ninocka -> september (11.7.2005 11:03:40)
|
Ojla, jst zadnje dneve samo se spim, ponavadi sem pa ze ob 7ih bla budna kot cuk. Zdej pred 10 sploh iz spalnice ne prlezem, pa da ne govorim o popoldanskih spanjih... Drugac sem pa v petek mela pregled, cakala sem 2 uri, da sem prisla na vrsto. Sem ze cist zivcna ratala in bla na robu solz, ker so vse, ki so prisle za mano sle pred mano not. Jst sem pa se kar sedela v tisti cakalnici :( Mi je pa potem G naredila UZ, nas mali je tezek 1800g, vse je OK, dobila sem papirje za CSD, tklo da grem danes popoldne se to urejat. Koncno sem se odlocila kje bom rodila (Postojna), ta teden se bom verjetno probla zment, da pridem tja na ogled, pa ime smo tudi koncno izbrali. Hisa je pa se zmeri v razsulu, probam pospravljat, sam ne vem kok dolg to ne gre, ker ratam utrujena... V bistvu pa cakam, da me prime "faza gnezdenja", ko te naenkrat prime pospravljalna mrzlica (potrjeno s strani parih noseck) :) In seveda odstevam dneve do morja, se dobrih 10 dni in se pakiramo na 2 tedenski dopust na morje, drugac sem pa sedaj od cetrtka doma in me sluzba ne vidi do naslednjega septembra! :bravo: :bravo: Lep pozdravcek vsem :rozica:
|
|
|
|