|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabost v 13t
27.9.2004 10:07:19   
ksenjak
En sončen pozdravček!9nebesa

Mene pa zanima, če je imela kakšna podobno izkušnjo kot jaz? Namreč nekje pred trenmi dnevi se mi je začela pojavljati slabost in tudi bruhanje (enkrat), ki je prej nisem imela. Ali je to možno, da se je to zgodilo šele zdaj ali je slabost samo prehodnega značaja?

Lp, Ksenja:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   slabost v 13t
27.9.2004 10:19:52   
JASNA D
Tudi to je možno. Meni je bilo slabo samo ene parkrat, pa kar brez bruhanja, v prvi nosečnosti pa niti enkrat. Hvala bogu.

Čim manj slabosti!

Jasna

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   slabost v 13t
27.9.2004 11:14:56   
beba76
Mene ja slabost začela dajat že v 8. tednu in ji ni in ni konca. Sedaj sem 13t 1/7, pa še mi je zmerom slabo. Pa temu pravijo jutranja slabost??? Pri meni ni tako. Spremjla me čez cele dneve (posebej popoldan), pa tudi ponoči nimam miru.:hudicek:
Pa kaj moremo? Bo minilo, pravijo...

Uživajte nosečnost!9nebesa

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   slabost v 13t
27.9.2004 11:33:28   
ksenjak
Ja, Beba76, to res ni fajn, da ti je tako slabo že od 8t, meni hvala bogu do zdaj ni bilo in res upam, da je samo prehodno. Možno pa je tudi, da imam malo nižji pritisk, saj se šla prej na kavo in se počutim malo bolje, tudi slabost je minila. Sem pa enako kot ti v 13t 1/7.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   slabost v 13t
27.9.2004 12:11:19   
beba76
Ksenjak

Sem prav vesela, da se je našla ena z enakim datumom... A ti si verjetno prvič v 9nebesa, jaz pa čakam že tretjega. Pa nič zato, v tej nosečnosti sva skupaj. Tudi jaz pri prvih dveh nisem vedela, kaj je to slabost, zdaj pa očitno za vse nazaj. :hudicek:
Pritisk pa je tudi pri meni zelo nizek, ko je 110/60 je že kar normalno, a navadno je še nižji. Pa še kave ne pijem.
Aja, od kod pa si?
Uživaj!

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   slabost v 13t
27.9.2004 12:15:35   
ksenjak
Beba76

Jaz sem iz Celja, ti pa si nekje iz okolice MS, če sem prav zasledila?
Ja, to je pa res super. Moram reči, da je zdaj že kar nekaj družin, ki se odločijo za tretjega otroka. Pohvalno. Jaz sem noseča prvič, a ne več rosno mlada. Sem že pri 31. Pa ti?
Kakšne imaš pa izkušnje s prvima dvema porodoma in kje si rodila?

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   slabost v 13t
27.9.2004 12:49:43   
beba76
Jaz sem stara 28, stanujem pa v bližini Radencev.
Obakrat sem rodila v MS, prvič s carskim rezom, drugič pa z vakuumom.
Pri prvem, ki je sedaj star skoraj 8 let, mi je odtelka voda, svojih popadkov nism dobila, pa so me dali na umetne, kateri pa tudi niso prijeli. Popadke sem imela naštimane 10 ur, pa nič. Nato se je zakompliciralo in je malemu začel srček neenakomerno bit, pa tudi dihanje je bilo neenakomerno in so se v momentu odločili, da me dajo na carskega, drugače bi še me menda pustili do drugega dne. To pa je bila sila!!! Ena me je brila, drug mi je vstavljal kanal za infuzijo, tretja ja težila s papirji za podpisat (carski rez namreč moraš podpisat kot vsako drugo operacijo)... Potem so me odfurali na kirurgijo, kjer so opravili svoje in svojega prvorojenca sem videla šele naslednje jutro - groza.
Drugič sem rodila za vakuumom, kar pa sem že opisala v rubriko "NOSEČNOST IN POROD" pod naslovom "ALI JE TO MOGOČE". Tam pobrskaj, če pa ne najdeš in te zanima, ti bom z veseljem odgovorila. Za zdaj o primerjavi le to, da je carski božanski porod, če veš, kaj je vakum!
Vse je pač naneslo tako, da sem se v tretje odločila za EA.

