Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 22.12.2009 18:32:55
|
|
|
|
ribica.
|
tole se bo zdaj slišalo malo grobo z moje strani, samo ene pa res ne znate bit srečne s tem kar imate. A ti ni dovolj da te ima on rad tako kot si, in da te samo želi malo razvajati. Sigurno te ne vidi kot vrečo maščobe in povešenih jošk, amapak žensko ki jo ima rad. Kaj se zdaj cmeriš! Bi rada da ti nabija da si nikakva???? Daj no! Saj ne rečem, da nimamo vsi kdaj prebliskov, da nam kje kaj preveč visi, al pa premal, samo tole, kar si mu ti rekla..................take veze si res ne predstavljam.
|
|
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 22.12.2009 18:38:24
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribica. tole se bo zdaj slišalo malo grobo z moje strani, samo ene pa res ne znate bit srečne s tem kar imate. A ti ni dovolj da te ima on rad tako kot si, in da te samo želi malo razvajati. Sigurno te ne vidi kot vrečo maščobe in povešenih jošk, amapak žensko ki jo ima rad. Kaj se zdaj cmeriš! Bi rada da ti nabija da si nikakva???? Daj no! Saj ne rečem, da nimamo vsi kdaj prebliskov, da nam kje kaj preveč visi, al pa premal, samo tole, kar si mu ti rekla..................take veze si res ne predstavljam. Se zelo strinjam in mislim,da si ga užalila. Človek je imel dober namen,potrudil se je zate.DAJ SE TUDI TI MALO ZANJ!
|
|
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 22.12.2009 18:43:01
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen fuuulll užalilo in prizadelo Moj partner mi je kupil lep modrc in brazilke (ful male in nizki pas) Modrc res tak za "lepe" joške, ki pa jih jaz več nimam. Po porodu imam večje (80C) pa strijaste in res rabim kompakten modrc da to stoji kolko tolko lepo. On pa mi kupi tak lep modrc in si želi da ga jaz nosim, jaz pa ne morem. Naramnice so ful tanke in ne dajo se "štelat" in mi vse visi Res mam pomanjkanje samozavesti in me je to darilo res spravilo v jok . Želim si kaj takega nosit ampak vem da to ni za mene, on pa si želi da nosim lepe modrce, ne takih čist navadnih (ampak taki lepi meni ne pašejo) Res sem žalostna in užaljena , on pa tudi ker nisem bila vesela darila ampak sva se poleg skregala rekla sem mu naj si poišče tako babnico da bo lahko to nosila predlagaj mu da se naslednjic skupaj odpravita v sexi nakupe ker se da tud za "tvoje" joske lepe stvari dobi ki bodo odgovarjale tebi in njemu... tudi moje niso kaj privlacne na pogled iz pamelinih sem po 6 mesecih dojenja pristala na joskah ki so podobne tistim po 80 letu pa sem si nasla krasno cipko za pikantnosti
|
|
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 22.12.2009 18:46:44
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi moje niso kaj privlacne na pogled iz pamelinih sem po 6 mesecih dojenja pristala na joskah ki so podobne tistim po 80 letu .... enako.
|
|
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 22.12.2009 18:49:03
|
|
|
|
rija
|
jaz pa bi bila užaljena, če bi na moje darilo tako reagirala mogoče ti je pa hotel pokazati, da ima dovolj omastih gat in modrcov?
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 22.12.2009 18:53:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribica. tole se bo zdaj slišalo malo grobo z moje strani, samo ene pa res ne znate bit srečne s tem kar imate. A ti ni dovolj da te ima on rad tako kot si, in da te samo želi malo razvajati. Sigurno te ne vidi kot vrečo maščobe in povešenih jošk, amapak žensko ki jo ima rad. Kaj se zdaj cmeriš! Bi rada da ti nabija da si nikakva???? Daj no! Saj ne rečem, da nimamo vsi kdaj prebliskov, da nam kje kaj preveč visi, al pa premal, samo tole, kar si mu ti rekla..................take veze si res ne predstavljam. se strinjam z ribico, vesela bodi, da te hoče presenetiti 3/4 moških se nikoli ne bi spomnilo/oz. spravilo it nekej sami kupit.
|
|
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 22.12.2009 18:59:32
|
|
|
|
Anonimen
|
pa saj vem da sem ga užalila, ampak ne morem nosit modrca ki mi ne paše, kjer mi joški skačejo ven ko se pripognem,... Pa saj nisem tooolk debela (eni8kg bi res morala shujšat), ampak za joške pa rabim res dober modrc, ker sem drugače živčna ko mi to vse leze. Saj si bom šla menjat pa bo. Bova šla skup. Te joške me res ubijajo, ker so bile pred porodom moj najlepši del telesa, zdaj pa jih res sovražim (pa sem skoraj 4 leta že po porodu in se še nisem sprijaznila z njimi
|
|
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 22.12.2009 19:01:16
|
|
|
|
Anonimen
|
pa še to, ne nosim omastih gat, ampak tangice ampak ne marem ful nizkega pasu in ozkih "špag"
|
|
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 22.12.2009 19:22:32
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija jaz pa bi bila užaljena, če bi na moje darilo tako reagirala mogoče ti je pa hotel pokazati, da ima dovolj omastih gat in modrcov? se strinjam
|
|
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 22.12.2009 20:06:36
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Ah, no... Oblečeš te gate in moderc preden skočiš z njim med rjuhe, sicer pa še naprej nosiš kar ti je udobno. Se mi kar smili tvoj . Pa tako lepa gesta od njega...
