|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   skrajšan del čas
8.10.2011 12:32:50   
jasnika
Zanima me sledeče,....imam pogodbo za skrajšan del čas na 20 ur, v pogodbi je napisano da zaradi trenutno povečanega dela,...sama pa koristim pravico zaradi starševstva,....drugačne pogodbe mi pač delodajalec ni želel dati,...v pogodbi nimam navedeno od katerega dneva do katerega dneva v tedno delam,...napisano je samo 20 ur tedensko, nič tudi ni omenjeno pop delo,...pa me sedaj zanima ali mi lahko delodajalec recimo da med tednom en an prosto in delam zato v soboto 4 ure( ni delo v trgovini), in kako je z popoldanskim delom, v pogodbi ni nič navedeno,....aja in ali lahko zavrnem vse nadure??

hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: skrajšan del čas
8.10.2011 17:34:36   
kajajaka
- lahko delaš en dan 8 ur, drugi dan frej - pač dogovor z delodajalcem, važno, da ne presežeš 20 ur tedensko
. nadur NE SMEŠ delati, ker koristiš skr. delovnik - torej 20 ur tedensko in nič več
- nočnega dela ti  (kolikor se spomnim) do otrokovega 3. leta ni potrebno opravljati
- dopoldne ali popoldne pa je odločitev delodajalca - tu nimaš vpliva - primer za trgovino (lahko trgovka dela en dan 4 ure dopoldne, drugi dan pa popoldne... delodajalec sam razporeja znotraj delovnega časa...)

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2011 20:01:57   
jasnika
ja se mi je zdelo da je nekako tako,...

hvala lepauser posted image

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2011 20:47:02   
jasnika
Zanima me še samo to, ali morda ve kdo,...ali me lahko da delodajalec delat recimo samo tri dni v rednu in tako pokrijem 20 ur, recimo alo je obvezno 4 ure dnevno zarad starševstvauser posted image

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2011 20:59:13   
lila krava
Mislim, da zakon o tem ne govori nič.
Je pa vse stvar dogovora med delodajalcem in delojemalcem.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2011 21:18:04   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: lila krava

Mislim, da zakon o tem ne govori nič.
Je pa vse stvar dogovora med delodajalcem in delojemalcem.

Tako je...

(odgovor članu lila krava)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?