teta beta -> september (6.8.2005 21:04:29)
|
Zdravo, punce! Jaz imam tudi probleme z dojenčkovo težo, namreč premajhen je. V četrtek mi je delala UZ in po njenih meritvah je :duda: 14-20 dni manjši, nekje okrog 2.100 g naj bi imel. Še isti dan sem zato šla še v Celje na Dopplerja, kjer so bile meritve skoraj identične. Tu so mi še zmerili pretok krvi skozi posteljico, ki je tik nad minimalno mejo. Sicer pa je otrok pravilno razvit in zelo živahen, zato zaenkrat ni panike. Kontrola čez en teden, terapija - veliko sadja, zelenjave in beljakovin (meso), pitje magnezija in dosti počivanja na levem boku. Me pa že vse takoooo boli od tega "levega boka", da se sploh ne morem naspat. Pa jezi me, ker ne morem več hodit na sprehode in še moj :love: mi je prepovedal posteljne užitke :((. Tudi meni so namignili, da lahko da bo prej, če dojenček ne bo dobival dovolj hrane, tako da bo treba zdaj res vse stvari sfiniširat, torbo pripravit ipd. možno pa je tudi, da me predčasno hospitalizirajo in da tam čakam in čakam in luft mešam :((:((:((. Bomo videli v četrtek. Lp in božajte svoje bušije
|
|
|
|