Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 10:27:06
|
|
|
|
Sisy
|
MEN TUD...ZA ZNORET! Ampak to sam dopoldan.....Pa ni logike ker mi ne more bit slabo že 1 teden pred M....ali pač?
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 10:28:50
|
|
|
|
*Neja*
|
No, koooooončno ena sotrpinka. M nimam za dobit v soboto (12.11.). Od ovulacije naprej (ko sem pridno in redno "zlorabljala" mojega dragega) imam bolečine v spodnjem delu trebuha - kot da bom vsak čas dobila M. Slabo mi je pa zadnji teden - pa ne tako, da bi šla bruhat, ampak... ne vem, tako smešno. Poleg tega me napihuje ko in se na trenutke zamišljam sama nad sabo. Tako lepo rit kot jo imam... pa take glasove in vonjave proizvaja . Jaz močno upam, da nam je uspelo, čeprav se po tihem bojim razočaranja. Ne vem, držim pesti za obe, mogoče je pa to tisto!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 10:49:19
|
|
|
|
anadejka
|
Oppaaaa ,al mamo kle 3 nove ,al se pa neki čudnga po zraku sprehaja.Jest upam da se je nekaj lepega naselilo v vas!!!!Eni taki luštni alienčki Jest tut mojo pričakujem v petek,pa že vem da bo pršla k me joški toook bolijo,kot vsak mesec.Morm pa reč da sem imela točno na O dan in še par dni potem full hude vrtoglavica.To se mi še nikol ni zgodil.Še dobr da sm sedela,drgač bi me ziher zmanjkal.Resno brez heca,prau grozljivo je blo. Blagor se men a?Imam vse znake,ampak žal vem da nisem ,pa tut še kmal ne bom,glede na to da jim je na GK zmanjkalo dinarčkov za zdravila za IVF. Vam punce pa držim da ste Lepe pozdravčke
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 10:49:32
|
|
|
|
meeryana
|
Pozdravljene punce, buškica, možno je, da si , aampak naj ti povem, da je meni tako že par mesecev pred M. (napenjanje, slabost, čudne bolječine, celo zgaga me peče,...) Upam, da je to, kar si želiš Lp M
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 11:08:57
|
|
|
|
*Neja*
|
Oppaaaa ,al mamo kle 3 nove Anadejka... iz tvojih ust v božja ušesa!!!!!!!! Zate, za nas.
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 11:12:47
|
|
|
|
TANTRA
|
No, drage bodoče . Pri meni se je prva slabost pojavila na dan vgnezditve in potem sem bila cel teden omotična, zaspana, bolel me je trebuh, občutljive bradavičke sem imela, slabost pa se mi je pojavila par dni pred menstruacijo in sicer mi je smrdela hrana. Tako je čisto možno da ste vse tri nove ... Upam, da ste res....
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 11:18:01
|
|
|
|
tinkamiška
|
Uf kak bi blo to fajn!!! Stiskam pesti za vse vas!
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 11:26:50
|
|
|
|
ElaM
|
Ojla, mogoče ste pa res nove . Meni je bilo tud že en teden pred zelo slabo, pa vso ozimnico sem skoraj pojedla (kumarice, r. pesa). Mislila, sem da me psiha daje, ampak pri meni ta mesec ni bila ona krivec. Držim pesti.
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 11:27:04
|
|
|
|
čveka
|
Ojla. redno berem, spremljam RR..včasih se kaj oglasim in zadnje dni opažam, da so na pohodu. Jst sama pr sebi opažam zelo pretirano pozornost do svojega telesa v zadnjem tednu pred mestruacijo, ki naj bi ta mesec prišla 15. novembra. Če se ne motim, je dr. Pušenjak enkrat razložil, da so vse te slabosti pred menstruacijo posledice sproščanja hormonov... Kokrkol, upam, da je vaše počutje res znak za in da ste nadloge rešene vsaj za naslednjih 9 mesecev. Moje počutje ta teden pred ni nč kaj drugačno kot prejšnji mesec v istem času...razen povečanih prsi in apetita....tak da...še bova mogla malce preračunjivo . No, pa vsaj to . lpč
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 11:48:50
|
|
|
|
hati
|
Opa, upam da Vam bom vsem trem lahko zelo kmalu čestitala. Jaz ta mesec nimam nobenih znakov... še joške se niso povečale. Rdečke danes že 31 dan ni. Klomifen pač dela svoje. No sej jaz bi bla neskončno zadovoljna da je ni, ampak pač vem da še ni moj čas. Pa tudi danes me že počasi vrtinči po trebuhu, tko da vem da je na pohodu in da pride danes zvečer ali jutri zjutraj. Vam pa stiskam pesti za željene .
