|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   se ena nesrecna
3.12.2007 12:26:01   
Anonimen
no, ne bom jokala, ne bom preklinjala. To kar se mi dogaja si ne upam povedati nobenemu, niti najboljsi prijateljici, niti starsem, nisti sestri, mislim da sem sama v tem in to kar ze veliko casa. Ko prebiram vaso posto ugotovim, da sem jaz samo se na izmed vas in da se meni ne dogaja nic posebnega. Vceraj je bila nedelja in smo se zmenili, da gremo z otroci ven pogledat kako so uredili lucke po mestu. In kaj se zgodi? Jaz sem svoje kljuce pozabila v bundi ali torbi, ne vem, in sem vzela njegove rezervne in mi pred dvigalom rece naj mu pokazem, katere kljuce sem vzela. In seveda ko je videl, da so to njegovi je znorel. Jaz sem se mirno obrnilas in ga prosila naj mi odklene vrata in ni hotel. Otroci so se zaceli dret, jaz sem udarila z nogo v vrata in seveda potem je odklenil, in me udaril s pestjo v glavo pred otrocmi. Kakak sramota, zato si ne upam nobenemu povedati, ker ga vsi imajo za super cloveka,ki vse zna naredit in vse postimat. Zaernkrat delam polovicni delovni cas i me priganja ze dva meseca naj grem delat po cel dan, ker tako bos stanovanje cistejse in kao vec denarja bomo imeli. Pri treh otrocih se ne vidim v sluzbi do 5-ih, kaj bom z njimi samo po dve uri na dan? Kar se tice financ, v petek sem ga prosila naj mi pusti 1 euro, da sui kupim vsaj eno zemljo in mi ni dal. Tako, da kar se tice denarja, ga nimam, ampak vseeno mi je lepo bizti vec casa z mojimi otrocmi.
Glede udarca, ni prvic, ampak vedno mi vceplja v glavo, da jih sama iscem in kdaj me tudi preprica. Otroci vse to gledajo in mene boli srce, boli, boli in ne vidim izhoda, ker sem popolnoma brez denarja in popolnoma nesamozavestna debela zenska, ki se v vseh teh problemih samo se prenajedam s ckoladami. Danes sem vsa zabuhla od jokanja in vem, da jok ne resi cisto nic. Ne mi pravit, naj se poberem, ker se nimam kam, sram me je vsega in vsakogar. Vedno sem si zelela veliko druzino v kjateri bi se imeli vsi radi, a dobila sem ravno nasprotno. Svoje otroke imam najraje na svetu in jih nikoli ne bi zapustila, a sam z vsemi tremi se pa bojim, da se ne bi znjdla in bi me to stalo cesa. Ker ON ima vecjo placo, kar mi non stop govori in da mi on placa vodo, elektriko, gretje, da kaj samo jocem naj grem delat 8 ur. Ko mu recem naj kupi meso za kosilo, se moramo skregat, da sploh gre. Solate in ostalih dodatkov sploh noce kupit, ker to samo jaz jem. In tako.
Ko sse hocem pogovarjat mu do tega ni nikoli, ker se mu pac ne da poslusati neumnosti. Tudi jaz pravim da sta dve zgodbi, a jaz druge ne vidim. Da me udari po glavi, ce recem kaj narobe, ce mislim kaj narobe, ce otroka ignoriram zaradi izsiljevanja, ce otroku govorim resnico. On se otroku zlaze zaradi cistega miru v hisi, jaz pa tega ne bi naredila nikoli, tudi ce se bo dru 3 ure. Glede vzgoje, cisto sfaljena vzgoja otrok, jaz furam po moje on po svoje, njega poslusajo, mene ne.... ko propadam vidim da otrokom ne pomagam, danes me celo jurto sprasujejo, zakaj me je tata tepu? In jim povem, zaradi tega ker msem mu vzela kljuce in da te kdo tepe ni normalno. no, zadosti mojega jamranja, lazje mi je na dusi, ker mi je tako tesko, ko se ne morem nobenemu izpovedati, pa bi se tako rada.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: se ena nesrecna
3.12.2007 12:32:00   
Anonimen
joj draga anonimna, kot da bi brala svojo zgodbo iz katere žal, tudi jaz ne vidim izhoda..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2007 12:33:16   
reckova
Anonimna.....kaj vse si ti ne dovoliš...kdaj boš imela zadosti? Ko bo udaril otroka? Ne joči se ker nič ne pomaga.Dvigni glavo, se poberi in odidi. Si predstavljaš, da živiš v takem odnosu še nadaljnih 20 let. Otroci se bodo zgledovali po njem, potem pa se boš vprašala zakaj so taki. Zrihtaji si stanovanje in odidi. Sploh pa ne išči utehe v hrani.....a ne bi bilo boljše če shujšaš in ga zaj....Dajmo se babe enkrat postavit za sebe!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2007 12:34:03   
altati
Punca, saj veš kaj bo treba naredit, kajne?
Otroci v tem ne smejo rasti, tega ne smejo gledati, tega si ne zaslužijo.
Pojdi stran, pojdi v varno hišo, prijavi ga.....Naredi ta korak! Treba ga je! In povej okolici, kaj dela s teboj. Ne skrivaj tega pred nikomer. Sama nisi storila ničesar slabega, razen da to dopuščaš in da dopuščač, da otroci živijo na ta način.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2007 12:35:09   
lemavrica
Ko berem kaj takega ratam ful žalostna. Anonimna vse kar ti lahko svetujem je da se čimpreje obrneš nekam po pomoč in prijaviš user posted image . TAko ne moreš živeti in otroci tudi ne. Vsekakor si pa ne pusti da te prepriča da si ti kriva za udarce. Prav nihče si ne zasluži da se ga tepe ( no v tem primeru si tvoj mož definitivno zasluži da ga nekdo pošteno pretolče ).

