Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: segretje izčrpanega mleka 24.2.2007 18:07:52
|
|
|
|
atteya
|
Mleko mora biti toplo, in sicer telesne temperature. Če je prehladno ali pretoplo, za črevesje malčka ni dobro, pa tudi piti ga sicer nočejo.
|
|
|
|
RE: segretje izčrpanega mleka 24.2.2007 19:47:33
|
|
|
|
frufru
|
Segrevaš ga pa v vodni kopeli. Stekleničko z mlekom daš v grelec stekleničk ali pa v posodo z vrelo vodo. V tem primeru jo na momente pretreseš, da se temperatura mleka uravnava.Temperaturo preveriš na notranji strani zapestja.
|
|
|
|
RE: segretje izčrpanega mleka 24.2.2007 20:12:00
|
|
|
|
krfjolca
|
Ko kapneš mleko na zapestje, ne smeš imeti ne toplega, ne hladnega občutka. Takrat je temperatura idealna.
|
|
RE: segretje izčrpanega mleka 24.2.2007 21:08:57
|
|
|
|
adriana_m
|
Ravno to sem razmišljala, ali se morda ne uničijo koristne snovi, če daš v vrelo vodo, da segreje? Morda toplo, pa dlje čakaš? Ali je morda katera kje o tem brala? Mogoče pa preveč kompliciram, prvesnica :)
|
|
|
|
RE: segretje izčrpanega mleka 24.2.2007 22:02:25
|
|
|
|
eya
|
Lahko daš tudi v bolj vročo vodo, pa vsake toliko premešaš. Saj če daš v vrelo vodo, zaradi tega melko še ne bo zavrelo...
|
|
RE: segretje izčrpanega mleka 24.2.2007 23:02:57
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Jaz sem ga grela kar v mikrovalovni, samo večkrat sem preverila da je bila potem temperatura prava.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?