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 12:37:55
|
|
|
|
Azaleja
|
buškica, upam, da je to to in, da nam kmalu javiš novičko o !!! Drugače pa sem imela tudi jaz vsak mesec pred M rahle slabosti, pa prsa so me bolela po 10 dni skupaj in še več...pa ni bilo NIČ. No, ta mesec pa je vse drugače...nič slabosti, nič bolečih prs, nič zbadanja ampak samo velika, velika utrujenost, pa ogromen apetit, pa malo več belega izcedka. Hja, upam na najboljše. Kaj pa ve mislite? Je kaj upanja, glede na to, da je vse drugače kot prejšnje cikluse? Lp,Azaleja (nečakajoča 12.-14.11.)
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 13:28:59
|
|
|
|
buškica
|
Hvala punce za dobre želje, UPAM DA ZAGLEDAM MAGIČNI . ampak lahko pa je le moja psiha.
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 13:34:22
|
|
|
|
buškica
|
ŠE VPRAŠANJE? če sem imela zadnjo menstro 5.10.2005. a je smiselno že delati test?
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 14:12:57
|
|
|
|
ElaM
|
Odvisno na kolko dni imaš M. Jest sem na dan, ko naj bi dobila M, delala Romed pa mi ni pokazal, CB, čez par dni pa zelo močan +. Držimo pesti.
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 14:35:51
|
|
|
|
buškica
|
Na 30 do 35 dni.
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 14:51:00
|
|
|
|
ElaM
|
Potem bi jaz počakala še dva dni, ali pa probaj z BC mini, baje ta test pokaže najhitreje, glede na količino Bhcg-a.
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 14:57:41
|
|
|
|
buškica
|
HVALA za odgovore, sporočim rezultat. zdej grem pa domov. čau in uživajte v sončku.
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 19:56:38
|
|
|
|
Massa26
|
Buškica, slabost vsekakor je znak za . ! In tudi če sem na hitro prav izračunala, si že na pragu zamude , srečno in sporoči veselo novičko!! Pri meni pa ta mesec kar nekaj.... Danes je 37. dan, že kakšen teden me po malem boli tako kot pred M in še najbolj čudna stvar: NIČ me ne bolijo prsi, samo malo me vsake toliko bradavičke zbadajo. Če ne bi imela HSG ja na začetku ciklusa in zaradi tega sva bolj ali manj ˝pazila˝, bi si mislila, da mogoče pa kaj je! Ampak se mi pa itak včasih zdi, da isti znaki kot pri večini punc pomenijo , pri nas fosilkah pomenijo NIČ. A lahko kar tukaj postavim vprašanje: kaj je z joškami, ali na začetku morajo bolet kot pred M ali ne?? Ma saj mi nič ni več jasno.
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 20:31:12
|
|
|
|
lana38
|
Massa26! Nekatere bolijo prsi, nekatere pa ne. Mene pri prvi nosečnosti niso nič bolele prsi, pa tudi bradavice ne. Bile so samo malo bolj trde in napete. Pa tudi povečale so se kar precej.
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 20:32:19
|
|
|
|
buškica
|
naredila test bc mini, pa je pokazal le eno črtico
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 20:34:35
|
|
|
|
lana38
|
Buškica! Škoda . Mogoče pa imaš še vedno premalo hormona. Dokler M ne pride, je še vedno upanje. LP
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 20:42:35
|
|
|
|
Nely
|
Buškica, ponovi test čez par dni. Js sem naredila prvi test dva dni po izostanku M, pa se je videla čisto rahla druga črtica, no, močno črtico sem zagledala teden dni po izostanku. Tudi pri meni se je pojavila neka čudna slabost kak teden dni pred predvideno M, joške sem imela bolj polne, trebuh sem imela napihnjen, kr neki me je zvijalo... vse je bilo tako čudno, pa še nobenih tipičnih znakov nisem imela. Držim pesti za par novih .
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 8.11.2005 21:36:41
|
|
|
|
Massa26
|
Buškica, škoda . Ampak saj veš, dokler je ni, je ni. Lana38, hvala za odgovor!
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 9.11.2005 11:00:08
|
|
|
|
natja_
|
Hojla, Tudi jaz iščem vse možne znake (kot vsak mesec ), sicer ne pričakujem v nedeljo, pa vendar bi vprašala kaj pa naj bi pomenil tale bel izcedek, ki ga imam.... - sem mislila, da je izcedek samo v času ovulacije... hmmm... natja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?