|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: se mi zdi, da ne bo nikoli uspelo...
11.1.2009 13:55:00   
Serendipity
pikica & aqua - hvala. Za vaju, naši borkici, man tak fajn feeling zadnje čase ... user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.1.2009 13:56:05   
Grethy
Giotti vse kar si napisala je čisto res, lepo da si se skregala s svojo negativno stranjo in pozitivko postavila na prvo mesto ... vse bomo enkrat mame ... ene prej ene kasneje ... vse več pa nas bo ki nam bo k temu pomagala kakšna tetka s čajčki, kak bioenergetik, zdravniki, vsekakor potrebujemo malo pomoči, pa naj bo ta namenjena nam, ali pa našim partnerjem ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.1.2009 13:57:34   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

pikica & aqua - hvala. Za vaju, naši borkici, man tak fajn feeling zadnje čase ... user posted image user posted image

sekica, veš že slišat je to lepo, od nekoga, ki te razume, ki je bil sam v tvojih čevljih in ko veš da mu je uspelo.... user posted image

upam, da se ti s pikico čim prej pridruživa.... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.1.2009 14:07:06   
pikicao.
jaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

aqua a si lacna sm ti se eno serijo avatarckov poslala user posted image user posted image user posted image
men je pa un zajc najboljs.... k z glavo ob tla tolce user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.1.2009 14:14:35   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

jaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

aqua a si lacna sm ti se eno serijo avatarckov poslala user posted image user posted image user posted image
men je pa un zajc najboljs.... k z glavo ob tla tolce user posted image user posted image user posted image

ta mi je bil najboljši, sem ga takoj za svojga vzela, sam je plevelllikkk.... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.1.2009 14:15:27   
pikicao.
ma nimam pojma kaj je to.. pa so vsi avatarjiuser posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.1.2009 10:56:59   
brinceljka
giotto ja sem iz ljubljane. mi lahko kaj svetuješ za menjavo g?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 32
12.1.2009 11:00:20   
brinceljka
aja pa še to. ne se smejat, vsi tut ne vemo vsega kakšen je user posted image  položaj. drugače pa je menda čaj od rdeče smrdljičke GERANIUM ROBERTINUM dober za zanositev... LP in hvala

(odgovor članu brinceljka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?