Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 14:34:41
|
|
|
|
soncece24
|
vsake dva meseca pride frizerka k meni na dom in mi vse nardi. plačam pa 7000
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 14:35:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Na frizuro ne dam ravno veliko... Večinoma sem se barvala doma, nazadnje pa sem šla k Stevotu... 15.000 SIT... Ni ravno za vsak mesec, vsaj pri mojih dohodkih ne... Bi pa šla, če bi lahko, ja... Vsaj tri dni potem, dokler se ne navadiš, je dober feeling...
|
|
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 14:35:48
|
|
|
|
lex
|
Jaz se barvam pri frizerju, ker imam pramena in ne vem kako bi si jih doma naredila. Hodim pa k fruizerju na 3 mesece, tako da me ne pride veliko. Recimo zadnjič sem menjala frizerja in sem za barvanje narastka + prameni dala 5.500 sit. Pri prejšnjem pa 8 tisoč, tako da bom ostala kar tukaj.
< Sporočilo je popravil lex -- 2.10.2005 14:36:50 >
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 14:38:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila nazadnje pri frizerju lansko leto okoli božiča. Barvam se sama in to ponavadi z najcenejšimi barvami. Pa so ravno tako dobre kot ta drage. Jaz ne vidim nobene razlike. Aja, se pa barvam že 23 let, tako da imam res veliko prakse.
|
|
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 14:43:46
|
|
|
|
rikica
|
Kerensa kaj vse ti je pa naredil za 15 tisoč?Meni je drugače Stevo zakon.Dosti hodim k njemu na seminarje.
|
|
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 14:48:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič pametnega sicer ni naredil, ampak sem pa hotela, da me barva on osebno, ker sva bila pred časom soseda, pa je bila cena malce višja, kakor če bi me barval običajen frizer... Imela sem pa popolnoma uničene lase od večletnega domačega nanašanja peroksida in podobnih preparatov, tako, da po umivanju prišla na vrsto najprej regenerativna nega, potem barvanje rjavo-rumene glave na blond lase z rjavimi prameni (ali obratno, kaj pa vem), potem pa spet en kup enih čudes gor na lase... Pa seveda striženje konic in zraven redčenje las... Tri ure sem sedela tam na Trubarjevi kot en bimbo... Ven sem pa pridišala po kokosu...
|
|
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 14:52:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo uničenih las se ne da ponovno oživiti. Tudi če plačaš ne vem koliko, če je las mrtev, je mrtev in ga lahko samo dstrižeš. Pa ni to na mojem zeljniku zraslo, ampak na enem od ene poštne frizerke. Pa itak je logično, zato ji verjamem.
|
|
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 15:18:13
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
sama doma-mi je vsec ker lahko medtem ko barva prijemlje lahko kaj "naredim"
|
|
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 15:24:29
|
|
|
|
sezam
|
Hodim k frirzerki na do, tako da pride ceneje. Je naša znanka.
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 15:28:38
|
|
|
|
Anonimen
|
No, zdaj sem se pa še ostrigla. Za kakšnih 5 cm. Vse, samo da mi delat ni treba.
|
|
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 15:30:34
|
|
|
|
kapica
|
Jaz grem k frizerki in sem tudi vedno super zadovoljna . Za barvanje narastka in strizenje spic placam 7000-8000sit. In sicer se barvam tam zato, da imam vedno enako barvo in da je samo narastek pobarvan. Sama doma znam samo tako da si pobarvam cele lase , kar jih prevec unicuje, sploh ker so tako obcutljivi, pa se vedno sem prej napacno barvo kupila, in nisem bila taksna kot sem zelela. Tako da samo frizer.
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 15:30:52
|
|
|
|
Marogica
|
Mene barva frizerka na mojem domu na ca. 2-3 mes. Torej: striženje, barvanje, prameni, striženje Bora=4.500 SIT (moj strošek je šampon)
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 15:52:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnji dve leti se barvam pri frizerju, ker imam pramena in se ne upam lotiti sama, prej sem se pa vedno barvala doma. Drugače pa za striženje in barvanje dam okoli 7.500.
|
|
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 16:00:29
|
|
|
|
Ninica
|
Hodim k frizerju, ker mi dela pramene
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 16:02:46
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz se barvam na 2-3 mesece pri frizerju. Enkrat samo narastek, drugič celo dolžino las in tako naprej. Doma se ne upam (čeprav nimam pramenov), da si nebi uničla lase, ker imam dolge in nebei mogla uničenih kar izstrišt. Mi je pa frizerka razložila, da mi ona ne naredi tako agresivne barvne mešanice, ker nimam sivih las. Ker vse barve, ki so v rklamah na TV povdarjajo, da 100% prekrijejo sive lase, jaz pa tolk močne ne potrebujem. jaz ji zaenkrat verjamem.
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 16:55:55
|
|
|
|
tesa
|
Jaz dam itak vedno premalo nase Frizerka me vidi enkrat ali dvakrat na leto pa še to mora pridet k nam, da nas vse opoštima . Barvam se pa kr sama doma, ko se sivi že preveč vidni
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 17:06:23
|
|
|
|
emaa
|
barvam se ali doma ali pa pri svakinji doma, ona je pa frizerka, tako da nimam problema.
|
|
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 17:28:55
|
|
|
|
paris
|
Imam pramena, ki mi jih naredijo pri frizerju. Sama si ne bi upala, saj imam take čudne lase, neke mišje barve, ki pa pri barvanju takoj potegnejo na oranžno! Za barvanje po celi glavi- na folijo, striženje, feniranje plačam okoli 8k. Imam srednje dolge, stopničasto strižene lase.
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 17:40:12
|
|
|
|
SašaR
|
Kdaj se barvam doma, kdaj pri frizerju,odvisno od vremena. Imam pa zadnje čase velikokrat naravne lase, ker... pojma nimam zakaj!
|
|
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 19:50:38
|
|
|
|
KIRA
|
doma. frizer je predrag. en cajt me je sestra, zadnji čas pa mož, ker se je odselila pa nima več "časa". kupujem pa barvo in razvijalec, ker dosti ceneje pride, kot če pa kupim "že zmešano" priznanih znamk. ogromno prišparam.
|
|
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 19:58:43
|
|
|
|
zoya_
|
Barvam oz. friziram se izključno pri frizerju. Sem odkrila poceni frizerja in zelo profesionalnega. Dam 7 jurjev za striženje in preliv... A je sploh lahko še ceneje? In to še sredi Ljubljane... Če katero zanima... Simple Črnuče. V Mercator tehniki.
|
|
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 20:37:02
|
|
|
|
urbancek
|
Vedno doma.
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 21:11:16
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Običanjno doma, ko pa se je potrebno postrič, pa me frizer še pobarva hkrati. LP Pi-kica
|
|
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 2.10.2005 22:13:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst se itak strizem 2x na leto .. ker se mi ne cepijo lasje in grem bolj zaradi navelicanosti nad frizuro. Za pranje glave in strizenje dolgih las dam 3000, sestra za to isto + pramena 6000 al 7000. Mami za isto stvar v frizerskem salonu placa 13500. Aja, mi2 greva k frizerki domov. Pa kvaliteta je pri tej frizerki boljsa ...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?