|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   shranjevanje receptov
16.9.2009 22:32:31   
maca24
Pozdravljene.
Res me zanima kako ve shranjujete svoje recepte (mislim v pisni obliki, ne na računalniku).
Ali obstajajo za to kake posebne mape, beležke... kaj izvirnega in zanimivega?user posted image

Zares bi si rada uredila svoje recepte, pa ne vem kako in kam. Prosim pomagajte.

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: shranjevanje receptov
16.9.2009 22:38:21   
Sreča in ljubezen
Jst ih napisem v pisni obliki na racunalniku , potem ih sprintam in dam si v mapouser posted image

(odgovor članu maca24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.9.2009 22:53:38   
onka
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen

Jst ih napisem v pisni obliki na racunalniku , potem ih sprintam in dam si v mapouser posted image

Tudi jaz. Iz revij Anja, Liza pa sem jih ven izstrgala, dala nazaja v omaro in pozabila nanje.user posted image user posted image Zdaj bo zima pa se bo bolj kuhalo in peklo, pa morebiti še kaj uporabim.

(odgovor članu Sreča in ljubezen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.9.2009 23:01:19   
Sreča in ljubezen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2009 10:11:02   
Hope2
Imam debel zvezek, nekaj napisano, nekaj izrezano iz revij in zalimano ali pa samo vtaknjeno.

Sem se pa pred 2 letoma lotila e-kuharske knjige, ful sem jo lepo oblikovala, slikce zraven prilimala, iskala vse možne jedi, ki so nam všeč, ki bi dale kako idejo.......ene 90 strani sem že imela, potem pa smo se selili, pozabila shrant na glavni disk, mož je vse ostale datoteke pobrisal in je vse šlo v franžeuser posted image . Nikoli večuser posted image

(odgovor članu Sreča in ljubezen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2009 12:30:11   
Lunca1
Jaz jih pišem v en rokovnik.

(odgovor članu maca24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2009 15:45:36   
tweety83
Za recepte imam dva rokovnika in sicer enega za pecivo in sladkarije,drugega pa za skuhe in vlaganje.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.9.2009 16:24:56   
robinzon
Sprintam, dam v plastični ovitek, ki se vpne v fascikel. Ko rabim, vzamem iz fascikla in imam recept na pultu brez strahu, da bi se umazal. Nimam pa še nič sortirano, ker jih nimam veliko, bo pa treba narest nekaj v tej smeri. Printam res samo tiste, ki so nekaj posebnega in sem jih sama preizkusila.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.9.2009 11:20:28   
maca24
Sem našla en rokovnik na straneh Založbe Obzorja. Sem ga naročila in javim kako se obnese.

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.9.2009 21:36:41   
špelin@
Recepte imam:
- v zvezku, ki sem ga podedovala od sestre moje stare mame
- nametane v mapi (izrezke iz revij, časopisov ipd.)
- vtaknjene med platnice drugih kuharskih knjig
- shranjene v datotekah v računalniku.

Žal na tak način nikoli nič ne najdem user posted image in vedno znova recepte iščem na netu oz. uporabljam Kuharico s. Vendeline user posted image

(odgovor članu maca24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.9.2009 8:08:38   
Jessy
načeloma jih pišem v zvezek, kar je iz kulinarike pa imam natisnjeno, plastificirano in vpeto v mapo.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.9.2009 11:04:16   
honey
Vse recepte, ki si jih sama sprintam iz računalnika, imam vpete v mape - take, ki se preluknjajo. Potem imam pa ločene mape po barvah - ena za sladice, ena za priloge, ena za glavne jedi itd. Tega imam ogromno user posted image . Ampak v poštev mi pridejo bolj kot ne samo mape s sladicami - kuham itak eno in isto user posted image Čeprav pa moram reči, da poleg vseh map in kuharskih knjig, ki jih imam, še največ koristnih in uporabnih receptov dobim kar iz kuharskih kartic, ki jih prejemam po pošti. Sem jih naročila že pred leti, pa so jih takrat nehali pošiljat, zdaj pa so jih spet začeli. So res praktične - razdeljene po področjih, pregledno imam spravljene v škatli, razumljivo napisani recepti in tudi zraven čas,ki ga porabiš.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pregnati alkoholnega mačka?
Nazdravljanje novemu letu pogosto prinese tudi nepovabljenega gosta - alkoholnega mačka. Še posebej, če smo se kot odgov...
Težave z želodcem - Naravna pomoč
Blagodejno na želodec s preveč kisline deluje tudi zelena, ki je eno izmed najbolj bazičnih oziroma alkalnih zelenih živ...

Katero ime?
mel79

Jakob (28%)

Jaka (25%)

Aljaž (33%)

Sebastjan (14%)

Število vseh glasov: 679

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!