|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.12.2009 10:36:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: seksi darilo ki me je...
24.12.2009 10:38:36   
Anonimen
Moji so pa težki in vnapoto z ali brez modrca ... tak da si ti za 50% na boljšem  user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
24.12.2009 12:13:45   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada

Jaz, ki imam jošk samo toliko, da so za gobec zamašit, bom čisto tiho. user posted image

Točno tok jih maš, kot jih rabiš :)

Neposredna povezava do sporočila: 53
24.12.2009 14:22:20   
muco
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada

Jaz, ki imam jošk samo toliko, da so za gobec zamašit, bom čisto tiho. user posted image
Se strinjam z predhodnikom,zeloooouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 54
6.9.2010 10:11:21   
Lana_s
Tudi na spletu imaš kar nekaj spletnih trgovin z lepimi, seksi modrčki za malo večje joškice. Ali pa ga preseneti in si raje kakšen negliže nabavi, če ti je v modrčkih neudobno in ga zvečer v kakšnem seksi srajčki pričakaj, da se mu malo odkupiš :)

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 55
17.9.2010 20:13:19   
Micy
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

IZVIRNO SPOROČILO: rija

jaz pa bi bila užaljena, če bi na moje darilo tako reagiralauser posted image

mogoče ti je pa hotel pokazati, da ima dovolj omastih gat in modrcov?

user posted image

tako ja...

lej, če so tvoji joški povešeni pač so - da ne boš mislila, da so v navadnem mordcu kaj manj!

Tvoj te ima rad takšno kot si in te želi razveseliti... ti pa tako user posted image ...

Jaz bi te na njegovem mestu v rit nasuvala in šla ven na pivo s kolegi (s časoma pa še v ****rijo, ker res več ne bo prenašal staramamskih gat in tvoje nesamozavesti...)
In potem boš spet tu jokala, da je vajina zveza v krizi in kakšen prasec je... user posted image

Dej punca odrasti!!!

Se podpišem pod tole, jest bi vse na svetu dala, da bi se moj dragi spravil kupit zame moderček pa gatke, pa si ne upa, ker revež ne ve, kako bo to na meni stalo, namreč imam 95 E in verjemite, ni seksi modrčkov za take joške, so pa seksi tangice št. 42, ki mi zelo fajn pašejo tistih par sekund dokler so na meni. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem rodila, pa trebuh mam ves v strijahhhhhh, pa me moj še vedno rad vidi v tangicah in golo, tko da mal se zamisli, verjetno ti tega ni kupu kr tko, mislim da ti hoče nekaj povedat. Po moje bi rad malo popestril vajine urice

Love is in di er.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
20.9.2010 11:52:57   
Anonimen
Tudi jaz sem kupil ženi erotično perilo (komplet). Sem malo na boljšem kot tvoj mož. Moja žena ga je nosila kar trikrat. Ko ga je pomerila, je bila čudovita v njem.  Je bilo pa to prvič, zadnjič in nikoli več. Sočustvujem s tvojim možem. 

Neposredna povezava do sporočila: 57
29.9.2010 10:05:49   
Lana_s
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ko ga je pomerila, je bila čudovita v njem. 

Kako si to lepo povedal :)

Ja ženske velikokrat pretiravamo in hočemo biti popolne, hkrati pa pozabimo, da smo našim dragim všeč take kot smo.

Kaj pa mogoče kaj takšnega

http://www.strastna.si/neglize-calypso-obsessive.html

ali pa

http://www.strastna.si/neglize-luna-livco-corsetti.html

je seksi in mislim, da se v tem ne bi tako neugodno počutila, saj "skrije" trebušček, celulit in ni tako razgaljena kot samo v hlačkah in modrčku. Mogoče bi bile takšnega darila bolj vesele.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
1.10.2010 4:51:48   
Anonimen
Tudi jaz sem kupil svoji dragi perilo, pa niti ne tako "močno" erotično ampak nekaj kar bi lahko nosila vsak dan.
Na začetku je bila zeeelo vesela.
Pri prvem poskusu je ugotovila da se ne počuti dobro v perilu in ga ni več nikoli oblekla.
Tako da je nisem nikoli videl v tem perilu, niti ko ga je poskusila.
Sem bil tudi užaljen in "jezen" ampak se je zadeva umirila.
Sedaj jemljem to kot nekaj smešnega, ampak NIKOLI več nisem potem kupil perila. Pa je že kar nekaj let minilo.
Zat nekako sočustvujem z tvojim. Je pa sigurno toliko odrasel da razume in se bo zadeva kar hitro uredila.
Lahko pa ti svetujem, da ne kupiš drugega in se potem pokažeš v njem. To bo še bolj užalilo tvojega.
Moški pač drugače razmišljamo!!!

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
1.10.2010 14:08:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tudi jaz sem kupil svoji dragi perilo, pa niti ne tako "močno" erotično ampak nekaj kar bi lahko nosila vsak dan.
Na začetku je bila zeeelo vesela.
Pri prvem poskusu je ugotovila da se ne počuti dobro v perilu in ga ni več nikoli oblekla.
Tako da je nisem nikoli videl v tem perilu, niti ko ga je poskusila.
Sem bil tudi užaljen in "jezen" ampak se je zadeva umirila.
Sedaj jemljem to kot nekaj smešnega, ampak NIKOLI več nisem potem kupil perila. Pa je že kar nekaj let minilo.
Zat nekako sočustvujem z tvojim. Je pa sigurno toliko odrasel da razume in se bo zadeva kar hitro uredila.
Lahko pa ti svetujem, da ne kupiš drugega in se potem pokažeš v njem. To bo še bolj užalilo tvojega.
Moški pač drugače razmišljamo!!!

Mislim, da tu malo narobe sklepaš. Reci ji naj si obleče perilo, ko bo dovolj "segreta". To ji nebo problem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?