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 22.12.2009 21:39:04
|
|
|
|
melanija
|
Jaz bi pa takoj zamenjala s tabo in ti dam jaz moje joškice so 75B - trenutno še dojim, ko pa ne bom več, nočem niti pomislit kaj bom imela če sploh. Jaz bi naredila tako kot ti je predhodnica svetovala. Preden skočita med rjuhe obleči tisti komplet, itak ga ne boš imela dolgo. Jaz imam določene komplete samo za seks. Se pravi oblečem preden greva med rjuhe, za ostali čas pa imam take, ki so meni udobni in me ne nervirajo.
|
|
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 22.12.2009 21:48:35
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen pa saj vem da sem ga užalila, ampak ne morem nosit modrca ki mi ne paše, kjer mi joški skačejo ven ko se pripognem,... jest mam cel kup takih. in so namenjeni za pot izpod tuša do postelje... in potem se jih sleče. pač sexy in uporabnost v veliki meri ne gresta skupi, vsaj pri kakšnih eksotičnih cifrah, pa pač posežemo po alternativah, ki so dobre obema stranema (torej, jest se počutim sexy in vem da sem njemu sexy, prepogibat in skakat mi pa pač ni treba tisti čas). drugač se pa strinjam z ribico.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 22.12.2009 21:56:16
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribica. tole se bo zdaj slišalo malo grobo z moje strani, samo ene pa res ne znate bit srečne s tem kar imate. A ti ni dovolj da te ima on rad tako kot si, in da te samo želi malo razvajati. Sigurno te ne vidi kot vrečo maščobe in povešenih jošk, amapak žensko ki jo ima rad. Kaj se zdaj cmeriš! Bi rada da ti nabija da si nikakva???? Daj no! Saj ne rečem, da nimamo vsi kdaj prebliskov, da nam kje kaj preveč visi, al pa premal, samo tole, kar si mu ti rekla..................take veze si res ne predstavljam. bogi tvoj, če povem po pravici, se mi res smili
|
|
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 22.12.2009 21:59:36
|
|
|
|
botrca
|
Mož ti nekaj takega kupi ti pa se skregaš? Halooooooooooo...veš koliko moških bi to naredlo za svoje "strijaste" drage? Maloooooooooooo 0,01%. Jaz bi bila na moževem mestu tudi užaljena.
< Sporočilo je popravil botrca -- 22.12.2009 22:02:23 >
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 22.12.2009 22:03:22
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen fuuulll užalilo in prizadelo Moj partner mi je kupil lep modrc in brazilke (ful male in nizki pas) Modrc res tak za "lepe" joške, ki pa jih jaz več nimam. Po porodu imam večje (80C) pa strijaste in res rabim kompakten modrc da to stoji kolko tolko lepo. On pa mi kupi tak lep modrc in si želi da ga jaz nosim, jaz pa ne morem. Naramnice so ful tanke in ne dajo se "štelat" in mi vse visi Res mam pomanjkanje samozavesti in me je to darilo res spravilo v jok . Želim si kaj takega nosit ampak vem da to ni za mene, on pa si želi da nosim lepe modrce, ne takih čist navadnih (ampak taki lepi meni ne pašejo) Res sem žalostna in užaljena , on pa tudi ker nisem bila vesela darila ampak sva se poleg skregala rekla sem mu naj si poišče tako babnico da bo lahko to nosila hudoooooooooooooooooooo ne bom nič komentirala,.............. Da bi to men moj kupil, bi ga nosila vsaj takrat za tiste najine urice.. ti pa tako prijaviš.. res nekatere res ne vedo kaj imajo....
