sistematski pregled ob vstopu v vrtec (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

KIKI**** -> sistematski pregled ob vstopu v vrtec (20.8.2007 16:52:31)

Ali je ta sistematski pregled ali kakorkoli se že reče samo ob prvem vstopu v vrtec ali potem vsako leto?
Naša dva sta eno leto že bila v vrtcu, torej bosta nepretrgoma tam več let, je kje potreben vsakoletni sistematski pregled?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Hvala

BLAŽIKA -> RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec (20.8.2007 17:03:10)

Ne samo ta prvi ob vstopu v vrtec.

CeluLitka -> RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec (20.8.2007 17:49:05)

A vaši so imeli pred vstopom v vrtec prav sistematski pregled? Moja ni bila nič pregledana preden je šla prvič v jasli. Dobili smo samo potrdilo, da lahko gre v vrtec.

Anonimen -> RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec (20.8.2007 17:56:00)

Meni so pri pediatru rekli, da naj pridem samo po potrdilo.

ona -> RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec (20.8.2007 18:16:09)

IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

Meni so pri pediatru rekli, da naj pridem samo po potrdilo.

meni tudi

NinaŠ -> RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec (20.8.2007 19:59:53)

Ne, ne rabiš vsako leto novega pregleda oz. potrdila.

Potrdilo pred prvim vstopom pa dobiš avtomatsko, če je bil otrok zadnje pol leta pred vstopom v vrtec na sistematskem pregledu (na podlagi tega pregleda), vkolikor pa ni bil, ima pa extra pregled pred/za vstop v vrtec.

Janika -> RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec (20.8.2007 21:00:56)

mi smo dobili pa posodico za kakec, ki ga moramo prinesti 2 dni pred naročenim pregledom, da izvemo ob pregledu se izvid. in ja čaka nas pregled ne bomo dobili potrdila brez pregleda.

Naja31 -> RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec (20.8.2007 21:17:20)

Moj gre s 1.9. v vrtec in smo samo potrebovali potrdilo, ki nam ga je podpisala naša pediatrinja.
Nikjer nobenega govora o kakšnem sistematskem, pa je zadnji sistematski pregled imel pri letu in pol (se mi zdi). Tako da je od takrat sigurno minilo več kot 6 mesecev.

Nika v službi -> RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec (21.8.2007 8:12:14)

Jap, tudi mi smo imeli zadnjo posvetovalnico pri 18. mesecih, septembra gremo prvič v vrtec, pa smo tudi dobili zgolj potrdilo. Je rekla, da je naslednja sistematika pri 3 letih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

KIKI**** -> RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec (21.8.2007 9:07:17)

Joj sej to potrdilo sem mislila, ga je treba nest vsako leto znova al ne?
Bom raje kr ravnateljico vprašala.

Ker je samo še par dni do vstopa v vrtec za novo šolsko leto.
Očitno povsod drugače-pri nas "kakca" ne jemljejo, vzamejo samo bris z selotejpkom z ritke.

Stran: [1]