Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec 20.8.2007 17:03:10
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Ne samo ta prvi ob vstopu v vrtec.
|
|
RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec 20.8.2007 17:49:05
|
|
|
|
CeluLitka
|
A vaši so imeli pred vstopom v vrtec prav sistematski pregled? Moja ni bila nič pregledana preden je šla prvič v jasli. Dobili smo samo potrdilo, da lahko gre v vrtec.
|
|
|
|
RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec 20.8.2007 17:56:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so pri pediatru rekli, da naj pridem samo po potrdilo.
|
|
|
|
RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec 20.8.2007 18:16:09
|
|
|
|
ona
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen Meni so pri pediatru rekli, da naj pridem samo po potrdilo. meni tudi
|
|
|
|
RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec 20.8.2007 19:59:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ne, ne rabiš vsako leto novega pregleda oz. potrdila. Potrdilo pred prvim vstopom pa dobiš avtomatsko, če je bil otrok zadnje pol leta pred vstopom v vrtec na sistematskem pregledu (na podlagi tega pregleda), vkolikor pa ni bil, ima pa extra pregled pred/za vstop v vrtec.
|
|
|
|
RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec 20.8.2007 21:00:56
|
|
|
|
Janika
|
mi smo dobili pa posodico za kakec, ki ga moramo prinesti 2 dni pred naročenim pregledom, da izvemo ob pregledu se izvid. in ja čaka nas pregled ne bomo dobili potrdila brez pregleda.
|
|
|
|
RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec 20.8.2007 21:17:20
|
|
|
|
Naja31
|
Moj gre s 1.9. v vrtec in smo samo potrebovali potrdilo, ki nam ga je podpisala naša pediatrinja. Nikjer nobenega govora o kakšnem sistematskem, pa je zadnji sistematski pregled imel pri letu in pol (se mi zdi). Tako da je od takrat sigurno minilo več kot 6 mesecev.
|
|
|
|
RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec 21.8.2007 8:12:14
|
|
|
|
Nika v službi
|
Jap, tudi mi smo imeli zadnjo posvetovalnico pri 18. mesecih, septembra gremo prvič v vrtec, pa smo tudi dobili zgolj potrdilo. Je rekla, da je naslednja sistematika pri 3 letih
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?