|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   september
9.7.2005 10:19:55   
teja21
kako ste punce, bolj malo glasu od vas. se dobro počutite, vam pašejo ohladitve???
midva z:love: imava cel kup dela, kopalnico prenavljamo, čist vse smo izbili iz nje in zdaj vse na novo, pa še otroško je treba naredit, samo to upam da bom vsaj 14dni pred pdpjem v svojem stanovanju, zdaj sva še pri mojih, ampak nama nič ne manjka.
kako pa ve???
kilogrami pri meni samo še naraščajo, groza kako bodo šli dol:((:(( +10.
:duda:pridno brca, pa moje počutje tudi ok, majhen me je strah ker se vse tako hitro prebližuje, pa upam da bo :duda:zdržal do roka, ne tako kot pri moji mami, ki me je rodila pri 32t.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   september
9.7.2005 12:20:57   
KiSsMyAsS
Lep pozdrav tut od mene!

Tale dez je kr mal tecn ze, ceprau se da lazje dihat, ko ni tiste vrocine. Drugac pa ni fajn ce mors urejat 1000 stvari in hodit okrog po dezju :(

Kile se me drzijo, sm na +7, :duda: brca kot :hudicek:, tk da ucasih sploh nemorm sedet in se morm takoj ulezt, ker se mi zdi da brca kot bi hotu prit vn :duda:

Ta tedn je treba se zrihtat eno tono papirjev, pa tut previjalno mizico se cakamo, drugac pa upamo da bomo lahko sli tut kej morje pogledat :)- pa mal zaplavat.

teja21 v kolkem tednu pa si?

LP usem :nosecka:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   september
9.7.2005 14:17:45   
teja21
v 30t, zakaj te zanima??
kaj pa ti

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   september
9.7.2005 15:34:29   
KiSsMyAsS
Ja kr nimas onga trakca pod imenom pa nism vedla. :sloncek:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   september
9.7.2005 16:47:55   
ameli
HOJLA
Jaz sem danes pospravljala :duda: sobo. Zlagala sem cotke in igrače. Drugi teden pa greva po nakupih, ker še do sedaj razen cotk nisva kupila nič.
Vreme mi ustreza, ker se vsaj lahko naspim, pa tudi noge mi ne otekajo :bravo::bravo:. Kg so + 6,5 mislim, da je to v mejah normale. Upam, da ne bom presegla 70 kg mojega lubija.
A ve si že urejate papirje? No, jaz imam v petek pregled, pa bom takrat vprašala kako je s te4m. Sicer pa imam še 10 tednov časa.
Delam samo še 2 tedna, potem pa dopust, juhuhu:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:. Res sem se že naveličala službe. Me je pa direktor pohvalil, ker nisem bila niti en dan na bolniškem (škoda, da pohvale ne trgajo žepov, a ne!).
Lep vikend,
ameli in :duda:
p.s.
A že imate imena?! :zmeden2:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   september
9.7.2005 16:49:34   
ameli
Kissmyaas sem opazila, da imava le en dan razlike PDP, od kje pa si?

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   september
9.7.2005 17:05:24   
KiSsMyAsS
Mi smo ze izbrali ime za nasega :modri: (Lukec), upam da me ne preseneti pa pride vn puncka, ker sploh nevem use stvari mamo za fantka :)-:)-

ameli jst bom rodila v Celju, pa ti?:rozica:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   september
9.7.2005 23:41:37   
kimi
Ja tale vreme prav paše samo ne morem na sprehod s sinčkom ko pa je dež.

Kile +10 tud rastejo mapak kar naj da ne bom tako shirana zavidt:)-

Na srečo že imamo vse od prvega tako da dela okoli opreme ne bo razen posteljo za prvega bomo novo kupili ker bo drugi zasedel njegovo.

Za prezgodnji porod pa sem že slišala da se mi bo zgodil ponovno je že kar za pričakovati. Prvi rojen v 33 tednu

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   september
10.7.2005 16:07:54   
teta beta
Joj, se mi zdi, da zmeraj, ko pišem, napišem, da bova začela rihtat najin domek :ups:. no, še vedno sva na začela... ampak ta teden pa zares! Barve že imava, lubi je tud že začel nekaj postlco šmirglat in, saj bo!
Predvčerajšnjim sem si prvoščila zadnji obisk frizerja za naslednjih nekaj mesecev. Dva meseca ziher ne bom šla, ker so frizerji absolutno predragi, pol pa ne bo časa. Sem pa zato zamenjala barvo, da je podobna moji naravni, da ne bi potem imela pol glave narastka :)-.
Drugače pa nič novega, ta teden imam pregled in upam, da bo padel kak UZ. Sploh bi bilo lepo videt, kadar ful brca in boksa hkrati, kot da protestira ali da bi že ven hotel. Pa mu zmeri rečem: ti še veš ne, kako ti je dobro, uživaj, pol ni več poti nazaj :)-

