|
RE: se mi zdi, da ne bo nikoli uspelo... 9.1.2009 17:38:26
|
|
|
|
druga
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Joj, spet mam tak občutek, da ne bo nič... Spet smo bili pridni, sexali na dva dni, zdj pa jo pričakujem nekje v torek ali sredo... Ej pa men se res zdi nemogoče da mi tist hudič rdeč ne bi več pritekel. Vsak mesec eno in isto. Zdj morm ko dobim poklicat in deseti dan it na ultrazvok, da mi bo ginekologinja spremljala ovulacijo, čeprov mi ni nč jasno kaj bo videla in kaj bo potem temu sledilo. Enkrat mi je že ratal zanosit, žal je bil splav... Ma še kira tak občutek?? Sej ne ve človk več res kaj bi delal... Lepo se mejte punce!!! Ja, jaz sem imela do tega mesec ta občutek, popolnoma isti, da je nemogoče zame, da bi bila nosečka. Pa tudi jaz sem že enkrat zagledala dve črtici. In ti povem ironijo? Tako zelo se mi je zdelo prelepo, da bi bilo res, da sem si skoz vcepljala negativne asociacije, da to je pa čisto prelepo in da jaz kar ne verjamem, da sem noseča. Ptem so to potrdili še z urinom, ampak nisem se mogla veseliti... preprosto, zdelo se mi je, da si jaz te sreče ne zaslužim, sploh ti ne znam povedat, kako zelo negativno sem razmišljala... par ur pred splavom sem celo noč sanjala, da iz mene teče kri v potokih... Od tega je že eno leto in ves čas imam občutek, da je zame nemogoče, da bi zanosila. Da pač ne bom imela otrok itd... Ampak so me potem punce v službi ful skregale in rekle, da je to huda napaka, ki jo delam. Da če še sama ne verjamem v to, kako naj se mi potem sploh to zgodi? Podzavestno usmerjam energijo v to, da itak ne bom noseča in dobesedno čakam, da bo prišla na obisk. Že par dni prej si dajem vložke na hlačke, ker VEM, da bo itak pritekala rdeča tekočina. Ta mesec pa sem se zelo resno pogovorila s seboj... in zaenkrat mi uspeva, da se že zdaj obravnavam kot "tikprednosečko" (sem nekje sredi cikla), da se v mislih "pogovarjam" z dušo, ki se bo naselila v moje otročičku in si predstavljam, da se dejansko tam spodaj zdaj nekaj dogaja... tako kot sem gledala dokumentne filme, si zdaj predstavljam, da se dogaja... to seveda ne pomeni, da me bo konec od razočaranja, če bo vseeno pritekla, ker sem še vedno realna, ampak sem si pa rekla, da vsekakor si ne morem na noben način škodit, če svojo psiho totalno natripam v pozitivne asociacije in predstave in da končno začnem VERJETI, DA JE TO MOGOČE TUDI ZAME.... Polno ljubezni ti želim in da se ti zgodi še ta mesec ta neskončno lep čudež giotti....tak se dela mislim da je to prava pot....ker z negativnimi energijami si samo negativno nardiš
|
|
|