Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
self-raising flour - prevod 15.11.2009 21:27:02
|
|
|
|
karmy
|
odkadar sem tle v angliji, mi je šla slovenščina po gobe, moji prevodi so grozni, pozabljam kaj se kaj reče v slovenščini Zdaj pa me je mama prosila da ji en recept prevedem pa madona sploh ne vem kaj pomeni self-raising flour, od googlovega prevajalnika do presisa, se jima kar zmeša in ne prevede kukr bi hotla, zdaj pa vas sprašujem če veste kera moka je to....
|
|
RE: self-raising flour - prevod 15.11.2009 21:29:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako da ne veš? Samovzdigneča se moka Ej, pojma nimam. Meni sliči na kakšen un prašek, ki se ga kupi, da zadeve hitreje vzhajajo. Tako napiši mami. Itak naj pa raje ne kuha angleških jedi, če se ima kaj rada.
|
|
|
|
RE: self-raising flour - prevod 15.11.2009 21:30:25
|
|
|
|
ninocka
|
moka, ki ima ze kvas v sebi? ugibam....
|
|
RE: self-raising flour - prevod 15.11.2009 21:32:41
|
|
|
|
karmy
|
ma torto bi rada naredila, pa nisem prepričana da bi ji rekla ja dej kvas not, ker tega ni v knjigi...da ne bo mela torta kakšen čudn priokus po kvasu
|
|
RE: self-raising flour - prevod 15.11.2009 21:33:41
|
|
|
|
tinatona
|
Hej! Me veseli da si se srečno ustalila v UK. Jaz o tem še vedno samo razmišljam . self-raising flour je pa pecilni prašek po naše. LP
|
|
|
|
RE: self-raising flour - prevod 15.11.2009 21:34:03
|
|
|
|
resnično srečna
|
no evo...točno to...pecilni bo šel v bikvit ja
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: self-raising flour - prevod 15.11.2009 21:39:22
|
|
|
|
miapia
|
samo dvigajoča (vzhajajoča?) moka (kaj to je, nimam pojma) Pecilni prašek pa je bil vsak nekoč "baking powder".
< Sporočilo je popravil miapia -- 15.11.2009 21:40:01 >
|
|
RE: self-raising flour - prevod 15.11.2009 21:50:26
|
|
|
|
alička
|
Kukr jaz vem tudi, lahko pa da je oboje isti šmorn.
|
|
|
|
RE: self-raising flour - prevod 15.11.2009 21:56:14
|
|
|
|
karmy
|
ja sem tudi to jaz razmišljala da bi bil pecilni prašek, samo pol pa recept pravi daj v to moko, pecilni prašek.... torej pecilni prašek v pecilni prašek? Hej Tinatona!! Kako kaj? Kako se maš? piši na ZS
|
|
RE: self-raising flour - prevod 15.11.2009 22:07:07
|
|
|
|
karmy
|
aja pa še nekaj, sem bila skoraj pri, odgovoru, no vsaj tako sem mislila.... mam tukaj plain flour - predvidevam da je ostra moka, potem je self-raising flour - gladka fina moka (?) AMPAK potem se še pojavi: strong white bread flour sauce flour grain flour sponge flour granary flour extra fine flour white flour strong white flour spelt flour Super strong white flour OK OK ..zdj sm pa čist zmešana...
|
|
RE: self-raising flour - prevod 15.11.2009 22:19:17
|
|
|
|
TomTaylor
|
kaj pa če je suhi kvas? (čeprav močno dvomim, da gre v biskvitno testo)
|
|
RE: self-raising flour - prevod 15.11.2009 22:22:22
|
|
|
|
Tanja55
|
za pecivo uporabljaj self-raising flour, za kuho pa plain flour. Fina za peciva, ala nasa Ta boljsa al kaj ze bla, navadna za kuho. Poglej si se TUKAJ
< Sporočilo je popravil Tanja55 -- 15.11.2009 22:24:01 >
|
|
|
|
RE: self-raising flour - prevod 15.11.2009 22:41:11
|
|
|
|
Urša
|
A toliko različnih mok za eno torto?
|
|
RE: self-raising flour - prevod 15.11.2009 23:01:21
|
|
|
|
tins
|
Ata google vse ve <http://bakingbites.com/2007/08/what-is-self-rising-flour/>
|
|
|
| Stran: [1] |
anke4pikiceKatero od spodaj naštetih ženskih imen je lepše?Lana (
24%)
Ana (
28%)
Ela (
16%)
Ema (
16%)
Lina (
15%)
Število vseh glasov: 435Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!