|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sarma
19.11.2006 18:04:57   
156sw
Prihaja zimski cas, in v nasih kuhinjah bo velikokrat zadisalo po kislem zelju, repi, matevzu, sarmi....
Zanima me predvsem kak zanimiv recept za sarmo in njeno "omako" al kako se rece. Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sarma
19.11.2006 18:42:44   
Anonimen
Odtipkaj Kulinarična Slovenija,tam boš našla vse kar te zanima.

(odgovor članu 156sw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sarma
19.11.2006 19:49:58   
jazz
Verjetno ste pri vas mesojedi zato te kakšni moji recepti ne bodo najbolj ganili,ker imam doma vegetarijanca. Sarm ne kuham velikokrat,ko pa jih že,pa namesto mletega mesa dam notri MOJ ŽITNI KROŽNIK kosmiče,ki so pripravljeni za takšne vrste zadev....to namočim,kot piše na škatli,dodam malo kuhanega riža in na kockice narezan prekajen tofu. Sama jem meso,pa so mi te tudi fullll dobre. Lahko enkrat poskusiš!

_____________________________

Lep pozdrav! K

(odgovor članu 156sw)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?