Anonimen
|
Niti ne vem kje naj začnem, mogoče kar tik predno me je skoraj pobral infakrt... Pol leta nazaj sem spoznala fanta, moškega, približno enakih let med 30 in 40. Ni da ni, ampak ujela sva se v vsem. Imava podobne poglede, enake načrte, želiva si srečno družino, redne službe in vse ostalo. V seksu se dopolnjujeva drug drugega, seveda (ampak) me fant prekaša s svojimi idejami. Njegove ideje niso pokvarjene ali bolane, obratno, nudi mi užitke, ki mi jih ni še nihče pred njim. In zadnjič... sva bila oba precej "vroča" in napeta in med cartanjem na postelji mi je izjavil, da bi me rad videl poleg sebe z njegovim prijateljem... Ob tem stavku skoraj nisem mogla dihat in prvo kar mi je šinilo v glavo je to, da hoče rečt nekaj v stilu "zbogom bejba, fajn je blo". Pa ni bilo tako. Ko sem začela jecljat ali misli resno in se truditi napol smejat, se je precej razogovoril. Rekel mi je, da mu sama od sebe gradim njegovo lastno domišljijo, da me ima in bo imel vedno rad, da je zaljubljen vame itn... Ampak, da si me želi videti kako uživam z drugim... poleg njega! Seveda je padla dolga debata v noč in nor seks do jutranjih ur :), zjutraj pa šiht... Jaz poznam tega njegovega prijatelja, parkrat smo se srečali, je samski in altetsko grajen in verjetno mu pade vsaka. Ampak v glavi imam problem kako naj se ljubim z njim, če je pa moj ljubi zraven...? Sama sebe sem vprašala ali bi se dala z jim tudi v resnici dol in takole na prvi pogled in na prve misli niti nebi bilo slabo. Ampak nekje imam zavoro, sploh če bi bil zraven moj fant. Mogoče ne rečem, da bi šlo, če ga ne bi bilo, ampak to da bi bil poleg... ne, to mi pa ne gre. Ko pomislim, da bi se z njim ljubila, si govorila nežnosti in prevreznosti, kar bi vse poslušal fant... zdi se mi svet postavljen na glavo... in bojim se kakšnih posledic, da bi me potem fant gledal drugače, da bi spremenil odnos... Še to, fant je rekel, da sta se s prijateljem pogovarjala bolj za šalo kot zares, da bi mu posodil svojo punco za eno noč... in zdaj, ko me ima sta se baje pa o tem pogovarjala precej resno. Saj vem, da imajo moški svoj svet nekje nad tlemi, ampak tokrat očitno misli fant tudi vse preizkusiti. Pravi, da se tako svobodnega, kot se pri meni, še ni počutil. Zato me zanima vaš pogled na to, ste že kdaj doživele kakšne reakcije, kako ste reagirale itn. čau in tx
|