kakšno uro manj če se bo dalo. Saj ne rabiš delat polovični delovni čas, saj lahko tudi 5,6 ali 7 ur na dan.

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2008 13:02:09   
sazi
Znanka je sprejela službo, ko je imel otrok 7 mesecev. Sta najprej mislila, da bo mož nadaljeval, pa je prav tako dobil boljšo službo. Oba sta službi sprejela, otrok je bil pa pri starih starših.

Če le najdeš privat varstvo, bi bilo verjetno kar v redu. Sicer pa, 7 mesecev porodniške imaš že mimo, doma si lahko še do 2 meseca (kot si napisala, kdaj bi morala začeti delati), tako da ti zmanjkajo samo3 meseci do konca porodniške, kar pa ni tako veliko.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2008 2:13:57   
obrigit
Odloči se za jasli mislim da tam jemljejo otroke od 6 mesecev dalje ali privat varstvo, če je služba res vredna tega.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.1.2008 9:33:00   
mala zirafa
Jaz sem porodniško prekinla ko je ta mala imela šele 5 mesecev, bil je mož z njo.On brezposeln, moja porodniška pa je znašala takrat borih 96.000 sit.Seveda sem šla delat in po 18 mes. delo zgubila.Tega ne ponovim nikoli več.Raje nimam otrok.Oz. raje si garantiram stalno službo in potem zanosim.
Nimaš druge, kot privat varstvo.
Pa še to v vednost, če prekineš porodniško predčasno, ti pripada najmanj 5 por. nadomestil oz. razlika do izteka.Lahko za varstvo otroka, gradb. material, najemnino...
Pozanimaj se na socialni.Jaz imam v dobrem 5 nadomestil za plačio vrtca in je super.Več ti jih država ne izplača.3 nadom. sem pa zgubila.
Pa srečno!

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.1.2008 16:02:12   
Anonimen
Pa je res sigurno to sanjska služba? Drugače pa je  rešitev privat varstvo. Pa dobro uredi. LP

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?