|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   savna
7.1.2005 15:19:17   
Talči
lahko grem 12t noseča v turško savno ali raje ne? če se bom šla kopat, bi izkoristila še tole... seveda, če lahko... kaj menite?

LP
Talci
Neposredna povezava do sporočila: 1
   savna
7.1.2005 15:29:08   
Vrtnica1
Mislim, da je o tem že tekla debata in menda, da ni dobro med nosečnostjo se izpostavljati preveliki temperaturi.
Ne vem :zmeden:, bo še katera povedala kaj več.
V. :rozica:

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   savna
7.1.2005 15:31:59   
pika78
Talci!
Enako sem jaz spraševala pred časom na forumu, ko sva s fantom kupila turško savno. Pa so mi vse punce svetovale, da raje ne in da se v nosečnosti savno odsvetuje. Na forumu dr. Pušenjaka sem prebrala, da se savna v nosečnosti res odsvetuje, ampak da če greš za kratek čas noter (se le POGRET in NE PREGRET), da ne more škodovat. Je pa bistvena razlika med turško in finsko savno, ker ima turška veliko nižjo temperaturo (okrog 42 stopinj C) in je po mojem bolj ugodna.
Jaz bi takole rekla - pojdi v savno, a ne za predolgo časa oz. le, dokler se boš dobro počutila (tako pravi tudi dr. Pušenjak). Jaz grem občasno (sem v 19t), ampak le za kakšnih 10 minut, da se pogrejem (čeprav mi paše, da bi še ostala notri). Pri nosečnicah je problem baje tudi zaradi nizkega pritiska (ki je v nosečnosti še nižji) in ko greš v savno, se ta še zniža in je nevarnost vrtoglavice in slabosti.
Jaz sem bila v savni tudi na začetku nosečnosti, ko še sploh nisem vedela, da sem noseča. Takrat sem bila celo popoldne notri in tudi v finski, po 20 minut (pa očitno - upam, da ni škodovalo).
Tako da po mojem mnenju v savno lahko greš, samo res NE PRETIRAVAT.
Lp, Pika

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   savna
7.1.2005 15:34:12   
Talči
Pika, najlepša hvala za odgovor.
Kako se kaj počutiš zdaj, ko si že skoraj na polovici'
LP
Talci

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   savna
7.1.2005 15:46:03   
pika78
Pocutim se kar v redu, obcasno me sicer napadajo nosecniske tegobe (glivice, bolecine v krizu...), ampak se da prezivet. Sem pa vesela, da so me zacetne slabosti minile.
Sicer pa cakam na prve gibe...
Uživaj :rozica: in lp,
Pika

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   savna
7.1.2005 15:49:55   
pika78
Tukaj imaš še link mojega vprašanja na ta isti forum (Prvič noseča) 24.11.2004 (upam, da link deluje, če ne pa poglej pod ta datum):

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=22546&idk=85

LP!

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   savna
7.1.2005 15:53:29   
pika78
Oprosti, link ne dela - upam, da bo sedaj ok:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=22546&idk=85

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   savna
8.1.2005 19:57:47   
Talči
Najlepša hvala.
Verjetno se bom savne kar vzdržala. Greva sicer v termalni bazen, meni topla voda zelo ustreza, ker sem tudi sama bolj zmrznjen tip. Še tuširam se bolj zelooo toplo.
Hvala še enkrat.

Talci

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?