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 22.12.2009 22:07:35
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen fuuulll užalilo in prizadelo Moj partner mi je kupil lep modrc in brazilke (ful male in nizki pas) Modrc res tak za "lepe" joške, ki pa jih jaz več nimam. Po porodu imam večje (80C) pa strijaste in res rabim kompakten modrc da to stoji kolko tolko lepo. On pa mi kupi tak lep modrc in si želi da ga jaz nosim, jaz pa ne morem. Naramnice so ful tanke in ne dajo se "štelat" in mi vse visi Res mam pomanjkanje samozavesti in me je to darilo res spravilo v jok . Želim si kaj takega nosit ampak vem da to ni za mene, on pa si želi da nosim lepe modrce, ne takih čist navadnih (ampak taki lepi meni ne pašejo) Res sem žalostna in užaljena , on pa tudi ker nisem bila vesela darila ampak sva se poleg skregala rekla sem mu naj si poišče tako babnico da bo lahko to nosila hudoooooooooooooooooooo ne bom nič komentirala,.............. Da bi to men moj kupil, bi ga nosila vsaj takrat za tiste najine urice.. ti pa tako prijaviš.. res nekatere res ne vedo kaj imajo.... MOJA JE ISTA!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2009 22:10:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 22.12.2009 22:28:42
|
|
|
|
kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija jaz pa bi bila užaljena, če bi na moje darilo tako reagirala mogoče ti je pa hotel pokazati, da ima dovolj omastih gat in modrcov? tako ja... lej, če so tvoji joški povešeni pač so - da ne boš mislila, da so v navadnem mordcu kaj manj! Tvoj te ima rad takšno kot si in te želi razveseliti... ti pa tako ... Jaz bi te na njegovem mestu v rit nasuvala in šla ven na pivo s kolegi (s časoma pa še v ****rijo, ker res več ne bo prenašal staramamskih gat in tvoje nesamozavesti...) In potem boš spet tu jokala, da je vajina zveza v krizi in kakšen prasec je... Dej punca odrasti!!!
|
|
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 22.12.2009 22:33:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa saj obstajajo tudi za vecje in povesene prsi lepi modrci...ne razumem,kako da ne najdes. Tvojemu pa najboljs,da se lepo opravicis z novim perilom na sebi.In nikar menjati,ze tako si ga zadosti uzalila.Punca,vesela bodi,da imas moza,ki te ljubi kakrsna ze si
|
|
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 23.12.2009 0:32:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ljuba zenska..... moz ti je kupil modrc in gatke take velikosti, kot misli, da ti je prav.....verjetno ti ni nalasc kupil premalega in presvoh modrca!!!(ocitno si v njegovih oceh cist sexy baba) v njegovih oceh si ocitno lepa in sexy, z lepo samostojecimi joskicami.! jst sem dobila el. pecico....bi bla bolj zadovoljna z mojim darilom? btw....v mojih predporodnih letih so me klicali sisi.....zdaj pa imam namest sisikov vrecke za caj! (upam, da kotletek ne bere )
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 23.12.2009 0:34:56 >
|
|
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 23.12.2009 7:00:36
|
|
|
|
anitka7
|
lepe modrce za vse velikosti in oblik imaš v Lasenzi,ena trgovina je v Cityparku, ena pa v Supernovi na Rudniku,lahko pa naročiš tud prek neta iz Anglije. modrci so ful lepi,zraven lahko izbiraš različne modele gat in tudi cena je zelo prijazna denarnici
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 23.12.2009 10:28:16
|
|
|
|
pridna_janja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen fuuulll užalilo in prizadelo Moj partner mi je kupil lep modrc in brazilke (ful male in nizki pas) Modrc res tak za "lepe" joške, ki pa jih jaz več nimam. Po porodu imam večje (80C) pa strijaste in res rabim kompakten modrc da to stoji kolko tolko lepo. On pa mi kupi tak lep modrc in si želi da ga jaz nosim, jaz pa ne morem. Naramnice so ful tanke in ne dajo se "štelat" in mi vse visi Res mam pomanjkanje samozavesti in me je to darilo res spravilo v jok . Želim si kaj takega nosit ampak vem da to ni za mene, on pa si želi da nosim lepe modrce, ne takih čist navadnih (ampak taki lepi meni ne pašejo) Res sem žalostna in užaljena , on pa tudi ker nisem bila vesela darila ampak sva se poleg skregala rekla sem mu naj si poišče tako babnico da bo lahko to nosila nezmeš bit tako žalostna pač ni vedu.Mojga če pošlem kaj takega kupovat sigurno ne bi znal.Jaz na tvojem mestu bi šla v trgovino zamenjat
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 23.12.2009 10:50:36
|
|
|
|
ajsek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen rekla sem mu naj si poišče tako babnico da bo lahko to nosila Kaj boš pa naredila, ko si jo bo res?
|
|
|
|
RE: seksi darilo ki me je... 23.12.2009 10:53:44
|
|
|
|
koala
|
Se strinjam z K_a_t_j_o, saj tega kompleta ne rabiš nosit cel dan, zvečer ko dete zaspi ga obleči, bo tvoj sigurno zadovoljen. Pa še nekaj, za 80C se dajo krasni modrci za normalen dnar dobit, samo prav model je treba najt.
< Sporočilo je popravil koala -- 23.12.2009 10:54:56 >
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?