Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: se mi zdi, da ne bo nikoli uspelo... 11.1.2009 13:55:00
|
|
|
|
Serendipity
|
pikica & aqua - hvala. Za vaju, naši borkici, man tak fajn feeling zadnje čase ...
|
|
|
|
RE: se mi zdi, da ne bo nikoli uspelo... 11.1.2009 13:56:05
|
|
|
|
Grethy
|
Giotti vse kar si napisala je čisto res, lepo da si se skregala s svojo negativno stranjo in pozitivko postavila na prvo mesto ... vse bomo enkrat mame ... ene prej ene kasneje ... vse več pa nas bo ki nam bo k temu pomagala kakšna tetka s čajčki, kak bioenergetik, zdravniki, vsekakor potrebujemo malo pomoči, pa naj bo ta namenjena nam, ali pa našim partnerjem ...
|
|
RE: se mi zdi, da ne bo nikoli uspelo... 11.1.2009 13:57:34
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity pikica & aqua - hvala. Za vaju, naši borkici, man tak fajn feeling zadnje čase ... sekica, veš že slišat je to lepo, od nekoga, ki te razume, ki je bil sam v tvojih čevljih in ko veš da mu je uspelo.... upam, da se ti s pikico čim prej pridruživa....
|
|
RE: se mi zdi, da ne bo nikoli uspelo... 11.1.2009 14:07:06
|
|
|
|
pikicao.
|
jaaaa aqua a si lacna sm ti se eno serijo avatarckov poslala men je pa un zajc najboljs.... k z glavo ob tla tolce
|
|
RE: se mi zdi, da ne bo nikoli uspelo... 11.1.2009 14:14:35
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jaaaa aqua a si lacna sm ti se eno serijo avatarckov poslala men je pa un zajc najboljs.... k z glavo ob tla tolce ta mi je bil najboljši, sem ga takoj za svojga vzela, sam je plevelllikkk....
|
|
RE: se mi zdi, da ne bo nikoli uspelo... 11.1.2009 14:15:27
|
|
|
|
pikicao.
|
ma nimam pojma kaj je to.. pa so vsi avatarji
|
|
RE: se mi zdi, da ne bo nikoli uspelo... 12.1.2009 10:56:59
|
|
|
|
brinceljka
|
giotto ja sem iz ljubljane. mi lahko kaj svetuješ za menjavo g?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?