|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: se barvate pri frizerju ali doma?
3.10.2005 1:22:58   
KODA
Ker imam kratke lase,se strižem vsake dva meseca.Barvam pa vsake štiri mesece.Lansko leto sem se prvič pobarvala.Into sama.Malo me je bilo strah.Če kaj zajuser posted image  ,nimam več kaj dosti postrižt.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.10.2005 2:52:04   
Anonimen
Jaz se pa ne barvam, strižem se pa tud sama doma. Imam dolge lase in si postrižem samo š****. Včasih me tudi mož postriže, ali pa samo popravi, če sem si kaj zafušala (ne rata mi zmeraj naravnost odstrižt user posted image ).
Sem pa imela v srednji šoli popadke barvanja las, pa sem se tud sama doma ali pa me je mat, ki je sicer frizerka, samo me ne dobi več v roke.user posted image  Me je enkrat zafušala, ko sem se na kratko postrigla. Ni bilo tisto, kar sem si jaz predstavljala.
Sicer pa k frizerju grem samo za drastične posege na moji glavi kot npr. striženje na kratko ali mogoče stopničasto, kar se je pa zgodilo ene 3x v življenju. Sem pa zdaj odkrila v Lj. odlično in poceni frizerko, ki mi je poročno frizuro delala.

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
3.10.2005 7:44:03   
freyakali
Barvam se vedno doma. user posted image Pride ceneje, pa raje porabim to za kaj drugega user posted image user posted image

Čas bo zacelil svet. Čas bo pomlajšal ta planet. In ko naju ne bo, ostala bo duša, ne telo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.10.2005 7:51:55   
Anonimen
" krat na leto me postriže frizerka, barvam se vedno doma.

(odgovor članu freyakali)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
3.10.2005 8:40:51   
viv_
Na en mesec in pol grem k frizerju. Tam se postrižem in pobarvam (barvo stalno menjam). Me pa pride striženje in barvanje 6000 Sit (msem tolk stalna stranka, da imam že 20% popust).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.10.2005 10:54:59   
kofetek2010
a pol sem edina, ki sem non-stop pr frizerju user posted image  

1x na teden hodim na pranje in fenanje in 1x na dva meseca na pramene in 1x na pol leta na striženje user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.10.2005 11:32:16   
Annny
Jaz grem na 1,5 meseca k frizerju..tako da mi malo oblikuje frizuro in osveži pramena. Sama se ne bi upala barvatiuser posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.10.2005 11:33:01   
jaz99
po dolgih letih barvanja , sem se končno odločila da sem odšla k frizerju in ji rekla da me postriže čisto na kratko(zmeštrana frizura) tako da mi je postrigla vse moje pobarvane lase in sedaj sem naravna. Zdej vsaj vem kake imam naravne lase

Bodi nasmejan, saj prav lep je ta dan

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
3.10.2005 17:22:55   
urši*
 js hodim na cca. dva meseca, se barvat, striže me pa 2-3x na leto, razen , če si kaj novega namislim...barvo pa kar pogosto menjam!!!!

lpuser posted image

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.10.2005 19:12:59   
nita
Jaz še v svojem življenju nisem bla  pofarbana (no, enkrat sem si dala rjav preliv za foro - drugač sem pa tut rjava - si moreš mislit, kaka velika sprememba je bla to user posted image ), k frizerju se hodim samo strišt, pa še to zadnje čase zelo poredko. Če boljš pomislim, letos sploh še nisem bla user posted image . Kriza, mislim, da bom mogla kmal to rit svojo prestavt v kak salon...

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.10.2005 19:16:03   
nita
Jana 73...user posted image . Takih pa sigurno ni veliko.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.10.2005 20:01:59   
Maček Muri
Na vsake 6 tednov striženje in pramena. Med 4 in 7.000, odvisno, a barva vse ali samo narastek.
Se mi zdi čisto zmerna cena.

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?