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2007 12:37:56   
srki
Jaz vidim edino rešitev v tem, da ga pustiš. Če seveda hočeš dobro sebi, predvsem pa otrokom. Ne ubadaj se z vpašajem, kako bo. Misli na sedaj, zberi pogum in pojdi. nekako se boš že znašla. pa magari za 8 ur v službo. Saj je še veliko takih, ki otroke ne vidimo dolgo časa.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2007 12:39:14   
Anonimen
najhuje je to, da jaz vse vem, samo si ne vem ne upam, al kaj. basanje s hrano, vem, da bi morala ravno kontra, a me cokolada premami, kot nekdo ki kadi. Mislim, da sem padla v neko stanje, depresija ravno ni, ma nekaj je. Da otroci to gledajo, vem ja....... vse vem, samo koraka si ne upam naredit, ker se bojim izgubiti....

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.12.2007 12:40:35   
natasaom
punce po novem letu bo sprejet nov zakon,ki ščiti žrtva nasilja..ne znam poiskat sem pa prebrala v žurnalu
pa tebe nima bit za kej sram-njega mora bit sram.pa le povej komu kaj ti dela!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.12.2007 12:42:42   
silvya
Moj bog, kakšno nespoštovanje ste nekatere pripravljene prenašati. Se ne vprašate, če je to vredno? Zakaj mislite, da si ne zaslužite lepšega življenja? Pa otroci morajo to vse gledati user posted image Kakšne vzgoje bodo deležni? Ko bodo odrasli se bodo še oni pričeli tako obnašati do tebe. Ker bodo mislili, da je tako prav.
Res je, da je treba včasih malo potrpeti, samo vprašanje je kaj je v tvojem primeru takega kar je vredno tvojega potrpljenja. Udarci, poniževanje pred otroki?
Obrni se na kakšno ustanovo, varno hišo, in naredi nekaj dobrega za sebe in otroke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.12.2007 12:42:42   
Anonimen
Joj, punce moje, to so taki slabiči, da jih ni večjih na svetu. Izmečki. Čisto vsakemu, ki ga pozna, bi povedala, kako se obnaša doma, ker najbrž se na vem kaže lepega ko sto mater. Jaz bi kar z gajžlo vsakega posebej, banda. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.12.2007 12:43:39   
Anonimen
V prvem stavku si napisala, da ne upaš nikomur povedati kaj se s teboj dogaja.Punca draga to je napaka.
Moraš povedati čimvečjemu številu ljudi, ker le tako te bo kdo slišal in ti pomagal.Ne smeš biti tiho.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.12.2007 12:43:50   
natasaom
kaj se bojiš izgubiti?