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   september
10.7.2005 16:33:34   
andreja0
Hej ve se niste skoraj nič zredile jaz sem se za za 13 kg. Se mi zdi da se komaj prepogibam.Za ta mičkenga pa nima gruzga ko voziček in jajčko.Postelca je še v barvanju oblačila pa še čakam ,če mi bo katera kaj posodila,drugače pa bom šla nakupovat tazadni mesec.Razen previjalno mizo,sem gledala v Beyby centru jo majo v akciji.A morda ve kera kakšnaje ,če ste jo videle?

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   september
10.7.2005 18:14:08   
KiSsMyAsS
http://www.btc-city.com/babycenter/vsezaotroka/otroskopohistvo/detail.php?id=1900

a mislis tole previjalno mizo? :sloncek:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   september
11.7.2005 11:03:40   
ninocka
Ojla,

jst zadnje dneve samo se spim, ponavadi sem pa ze ob 7ih bla budna kot cuk. Zdej pred 10 sploh iz spalnice ne prlezem, pa da ne govorim o popoldanskih spanjih...

Drugac sem pa v petek mela pregled, cakala sem 2 uri, da sem prisla na vrsto. Sem ze cist zivcna ratala in bla na robu solz, ker so vse, ki so prisle za mano sle pred mano not. Jst sem pa se kar sedela v tisti cakalnici :(

Mi je pa potem G naredila UZ, nas mali je tezek 1800g, vse je OK, dobila sem papirje za CSD, tklo da grem danes popoldne se to urejat.

Koncno sem se odlocila kje bom rodila (Postojna), ta teden se bom verjetno probla zment, da pridem tja na ogled, pa ime smo tudi koncno izbrali.

Hisa je pa se zmeri v razsulu, probam pospravljat, sam ne vem kok dolg to ne gre, ker ratam utrujena...
V bistvu pa cakam, da me prime "faza gnezdenja", ko te naenkrat prime pospravljalna mrzlica (potrjeno s strani parih noseck) :)

In seveda odstevam dneve do morja, se dobrih 10 dni in se pakiramo na 2 tedenski dopust na morje, drugac sem pa sedaj od cetrtka doma in me sluzba ne vidi do naslednjega septembra! :bravo: :bravo:

Lep pozdravcek vsem :rozica:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   september
11.7.2005 21:33:08   
andreja0
KISSMYASS JA MISLIM TO MIZO,ALI SI JO MORDA VIDELA V ŽIVO,DA VEŠ KAKŠNA JE?JAZ STANUJEM ENO URO DALEČ OD BEYBY CENTRA ,TAKO DA JE ŠE NISEM ŠLA GLEDAT.

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   september
11.7.2005 21:42:09   
KiSsMyAsS
Ja sm jo vidla, je kr uredu, sam za nas je mal prevelika, presiroka, drugac se mi zdi pa kr uredu, sam Baby Center zna met tut zlo visoko ceno, tut drugje dobis za taki denar.

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   september
12.7.2005 13:06:34   
maya_slo1
Midva z dragim sva se ravno vrnila iz dopusta. Sva se zaradi mojih 30. tednov :nosecka: zmenila, da greva letos na slovensko obalo...Debeli Rtič...bog pomagaj kako je zasvinjana ta naša obala! No ja, naplavali in ohladili smo se pa le! ;) Dragega je prvič v življenju na morju zeblo, ker sem se jaz cel čas sence držala, vreme je pa tudi svoje dodalo!
Zdaj je v načrtu ureditev stanovanja tako, da se bo dojenček v njem kar se da udobno počutil.
Največje probleme zaenkrat pa imam pri spanju...en bok..drugi bok...bolečine v kolku na katerem ležim...podstavljanje in prestavljanje blazin in kovtrov...pa še ni dobro! ;) Da o bolečinah v križu ne govorim...rabim ene 10 min, da se zvalim čez dragega iz postelje, ko je treba ponoči na wc! Čas bo, da z dragim zamenjava pozicije v postelji!
TaMali pa brca in brca in se zabava v svojem mehurčku cele dneve in noči!

Lep dan vsem!

Maja

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

plača dipl. ekonomista
livia

Koliko imate plače dipl. ekonomisti z delovno dobo od 5 do 10 let? Mislim na neto plačo brez malice in prevoza.

pod 900€ (41%)

900-1000€ (15%)

1000-1100€ (15%)

1100-1200€ (8%)

1200-1300€ (5%)

več kot 1300€ (16%)

Število vseh glasov: 386

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!