sezamov napitek - a je možna alergija (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Pilar -> sezamov napitek - a je možna alergija (17.2.2005 18:31:24)

Tale sezam pa nas je pozitivno obnorel.... a ne. Jst sem bila ful vesela, ampak...:zmeden:
Pijem ga že dober mesec in dan po tistem ko sem ga začela pit, se je mojemu :duda: koža ful spremenila, postala je hrapova,rdeča,...pa sem mislila da je krivo mleko, jajca...danes sem premišljevala od kdaj ima naš mali težave in vse se ujema s sezamom. Kajti tudi blato je spremenjeno, kot da je driska, pa naj bi dojeni otroci imeli ful redko drisko :(.
Tako, da bom s sezamom prekinila in samo upam da bo mleka vseeno dovolj. V glavnem sedaj me zanimajo vaša mnenja, če je možna alergija na sezam :zmeden:.
Sem se pa razpisala, lepo se imejte, pa čim več mleka vam želim, pa pa :muca:

KIRA -> sezamov napitek - a je možna alergija (17.2.2005 18:34:34)

možno je vse. probaj odstavit sezam, pa pol poglej spremembe. 9nebesa9nebesa9nebesa

NIN@ -> sezamov napitek - a je možna alergija (17.2.2005 19:47:37)

MEN GA PA ZVIJA! PREJ GA PA NI TK DA DONS BOM PRENEHALA KAR BO PA BO!

LP
NIN@

HuAnita -> sezamov napitek - a je možna alergija (17.2.2005 20:59:20)

Pri meni nobenih negativnih sprememb. Prebava se mi je uredila, mleka je dovolj (se mi zdi), pri :muca: nič novega. Dojenčki pa ponavadi imajo velikokrat kakšne 'težave' s kožo.

niki5 -> sezamov napitek - a je možna alergija (17.2.2005 21:40:58)

Ja lahko imajo reakcije, na forumu dojenje sem pa tudi prebrala, da sezam lahko povzroča krče.

Pilar -> sezamov napitek - a je možna alergija (17.2.2005 22:23:55)

No fajn, srčno upam, da je kriv sezam....ne pa da bo na koncu: jst brez sezama, brez mleka, mali pa še vedno kožo hrapovo :(

Stran: [1]