|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   september
6.8.2005 13:02:01   
teja21
ojla punce lep pozdrav, dolgo se nisem oglasila saj smo se selili pa ni blo časa, pa še rač. nimam tam pri sebi:((
punce zanima me koliko so vaši:duda: težki?? kajti jaz imam kar velik problem, saj nosim zelo majhnega dojenčka težkega 1300g, in me je zelo strah.
zdaj mi je g pripisala 14dni samega ležanja na levem boku, me že vse boli.
kako pa ve? napredujete, bliža se konec, vsaj jaz grem gotovo v 36t že rodit (pravi g tako)
lepo uživajte

teja:nosecka:34t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   september
6.8.2005 13:25:22   
2ursae
živjo,

joj, teja, jaz imam ravno kontra situacijo - moj :duda: je pretežek in ima že 2,5 kg, pa tudi sicer prehiteva v rasti za 2-3 tedne (imam namreč malce težav z uravnavanjem glukoze). G pravi, da pač tko je in da ni panike :bravo: in da mi bo posteljica zihr zdržala še tri tedne :zmeden:. Tko da je možno, da bom tudi jaz rodila v 36.t.

Kako pa to, da boš ti že šla prej rodit, če je tvoj :duda: bolj mičken? Bi si človek predstavljal, da bi bilo boljš počakat do konca. A boš imela CR?

pozdravček,
urša 33t :muca:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   september
6.8.2005 19:42:50   
ameli
Jaz sem bila na pregledu v četrtek, moj:duda: tehta 2138 g. Tudi to bi naj bilo preveč, zato sem šla na merjenje glukoze, pa je vse OK. Mi g ni nič omenla, da naj bi zaradi prevelike teže kaj prej rodila:zmeden:. Sicer pa sem se sama zdredial za 7,5 kg torej v mejah normale.
Nameravam kar počakati do 21.9.:).

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   september
6.8.2005 19:49:05   
2ursae
Alenka,

ni muz, da bom sla prej rodit, le pripravljam se na to možnost, ker mi je G rekel, da bo posteljica zihr zdržala še tri tedne. Ne vem sicer, zakaj je to gledal in kaj točno to pomeni :zmeden:, predstavljam si pač, da se lahko po teh treh tednih s posteljico zgodi kaj zakega, da bom rodila.

Ma, saj še sama ne vem, kakor bo pa bo, tudi ne poznam primera, da bi katera prej rodila le zato, ker bi bil :duda: prevelik.

V katerem tednu pa si?

pozdravček :muca:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   september
6.8.2005 19:50:35   
teja21
ooo ve ste srečke, bodite vesele ker so dojenčki veliki, ja meni se tudi čudno zdi da bom šla prej rodit, ampak menda bo posteljica takrat dozorela in se bo potem samo še starala.
sej mam 18.8 še enkrat UZ, bom vprašala.

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   september
6.8.2005 21:04:29   
teta beta
Zdravo, punce!

Jaz imam tudi probleme z dojenčkovo težo, namreč premajhen je. V četrtek mi je delala UZ in po njenih meritvah je :duda: 14-20 dni manjši, nekje okrog 2.100 g naj bi imel. Še isti dan sem zato šla še v Celje na Dopplerja, kjer so bile meritve skoraj identične. Tu so mi še zmerili pretok krvi skozi posteljico, ki je tik nad minimalno mejo. Sicer pa je otrok pravilno razvit in zelo živahen, zato zaenkrat ni panike. Kontrola čez en teden, terapija - veliko sadja, zelenjave in beljakovin (meso), pitje magnezija in dosti počivanja na levem boku. Me pa že vse takoooo boli od tega "levega boka", da se sploh ne morem naspat. Pa jezi me, ker ne morem več hodit na sprehode in še moj :love: mi je prepovedal posteljne užitke :((.
Tudi meni so namignili, da lahko da bo prej, če dojenček ne bo dobival dovolj hrane, tako da bo treba zdaj res vse stvari sfiniširat, torbo pripravit ipd. možno pa je tudi, da me predčasno hospitalizirajo in da tam čakam in čakam in luft mešam :((:((:((. Bomo videli v četrtek.

Lp in božajte svoje bušije

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   september
7.8.2005 22:13:22   
kimi
No meni so za 33 teden namerili 1700g čeprav se lahko zmotijo tudi za kilo. Se je že velikokrat zgodilo tako da se ne sekiraj.

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?

Jaslice. (100%)

Varuška. (0%)

Število vseh glasov: 2

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!