Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
sezamov napitek - a je možna alergija 17.2.2005 18:31:24
|
|
|
|
Pilar
|
Tale sezam pa nas je pozitivno obnorel.... a ne. Jst sem bila ful vesela, ampak...:zmeden: Pijem ga že dober mesec in dan po tistem ko sem ga začela pit, se je mojemu :duda: koža ful spremenila, postala je hrapova,rdeča,...pa sem mislila da je krivo mleko, jajca...danes sem premišljevala od kdaj ima naš mali težave in vse se ujema s sezamom. Kajti tudi blato je spremenjeno, kot da je driska, pa naj bi dojeni otroci imeli ful redko drisko :(. Tako, da bom s sezamom prekinila in samo upam da bo mleka vseeno dovolj. V glavnem sedaj me zanimajo vaša mnenja, če je možna alergija na sezam :zmeden:. Sem se pa razpisala, lepo se imejte, pa čim več mleka vam želim, pa pa :muca:
|
|
|
|
sezamov napitek - a je možna alergija 17.2.2005 18:34:34
|
|
|
|
KIRA
|
možno je vse. probaj odstavit sezam, pa pol poglej spremembe. 9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|
sezamov napitek - a je možna alergija 17.2.2005 19:47:37
|
|
|
|
NIN@
|
MEN GA PA ZVIJA! PREJ GA PA NI TK DA DONS BOM PRENEHALA KAR BO PA BO! LP NIN@
|
|
|
|
sezamov napitek - a je možna alergija 17.2.2005 20:59:20
|
|
|
|
HuAnita
|
Pri meni nobenih negativnih sprememb. Prebava se mi je uredila, mleka je dovolj (se mi zdi), pri :muca: nič novega. Dojenčki pa ponavadi imajo velikokrat kakšne 'težave' s kožo.
|
|
|
|
sezamov napitek - a je možna alergija 17.2.2005 21:40:58
|
|
|
|
niki5
|
Ja lahko imajo reakcije, na forumu dojenje sem pa tudi prebrala, da sezam lahko povzroča krče.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?