beba76 -> slabost v 13t (27.9.2004 12:49:43)
|
Jaz sem stara 28, stanujem pa v bližini Radencev. Obakrat sem rodila v MS, prvič s carskim rezom, drugič pa z vakuumom. Pri prvem, ki je sedaj star skoraj 8 let, mi je odtelka voda, svojih popadkov nism dobila, pa so me dali na umetne, kateri pa tudi niso prijeli. Popadke sem imela naštimane 10 ur, pa nič. Nato se je zakompliciralo in je malemu začel srček neenakomerno bit, pa tudi dihanje je bilo neenakomerno in so se v momentu odločili, da me dajo na carskega, drugače bi še me menda pustili do drugega dne. To pa je bila sila!!! Ena me je brila, drug mi je vstavljal kanal za infuzijo, tretja ja težila s papirji za podpisat (carski rez namreč moraš podpisat kot vsako drugo operacijo)... Potem so me odfurali na kirurgijo, kjer so opravili svoje in svojega prvorojenca sem videla šele naslednje jutro - groza. Drugič sem rodila za vakuumom, kar pa sem že opisala v rubriko "NOSEČNOST IN POROD" pod naslovom "ALI JE TO MOGOČE". Tam pobrskaj, če pa ne najdeš in te zanima, ti bom z veseljem odgovorila. Za zdaj o primerjavi le to, da je carski božanski porod, če veš, kaj je vakum! Vse je pač naneslo tako, da sem se v tretje odločila za EA. Beba in:duda::):)
|
|
|
|