|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slikce iz morfologije
22.4.2005 11:47:45   
tej@
Hoj vsem nosečkam!

V začetku maja imam morfologijo na ginekološki kliniki pri dr. Pušenjaku, pa me zanima, če sprinta kakšne slikice, ali jih lahko pošlje po mail-u, ali prekopira na USB?

Je bila katera pri njem na morfologiji?

Hvala za odgovore, lep dan vsem:rozica::rozica::rozica:

Teja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   slikce iz morfologije
22.4.2005 12:15:24   
trnuljcica
sem bila, pri njemu, pa prav nic zadovoljna
mogoce sem tudi prevec pricakovala (slisala sem namrec, da naj bi morfologija trajala priblizno 15-20 min), konec je bilo v manj kot 10 min, imel nas je 1x vec kot sicer in se mu je mudilo
naslednji teden je bil odsoten in so ambulanto prenarocili
povedal ni nic, se tisto kar sva ga s fantom sprasevala je napol zamomljal v odgovor, pa tudi casa, da bi ga kaj posebej veliko sprasevala ni imel
slikico je pa sprintal (pa se to ne najbolj lepo), ne more ti je pa kakorkoli drugace dat
v kranju pa lahko vzames s seboj videokaseto in ti :duda: cel cas snemajo :sloncek:
mi je kar malo zal, da nisem sla v kr :((

(odgovor članu tej@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   slikce iz morfologije
22.4.2005 18:18:58   
cleopatra
Jst sm bla pr njemu na morfologiji, sicer v Dravljah, samoplačniško; ampak men je blo zlo v redu.
Ker je pikica bla glih v taki legi, da ni mogu vsega videt, mi je reku naj pridem čez 14 dni na ponoven pregled, tko da je bil 100%.
Dal je sicer izpis (beri:graf in ocena meritev)in eno slikco na kateri je bla nogica(ja, res smešn), ko je meru femur. Sicer je bil men to na sploh zlo lep pregled.

ciao
cleo:)

(odgovor članu tej@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?