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.12.2007 12:47:52   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

V prvem stavku si napisala, da ne upaš nikomur povedati kaj se s teboj dogaja.Punca draga to je napaka.
Moraš povedati čimvečjemu številu ljudi, ker le tako te bo kdo slišal in ti pomagal.Ne smeš biti tiho.

Točno to, naj zvejo, kakšen slabič je. Naj si končno ustvarijo pravo sliko o njem. Pa kaj so ljudje tako butasti, važno, da vse postori doma, saj drugo pa ni važnouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.12.2007 12:48:44   
Nika v službi
Praviš, da imaš otroke najraje na svetu - naredi to zanje! Če že zase ne zbereš dovolj moči, naredi to za svoje otroke. Kdor dvigne roko na svojega partnerja, lahko to naredi tudi otrokom. Nihče ni kriv, da jih dobi. To so fore tistih nasilnežev. Poišči pomoč - najprej pa prijava na policijo zaradi nasilja, pregled pri zdravniku, ko so še vidne poškodbe, stopi do ustreznih služb - akcija. Ko boš začela resno reševati težave, ne boš imela časa stokati, jokati in se prenajedati. Najbolj ga boš ranila s tem, ko se boš postavila zase in za svoje otroke. Sigurno imaš kako prijateljico, sorodnico, ki je zaupanja vredna - povej!

Bodi močna!!!

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.12.2007 12:48:57   
Anonimen
bojim se izgubiti otroke, ker on ima dosti vecjo placo in pravi da sem jaz psihicno razsulo in da to lahko dokaze, seveda s svojim izzivanjem in metanjem polen pod noge. Sovrazim in preziram ga...........

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
3.12.2007 12:50:13   
Anonimen
Svoje otroke imam najraje na svetu in jih nikoli ne bi zapustila, a sam z vsemi tremi se pa bojim, da se ne bi znjdla in bi me to stalo cesa
                     Jaz mislim ,da se boji ravno tega kako se bo znašla sama z otroci.Treba jih je preživljati ,kar je pa z eno plačo teško.Kaj šele v primeru ,če je brezposelna ,kako potem preživeti?A  tako da na koncu pristaneš na ulici skupaj z otroki?user posted image

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
3.12.2007 12:50:54   
baguSka
Da otroci to gledajo, vem ja....... vse vem, samo koraka si ne upam naredit, ker se bojim izgubiti....

Izgubiti kaj??? Dej nehi prosim te....

Ce si sama dovolis sprejemat batine, te prosim, da ne dovolis da to gledajo tudi otroci!!!!! Pojma nimas kako zelo trpijo ko to gledajo in kaksne posledice jim bo to pustilo v njihovem nadaljnem zivljenju!!!! Ce jih mas tok rada kot pravis, potem te pa res nima bit cesa strah... sploh pa ne neke izgube... niti ne vem o kaksni izgubi. Kr neki.