Beba in:duda::):)

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   slabost v 13t
27.9.2004 12:58:39   
ksenjak
Sem se kar malo prestrašila moram rečt. Sem prebrala tvoj post in nisem nič kaj mirna. Te popolnoma razumem, da si se za naslednjič odločila za EA, še posebej pa te občudujem, da si se kljub vsemu odločila še za enega.
Naj ti povem, da sem se v sebi tudi sama že odločila za EA, in sicer za SG, saj je v Celju ne izvajajo.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   slabost v 13t
27.9.2004 13:16:47   
beba76
V MS, kjer sem se do zdaj matrala, so do zdaj opravili le še eno EA, tak da bom verjetno šla v MB, tam sta zdaj za to že dva zdravnika oz. anestezista - dr. Zabavnik in še ena ženska. Mamice, ki so rodile z EA v MB, so se pritoževale, da so bile dogovorjene, pa zdravnik ni mogel prit, ker je bil zaseden. Upam, da se sedaj, ko sta za to dva, to več ne zgodi, sicer bom šla nekam, kjer se da 100% zmenit. Me je namreč preveč strah kakega vakuma.
Sicer pa se ne prestrašit, ker je takih primerov malo oz. jih pri pravilnem ukrepanju babic in zdravnikov sploh ne bi smelo biti. Si sama prebrala, da imam ozko medenico, a sem pač naletela na zagovornico "naravnega poroda".
Kaj si ti na bolniški ali pa maš tako fajno službo, da maš cajt po forumu brskat?

LP

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   slabost v 13t
27.9.2004 13:21:04   
ksenjak
Si me kar malo pomirila, tako, da bom skušala razmišljati karseda pozitivno.
Iz tvojih ust v božja ušesa. Lepo bi bilo, če bi bila na bolniški, saj se vozim vsakodnevno v službo v Ljubljano in mi je začelo kar malo presedati, a kaj hočemo. Po svoje pa vem, da mi bo nosečnost tako hitreje minila, kot če bi mogla biti doma in bog ne daj, če bi bilo kaj narobe in bi mogla ostati doma ter samo počivati.
No, itak sem ti že odgovorila, da imam tako fajno službo, da sem lahko na forumu. Namreč zdaj ko smo odprli naš del avtocestnega odseka, delam bolj v pisarni in sem 7 ur za računalnikom, tako, da sem na internet lahko skoz priklopljena.

Pa ti? Si v službi ali doma? Predvidevam, da doma glede na zaplete pri prejšnjih dveh nosečnostih.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   slabost v 13t
27.9.2004 13:28:00   
beba76
Res sem doma, a ne zaradi prejšnjih nosečnosti ampak zaradi slabosti. Do 15.10. mam še bolniško, nato pa veselo na delo. Kot praviš, bo vsaj hitreje minilo. Zdaj sem 4. teden doma in me že kar malo daje, da bi šla delat, pa mi je moj G rekel, da do 16 t nimam šans. Naj bo po njegovem, on že ve...
Še sreča, da mam že dva :angel: doma, drugače bi blo še huje. No, ta mala je danes kar doma ostala, ker jo kuha vročina. Drugače pa je v vrtcu.

LP, pa fajn delaj:((

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   slabost v 13t
27.9.2004 13:44:36   
ksenjak
Zaradi te tvoje dolgotrajne slabosti ti res nisem prav nič nevoščljiva in srčno upam, da te bo čimprej minila, pa mene tudi po novem.

Lp, pa čimprejšnje okrevanje tvoji bolni punčki:metulj:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?