Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 3.10.2005 1:22:58
|
|
|
|
KODA
|
Ker imam kratke lase,se strižem vsake dva meseca.Barvam pa vsake štiri mesece.Lansko leto sem se prvič pobarvala.Into sama.Malo me je bilo strah.Če kaj zaj ,nimam več kaj dosti postrižt.
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 3.10.2005 2:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se pa ne barvam, strižem se pa tud sama doma. Imam dolge lase in si postrižem samo š****. Včasih me tudi mož postriže, ali pa samo popravi, če sem si kaj zafušala (ne rata mi zmeraj naravnost odstrižt ). Sem pa imela v srednji šoli popadke barvanja las, pa sem se tud sama doma ali pa me je mat, ki je sicer frizerka, samo me ne dobi več v roke. Me je enkrat zafušala, ko sem se na kratko postrigla. Ni bilo tisto, kar sem si jaz predstavljala. Sicer pa k frizerju grem samo za drastične posege na moji glavi kot npr. striženje na kratko ali mogoče stopničasto, kar se je pa zgodilo ene 3x v življenju. Sem pa zdaj odkrila v Lj. odlično in poceni frizerko, ki mi je poročno frizuro delala.
|
|
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 3.10.2005 7:44:03
|
|
|
|
freyakali
|
Barvam se vedno doma. Pride ceneje, pa raje porabim to za kaj drugega
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 3.10.2005 7:51:55
|
|
|
|
Anonimen
|
" krat na leto me postriže frizerka, barvam se vedno doma.
|
|
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 3.10.2005 8:40:51
|
|
|
|
viv_
|
Na en mesec in pol grem k frizerju. Tam se postrižem in pobarvam (barvo stalno menjam). Me pa pride striženje in barvanje 6000 Sit (msem tolk stalna stranka, da imam že 20% popust).
|
|
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 3.10.2005 10:54:59
|
|
|
|
kofetek2010
|
a pol sem edina, ki sem non-stop pr frizerju 1x na teden hodim na pranje in fenanje in 1x na dva meseca na pramene in 1x na pol leta na striženje
|
|
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 3.10.2005 11:32:16
|
|
|
|
Annny
|
Jaz grem na 1,5 meseca k frizerju..tako da mi malo oblikuje frizuro in osveži pramena. Sama se ne bi upala barvati
|
|
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 3.10.2005 11:33:01
|
|
|
|
jaz99
|
po dolgih letih barvanja , sem se končno odločila da sem odšla k frizerju in ji rekla da me postriže čisto na kratko(zmeštrana frizura) tako da mi je postrigla vse moje pobarvane lase in sedaj sem naravna. Zdej vsaj vem kake imam naravne lase
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 3.10.2005 17:22:55
|
|
|
|
urši*
|
js hodim na cca. dva meseca, se barvat, striže me pa 2-3x na leto, razen , če si kaj novega namislim...barvo pa kar pogosto menjam!!!! lp
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 3.10.2005 19:12:59
|
|
|
|
nita
|
Jaz še v svojem življenju nisem bla pofarbana (no, enkrat sem si dala rjav preliv za foro - drugač sem pa tut rjava - si moreš mislit, kaka velika sprememba je bla to ), k frizerju se hodim samo strišt, pa še to zadnje čase zelo poredko. Če boljš pomislim, letos sploh še nisem bla . Kriza, mislim, da bom mogla kmal to rit svojo prestavt v kak salon...
|
|
|
|
RE: se barvate pri frizerju ali doma? 3.10.2005 19:16:03
|
|
|
|
nita
|
Jana 73... . Takih pa sigurno ni veliko.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?