|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: slabosti pred menstruacijo
9.11.2005 13:24:35   
buškica
nO, dons me je začelo pa še zvijati po trebuhu, kar pa pri meni vedno napoveduje prihod user posted image . ampak je še ni, čeprav čekiram na Wc vsakih par minut.

Upanje ostaja. Včeraj se je na testu ena črtica pokazala bledo drugi del pa je bil samo zamazan z zelo bledo roza barvo. ali pa sem jaz videla da je bilo roza. lahko da sem se samo tako želelea druge črtice da sem videla roza obarvanje.

bom poskusila če je ne bo se enkrat v petek ali soboto.

še nekaj je možno. ker sem prvič delala z mini baby check sem mogoče kaj narobe naredila.

a je prav da sem folijo na testerju tam kjer je rdece obavano potegnila stran. vem da sprašujem neumno ampak res nisem še nikoli uporabljala tega testa.
zanima me da nebi drugič ponovila napake.

hvala
 lep dan

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.11.2005 13:36:55   
biba77
katero folijo si pogenila vstran?
Jaz sem pri BC mini samo odstranila zascitno folijo (v kateri je test zapakiran) in test uporabila. Nic nisem s testa odstranjevala... user posted image

Upam, da si nasa nova user posted image !

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.11.2005 13:45:51   
buškica
opu pol moram pa ponovit test.user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.11.2005 7:18:41   
biba77
No, kako kaze, Buskica??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.11.2005 8:43:51   
Sisy
Buškica čakamo novice!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.11.2005 13:17:27   
TANTRA
No, buškica??????????
Oj, tudi moj trebuh je tako napihnjen od ovulacije dalje, pa bradavičke so mi ful občutljive. Temp.je nad 37 st. tako da upanje ostaja da smo ob Klomifenu in zelo veliko user posted image  kaj naštimali.... Toda čakanje bo še dolgo...
Do 20.10.05 in niti slučajno ne mislim delati prej testa glede na to, da mi je narobe kazal preden bi jo morala dobiti....

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.11.2005 14:40:10   
čveka
Jst sem pa pošteno jezna...
Včeraj, 6 dni pred pričakovano user posted image  seje pojavil rjav izcedek, kar pomeni, da bo gospa rdečka kmal tleuser posted image .

Itak, da sva upala na kej več, ker sva ta mesec res malce bolj lovila tiste dneve. SprvA sem mislila, da bi to loh bla vgnezditev, k je glih en teden po ovulaciji..kao...vendar najbrž ni..k je mal preveč rjavo vse skupi.... 
Pa še glih skorda 14 dni bom mela zdej nosila plenico user posted image user posted image .
Tako...malce sem spravila jeze s sebe ven....user posted image user posted image .

lpč

PS....Vsem ostalim pa srčno želim, da bi bile vaše slabosti, napetosti, otekline... res znak za user posted image .

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.11.2005 14:50:37   
buškica
Punce, vceraj se je pojavil rjav izcedek ampak dons že cel dan ni nič, tud kapljice ne. Počakam še dan ali dva in grem še en test uničit. Držte pesti.

(odgovor članu čveka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
11.11.2005 6:52:13   
biba77
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da nam sporocis dobro novicko!!!user posted image

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
11.11.2005 8:48:23   
buškica
No da vam sporočim. Mene je pa francauser posted image obiskala včeraj zvečeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako da je zamuda le odražala mojo psiho(premočno zeljo po otročku). Včeraj je bilo grozno, zvijalo me je ful trebuh bolel za znoret tko da sem mislila da bom morala na urgenco. Zdej se je vse skupaj umirilo , seveda po dveh ketonal svečkah sem čist zafiksana. ampak mi se ne damo. še vedno imam upanje in grozno željo po otočku, tako da samo počakamo konec menstre pa v nove boje.
Vem da nekje čaka name angelček ki mi bo podaril najlepši nasmeh na ustih, toplino v srcu in veselje v očeh.
Punce zlate ste ker ste držale pesti. Hvala za vašo moralno podporo.
Veliko mi pomeni da se lahko na vas obrnem z vprašanji ki mi rojijo po glavi. Se mi zdi da smo kot veika družina.

Vsem želim veliko sreče v življenju.In vsaki en user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 35
11.11.2005 13:54:55   
Ženkica
No punce, mene je pa pred 5-imi minutami skoraj kap.
M naj (ne)bi dobila v ponedeljek. Moji ciklusi so redni na 28 dni.
Že danes zjutraj, se mi je zdelo, da mi je rahlo slabo, pa sem si rekla, ah nič, najbrž si spet domišljam.
Slabost je bila rahlo prisotna ves dan, prej nekaj minutami mogoče malo bolj intenzivno. In se spomnim na tole temo "slabost pred menstruacijio" in si rečem, grem malo pogledat, mogoče je pa le kaj upanja tudi zate. No, še prej pa skočim na WC, ker me že zelo tišči lulat. user posted image

No, ko pridem na wc, opravim user posted image , si nato močno oddahem user posted image , nato pa me skoraj kap. KO sem se obrisala se je kar vlilo na papir - user posted image  prišla je. user posted image  in to kar v kosih. Brez kakšnega opozorila, špikanj ali česa drugega. Še vedno pa mi je rahlo slabo.
Ampak kaj pomeni krvavitev, ki izgleda tako, kot da bi imela vmes tudi nekakšne krvne strdke???

Torej, moje upanje je padlo v vodo.

Več sreče prihodnjič.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?