ronja
|
Če ste vsi za, ne vidim nobenega problema. Če imaš ti zadržke, poglej, od kod izvirajo in zakaj in ali bi se jih sploh rada znebila (vsi mamo kje zadržke in nekateri se nam zdijo utemeljeni, drugi pa brezveze, precej je pa od situacije odvisno). Torej: ti bi spala s tem prijateljem, tako na samem, to se ti ne zdi problem, ti je privlačen, ti njemu tudi, tvoj fant nima nič proti, samo bi rad bil zraven. Lahko probate, lahko se samo spontano zabavate, pa če se kaj zgodi super, če ne pa nič - da ni tistega, "danes bomo pa probali" v zraku. (ker mene bi v takem primeru vse minilo, ene pa to še dodatno vzburja, to vi veste, kaki ste). Če ti na splošno misel na to ni napačna in imaš pomisleke samo glede tega, kako bi to vplivalo na odnos s fantom, bi bilo verjetno fajn, da se še malo pogovorita, da mu zaupaš svoje strahove, da jih razrešita, potem boš pa itak videla: ali te bo s svojo reakcijo pomiril in si boš to želela naredit ali pa boš videla, da to ni za vaju in mu lepo povedala, da fajn, da sta tako sproščena, ampak da v to smer pa ti ne bi eksperimentirala, pa je. Če njemu to ne pomeni ravno ful veliko, ne vidim razloga, da bi se morala zato razit, ker je pač to predlagal (meni sicer ni še noben, ampak če se postavim hipotetično v to situacijo, se zato še ne bi razšla - če bi rekla ne in bi mi še kar težil in težil, potem pa). in da bi imeli kopico otrok se mi tud ne zdi pogosto.. Haha, mateyka, tisti s kopico otrok komi drug do drugega pridemo, kje se bomo še posojali . Mal šale, velik resnice;) - ko maš par malih tečnobic, ki so non stop lačne in nič ne spijo, pač nimaš prav dosti časa za raznorazne eksperimente, zato ti pač čakajo na boljše čase;). Tudi imamo taki pari navadno prijatelje, ki imajo otroke in je vse skup malo bolj komplicirano (če ne drugega bi potem morali vsi hkrati uskladit varstva za otroke ),... Skratka - ena obdobja v življenju so bolj naklonjena eksperimentom kot druga;). astrid, kar se tiče umazanega imena: meni je bilo tudi včasih čudno, da je bilo eni punci vseeno, da so njeni sošolci govorili, da so vsi po vrsti spali z njo in ji potem njen fant ni verjel, da še ni mela nobenega, dokler nista probala, pa še takrat mu ni bilo čisto jasno, kaj se dogaja... Ampak ona je to zelo na izi jemala in se ni sekirala. In zdaj, dobih 25 let kasneje, celo hodi z enim od tistih sošolcev ... Svet se včasih tudi na lepo obrne;), niso samo polomljene kosti in spolne bolezni v "nenormalnostih". Pa mimogrede, to kar je za poročene ženske "umazano" ime, je za večino fantov "famme fatale" ... Kar se tiče bolezni: saj obstajajo kondomi, pa tudi na splošno večina tu nas ni spala samo z enim samim moškim do zdaj, tako da nimamo kaj pametnjačit. Ljudje so se šli pa trojčke in orgije in svega i svašta že od pradavnine dalje, imaš precej literarnih del na to temo, ki imajo letnice iz davno prejšnjega tisočletja... Sama se tu kar strinjam s kalbom: vse je ok, dokler so vsi udeleženi za, polnoletni (oz. da sta oba mladoletna, pač da ne izkorišča en drugega na račun tega, da je tisti še otrok) in mislim, da ne bi smeli vključevat živali, ker jih pač ne moreš vprašat za privoljenej. Sicer pa ne iščem normalnosti, ker je vsak sebi normalen,d rugi so pa čudni;), nekako kot je lilijana povedala, se podpišem pod vse (pa sem bivši adrenalinski junki;). Kar se mojih otrok tiče - želela bi si, da jim je čim lepše v življenju. Vsi odkloni od povprečja so gotovo manj lahki, ker so manj sprejeti, vendar pa vem, da sama v povprečju ne bi bila najbolj srečna (ne leti to točno na seks in trojčke, ampak na splošno). Če bo to dolgoročno osrečevalo njih, potem bom sprejela. Mislim, da se dva geja ali lezbijki lahko tudi dolgoročno osrečita, bit ves čas polomljen pa verjetno ni preveč osrečujoče stanje tudi za mazohista (ne vem, nisem mazohistka, ne maram bit polomljena)... Nimam pojma, kako bi reagirala, če bi mi rekla: ampak mami, jaz v tem tako uživam... Verjetno bi probala najt razlog, zakaj se mora trpinčit, da si dovoli uživat - ampak verjamem, da me ne bojo mali čist nič vprašali, kaj si mislim o njihovem spolnem življenju . Ja, če bi bila ves čas v bolnici, bi jaz pri tem gotovo trpela, če se pa doma šeškajo ali počne karkoli pač jim bo pasalo, pa ne bo melo nekih trajnih posledic, potem pa me nič ne briga in samo naj uživajo. mateyka, nekateri ljudje osebno rastejo skozi religijo, nekateri skozi znanost, nekateri se predajo čemu tretjemu. Vsak pač najde svoje "poslanstvo", ni samo ena pot prava;). Pa sploh ne vem, kaj ima trojček veze s homoseksualnostjo in homofobno družbo. No, v trojčku je zelo težko, da ne bi bila vsaj dva partnerja istega spola... Mislim, tako biološko gledano je to praktično neizogibno;). uškinamama, sama pa si drugače razlagam to, da ji ne bi pasalo, da jo fant pri tem gleda. Lej, meni tudi paše z lubijem seksat, pa si tudi nekak ne bi najbolj želela, da bi naju pri tem ne vem kdo gledal (v bistvu skor kdorkoli, nobenega si glih preveč ne želim bulit zraven:D). Lahko da gre čisto za to, da ji je mal čudno, da bi kdo pač zraven samo gledal.