|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sistematski pregled ob vstopu v vrtec
20.8.2007 16:52:31   
KIKI****
Ali je ta sistematski pregled ali kakorkoli se že reče samo ob prvem vstopu v vrtec ali potem vsako leto?
Naša dva sta eno leto že bila v vrtcu, torej bosta nepretrgoma tam več let, je kje potreben vsakoletni sistematski pregled?user posted image

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec
20.8.2007 17:03:10   
BLAŽIKA
Ne samo ta prvi ob vstopu v vrtec.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2007 17:49:05   
CeluLitka
A vaši so imeli pred vstopom v vrtec prav sistematski pregled? Moja ni bila nič pregledana preden je šla prvič v jasli. Dobili smo samo potrdilo, da lahko gre v vrtec.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2007 17:56:00   
Anonimen
Meni so pri pediatru rekli, da naj pridem samo po potrdilo.

(odgovor članu CeluLitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2007 18:16:09   
ona
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

Meni so pri pediatru rekli, da naj pridem samo po potrdilo.

meni tudi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2007 19:59:53   
NinaŠ
Ne, ne rabiš vsako leto novega pregleda oz. potrdila.

Potrdilo pred prvim vstopom pa dobiš avtomatsko, če je bil otrok zadnje pol leta pred vstopom v vrtec na sistematskem pregledu (na podlagi tega pregleda), vkolikor pa ni bil, ima pa extra pregled pred/za vstop v vrtec.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2007 21:00:56   
Janika
mi smo dobili pa posodico za kakec, ki ga moramo prinesti 2 dni pred naročenim pregledom, da izvemo ob pregledu se izvid. in ja čaka nas pregled ne bomo dobili potrdila brez pregleda.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2007 21:17:20   
Naja31
Moj gre s 1.9. v vrtec in smo samo potrebovali potrdilo, ki nam ga je podpisala naša pediatrinja.
Nikjer nobenega govora o kakšnem sistematskem, pa je zadnji sistematski pregled imel pri letu in pol (se mi zdi). Tako da je od takrat sigurno minilo več kot 6 mesecev.

(odgovor članu Janika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.8.2007 8:12:14   
Nika v službi
Jap, tudi mi smo imeli zadnjo posvetovalnico pri 18. mesecih, septembra gremo prvič v vrtec, pa smo tudi dobili zgolj potrdilo. Je rekla, da je naslednja sistematika pri 3 letihuser posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.8.2007 9:07:17   
KIKI****
Joj sej to potrdilo sem mislila, ga je treba nest vsako leto znova al ne?
Bom raje kr ravnateljico vprašala.

Ker je samo še par dni do vstopa v vrtec za novo šolsko leto.
Očitno povsod drugače-pri nas "kakca" ne jemljejo, vzamejo samo bris z selotejpkom z ritke.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?