slikce iz morfologije (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tej@ -> slikce iz morfologije (22.4.2005 11:47:45)

Hoj vsem nosečkam!

V začetku maja imam morfologijo na ginekološki kliniki pri dr. Pušenjaku, pa me zanima, če sprinta kakšne slikice, ali jih lahko pošlje po mail-u, ali prekopira na USB?

Je bila katera pri njem na morfologiji?

Hvala za odgovore, lep dan vsem:rozica::rozica::rozica:

Teja

trnuljcica -> slikce iz morfologije (22.4.2005 12:15:24)

sem bila, pri njemu, pa prav nic zadovoljna
mogoce sem tudi prevec pricakovala (slisala sem namrec, da naj bi morfologija trajala priblizno 15-20 min), konec je bilo v manj kot 10 min, imel nas je 1x vec kot sicer in se mu je mudilo
naslednji teden je bil odsoten in so ambulanto prenarocili
povedal ni nic, se tisto kar sva ga s fantom sprasevala je napol zamomljal v odgovor, pa tudi casa, da bi ga kaj posebej veliko sprasevala ni imel
slikico je pa sprintal (pa se to ne najbolj lepo), ne more ti je pa kakorkoli drugace dat
v kranju pa lahko vzames s seboj videokaseto in ti :duda: cel cas snemajo :sloncek:
mi je kar malo zal, da nisem sla v kr :((

cleopatra -> slikce iz morfologije (22.4.2005 18:18:58)

Jst sm bla pr njemu na morfologiji, sicer v Dravljah, samoplačniško; ampak men je blo zlo v redu.
Ker je pikica bla glih v taki legi, da ni mogu vsega videt, mi je reku naj pridem čez 14 dni na ponoven pregled, tko da je bil 100%.
Dal je sicer izpis (beri:graf in ocena meritev)in eno slikco na kateri je bla nogica(ja, res smešn), ko je meru femur. Sicer je bil men to na sploh zlo lep pregled.

ciao
cleo:)

Stran: [1]