Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sladoledne lučke - kako? 4.6.2008 18:24:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoce je najboljse,da stistnes sok pomaranc,mandarin potem pa to vlijes v modelcke pa zamrznes.Lahko tudi kaksen sadni jogurt pa ga tako zamrznes. pa se enkaj z neta: Sadni sladoled Za preprost, zdrav in pregrešno dober sladoled potrebujemo: - 500g sadja (svežega ali zmrznjenega) - 5 žlic sladkorja - 250ml sladke smetane - 1 vanilin sladkor - sok pol limone - 150ml mleka Vse sestavine damo v multipraktik in dobro zmešamo, da dobimo gladko maso, brez košckov sadja. Tako pripravljeno maso vlijemo v posodo in damo v zamrzovalnik. Zmrzovanje naj bo pocasno, da sladoleda ne bo »kap«. Ce uporabimo zmrznjeno sadje, se lahko z njim posladkamo že po nekaj urah, ce je sadje sveže, pa je bolje, da pocakamo do naslednjega dne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2008 5:50:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: sladoledne lučke - kako? 5.6.2008 14:06:30
|
|
|
|
sonja_ez
|
Mojsonček- v tvojem receptu je marshmallows, kaj bi to bilo v naših trgovinah? Krašovi?
|
|
|
|
RE: sladoledne lučke - kako? 5.6.2008 14:09:48
|
|
|
|
mojsoncek
|
Po pravici povedano nimam pojma ... sem si samo enkrat spravila link (in niti ne dobro pogledala), ko ga je ena uporabnica objavila. Ampak po moje so to uni penasti bonboni, al kako naj temu recem.
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 5.6.2008 14:10:41 >
|
|
RE: sladoledne lučke - kako? 5.6.2008 14:12:48
|
|
|
|
sonja_ez
|
Verjetno prav tisto, ki imajo oni, tukaj ni. V filmih vidiš, da to pečejo nad ognjem nataknjeno na palčkah. Je pa ideja za sestavljat sladoled.
|
|
|
|
RE: sladoledne lučke - kako? 5.6.2008 14:16:34
|
|
|
|
mojsoncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonja_ez Verjetno prav tisto, ki imajo oni, tukaj ni. V filmih vidiš, da to pečejo nad ognjem nataknjeno na palčkah. Je pa ideja za sestavljat sladoled. Ma jaz sem jih ze videla pri nas v trgovinah... ponavadi visijo pri blagajnah, pakirani so pa v prozorno "folijo" podolgovate oblike, bonboni so pa "zlozeni v stolpec". A ja pa bele, roza in zelene/modre barve so.
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 5.6.2008 14:17:02 >
|
|
RE: sladoledne lučke - kako? 5.6.2008 19:59:49
|
|
|
|
Janeja
|
Najbolj enostaven in dober "vodni" sladoled se naredi kar iz gostega soka. Kupiš pač tistega, ki ti je všeč (jagoda, breskev,...) in ga zliješ v modelčke, zmrzneš in to je to. Moja sestra to prakticira, ker je mali alergičen na mleko in ima te lučke ful rad.
|
|
|
|
RE: sladoledne lučke - kako? 5.6.2008 23:50:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ima mogoče katera aparat za sladoled, to je tisti, ki meša in zmrzuje?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Gluten oziroma žitarice uvajajte postopomaMarsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?