|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   skrajšan delovni čas
11.3.2008 18:55:23   
Bombažek
Me zanima, ali katera od vas koristi skrajšan delovni čas po porodniški. Koliko ur delate? Kdo in koliko plača tiste ure, ko niste v službi?
Ali je katera koristila uro odmora za dojenje? Ste imele plačano od delodajalca, ali ste si plačale same?
Hvala, hvala! Naše ženske na socilani ne znajo nič razložituser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: skrajšan delovni čas
11.3.2008 18:59:16   
onur
Imam sodelavke, ki delajo 4 urni delovni čas. Plačo dobiš samo za 4 ure, za 4 ure pa plačilo zavarovanj. Za bolj natančnejše informacije poglej zakon o starševskem varstvu in družinskih prejemkih oz. spletno stran CSD Šiška.

(odgovor članu Bombažek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2008 21:09:17   
Hans
Jaz delam 4 ur in dobim zato 4 ure plačo, celo malico in potne stroške, dopust je sorazmeren. Za štiri ure pa mi prispevke plačuje socialna. Meni je super. Če si to finančno lahko privoščiš ti priporočam.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu Bombažek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2008 11:16:40   
tajtaja
dopust je sorazmeren. Z

Ko je sorazmeren?
Po številu dni mora biti enak, le da ga pač koristiš 4 ure?
Tako je bilo pred tremi leti, ko sem prvič koristila to možnost, sedaj bom drugič, pa upam, da se ni kaj spremenilo.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2008 13:36:44   
Hans
Meni je šefica ravno včeraj razlagal, da imam dopusta sorazmeren delež. Prosim za informacije če katera ve kaj več.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2008 8:32:11   
caillou
Ja za vsak dan dopusta, ti pač vzamejo polovični dopust (po štiri ure ne). Če delaš enkrat manj kot vsi ostali, imaš poleg plače tudi dopusta polovico manj.

Kar se pa tiče skrajšanega delovnega časa po zakonu, pa pomeni, da se ti v skupno pokojninsko dobo šteje polna delovna doba (leto za leto ), v podjetju kjer delaš, pa ti teče polovična delovna doba (leto za pol leta). To razliko do polne pokojninske dobe in vse prispevke, pa ti plača država.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2008 8:36:49   
kofetek2010
Dopusta imam 28.dni - čist isto kot, če bi delala 8 ur. In regres sem tud dobila v celoti.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2008 8:41:32   
caillou
Ja seveda ga imaš jana, saj delaš vsak dan po štiri ure. Se pravi da za vsak dan koristiš en dan dopusta, ki pa ga štejejo kot polovičnega.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2008 11:04:29   
didikaa
po dnevih je dopust isti, po urah pa polovico

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?