Vem da ti je vzel cist vso samozavest. To se vidi! Ampak gre se za tvoj lajf in za lajf tvojih otrok! Ce ne zarad sebe, se poberi zarad otrok! In to cimprej!!! Najboljs kr takoj!!! Povej in zaupaj se svojim najbljizjim... itak da bojo razumel in noben ti ne bo reku, da si si sama zaluzla batine in da kr pr njemu ostan al kaj...!!?!??!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.12.2007 12:52:41   
lelaval
Ojej, anonimna, najprej si dvigni samozavest in si dopovej, da za njegovo obnašanje NIKAKOR NISI KRIVA TI. In, da te bo pretepal - celo vpričo otrok -  tega si nikakor ne bi smel dovolit. Verjemi, da si bodo otroci zapomnili to za vse življenje (itak poberejo od staršev vse, še kar si niti mislimo ne) - in kakšni bodo postali - kot on, oziroma bodo imeli zvezo, kot je vajina. In prepričana sem, da si tega ne želiš.
Nisi napisala ali je stanovanje vajino ali je lastnik le eden od vaju - da lahko rešuješ stanovanjski problem. Če pa nimaš drugega, zateči se v Varno hišo - zavoljo sebe in tvojih otrok. In to, da ima višjo plačo, ni merilo, če se fizično znaša nad tabo (vprašanje časa je še, če se ne bo tudi nad otroci). Sorodnikom ter prijateljicam pa le omeni, kakšna situacija je - pravi prijatelji ti bodo pomagali, drugih pa ne potrebuješ. In, če delaš le dopoldne, komot lahko delaš 8 ur (dopoldne so otroci v šoli in vrtcu), če pa boš pa z njimi le 2-3 ure, pa nič hudega - bote ta čas maksimalno in bolje izkoristili.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.12.2007 12:52:59   
baguSka
Ze mogoce da ma vec denarja... ma pa tud nespostovanje, nasilje in verjetno se kaj... recimo ne poskrbi za pravilno prehrano itd... Ne igra vedno denar glavne vloge!!! Vec kot ocitno je, da je to samo izgovor, da je tebe strah... No, naj te ne bo, ker denar res ni vse!!! Poleg tega je tok boljse, ker bo vec dajal za prezivnino!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.12.2007 12:53:16   
Aja32
Ne vem kdo je psihični bolnik - on, ker popiz.... user posted image zaradi enih ušivih rezervnih ključev ali ti!!!!! Meni bi se po mojem zmešalo, če bi mi to naredil. Naslednjič ko te udari, pojdi na urgenco, da dobiš zdravniško potrdilo, potem ga pa prijavi.
In če ne boš nobenemu povedala, bo še vedno sijal v dobri luči...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.12.2007 12:56:41   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image  zbeži stran čimprej. Nasvet kind lady je zelo dober. Naj okolica izve, kakšen slabič je.

(odgovor članu Aja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
3.12.2007 12:56:46   
natasaom
psihično razsulo si ti zarad njega.pa kaj če ima večjo plačo??a je zarad tega kej bol pametn?očitno ne,če te je s pestjo udaru zato ker si vzela njegove ključe!?
če bi men to moj naredu-bi tiste ključe požru..pa sem dolg rabla,da sem znorela.apak takrat so krožniki letel po bajt...ne praš kako se zdej lepo obnašamo.sama moraš dojet da ti si vredna spoštovanja pa da nisi boksarska vreča za psihopata,ki ga imaš za moža.
otrok ti pa ne more kar vzet..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.12.2007 12:58:47   
natasaom
                   Jaz mislim ,da se boji ravno tega kako se bo znašla sama z otroci.Treba jih je preživljati ,kar je pa z eno plačo teško.Kaj šele v primeru ,če je brezposelna ,kako potem preživeti?A  tako da na koncu pristaneš na ulici skupaj z otroki?user posted image
[/quote]

če ji pa še 1 evro ne da za žemljouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.12.2007 12:59:55   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Joj, punce moje, to so taki slabiči, da jih ni večjih na svetu. Izmečki. Čisto vsakemu, ki ga pozna, bi povedala, kako se obnaša doma, ker najbrž se na vem kaže lepega ko sto mater. Jaz bi kar z gajžlo vsakega posebej, banda. user posted image

Al bina, verjemi da ni lahko razlagat okolici taki domačih okoliščin, ko si direktno vpleten v tako situacijo, te je največkrat nehote sram, okolica je kruta, neprizanesljiva.
Prevečkrat so ljudje, ki se navzven kažejo lepi, preveč dobro zapisani pri okolici, tako da se okolica težko sprijazne z resnico in se lahko obrne proti žrtvi in to zna bit še dodatno nepotrebno breme. Preizkušeno na lastni koži!
V naši dragi deželi je še vedno taka mentaliteta, da si raje škodimo kot pomagamo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.12.2007 13:01:43   
puncica
Joj men je tako hudo ko takele zgodbe berem. Ne vem kako ti pomagat, po moje si moraš sama, sama moraš sprejeti odločitve v pravi smeri in od takega človeka it stran, verjamem da je teško ampak po moje je to edina rešitev. trpiš ti in trpijo otroci, še men je hudo zate ko tole berem.

Pošiljam ti user posted image in upam da se odločiš tako kot je pravilno.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?