|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   silikonski pekač
19.3.2010 7:59:15   
punci
mi lahko katera pove, doma imam 3 pekače iz silikona točno take http://www.mimovrste.com/katalog/2427/silikonski-pripomocki (samo da sem jih jaz kupila v Hoferju in Lidlu user posted image ) ampak sem vedno v dilemi, ali lahko samo ta šekač daš v pečico na rešetko in na čisto spodnjo ploskev? Ok oni plehnati valda jih lahko daš, kaj pa takšni iz silikona? imam vedno občutek da če bom nažgala pečico na 200 stopinj in dala lazanjo čisto na "tla" se bo pekaž "stopil" kot plastika ? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: silikonski pekač
19.3.2010 8:55:55   
Anonimen
http://www.mimovrste.com/artikel/3780036128/silikonski-model-silikomart-srce-22-x-218-x-3-cm

Npr pri tem ti pise,da je do 230---Imam jaz tudi en silikonski doma pa normalno notr specem kaksno pecivo.

(odgovor članu punci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2010 9:18:57   
emaa
Imam za muffine, pa za torto, se nič ne stopi, kar pogumno, še lažje je pecivo ven dobit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2010 21:27:42   
Ribi Bibi
Kot je rekla emma. Nič se ne stopi, nič se ne prime nanj user posted image pa lepo se opere.

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2010 16:31:19   
zvezdica_1
. pa ne preghaja ta silikon v hrano?? vem, neumno vprašanje, a jaz sme malo nezaupljiva. saj verjetno jih bom kupila-sem zdaj gledala od tupperware, pa so kar malo precenjeni. samo je pa res, da to, kar ima mama od tupperwara, je kupila pred več kot 5 leti, in je vse kljub vsakodnevni uporabi še kot novo (posodice in to..)torej tisti iz hoferja in lidla delujejo???ni kakega smradu po plasitiki?
hvala za odgovore

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2010 2:33:16   
dejann
js bi reku samo tole mirkajte se teflonskih posod kakršnih koli so škodljive za zdravje ampak ljudje smo veliki ni take panike

zdej pa še to> : sem biv pri kolegu je pekev palačinke v teflonski ponvi zravn je imev zelo zelo prijazno papigo aleksandra in kar na

enkrat je padla skup in umrla vse kaže da glih zaradi teflonske ponve od takrat tudi sam ne je iz takih posod ...

(da se nebo kdo bav da bi tudi sam umrl zaradi teflona edin če bi ga zakuru 150x več kot smo sami velki pol pa mogoče)

papiga je pa itak 90%manjša kot mi

ampak samo tko informativno merkite tisti ki imate papige v kuhinji ali zraven v jedilnici T_T !!!!!!!!!!!!

(odgovor članu zvezdica_1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?