|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   samsung diva
7.4.2010 8:13:59   
slutnja
oi.. jst bi pa prasala uporabnice samsunga diva - ce je katera, da mi pove kak je ta telefon.. ga je vredno kupt..
po dolgih letih me je moj foncek zapustu, sedaj se ze vec ko teden dni ubadam kaj kupit ker bi nekaj kar bo dolgo drzalo pa kar je hit..
vsec mi je sam pa nevem al je dobr in ce dela al steka ze na zacetku..
no hvala za odgovore.

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: samsung diva
7.4.2010 8:19:30   
vija vaja
To misliš tistega tanovega srebrnega oz. bolj diamantnega? Ravno včeraj sem se z enim prodajalcem pogovarjala in je rekel, da ga še kakšna 2 meseca ne bo v prodaji. user posted image

No upam, da mislimo isti mobitel!

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.4.2010 8:20:51   
vija vaja
Ups, vidim, da govoriva o različnih aparatihuser posted image  sory

(odgovor članu vija vaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2010 8:23:17   
slutnja
ja, tisti se odpre.. ne ta beli ki ima zaslon na dotik...je pa v prodaji pri tusmobilu..

sem pa videla tistega ki ti mislis srebrnega oz. svetil se je na srebrno, pa ga je mela ena pred mano ko sm cakala v vrsti v trgovini,... kje ga je kupla pa nevem.

(odgovor članu vija vaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2010 13:04:11   
slutnja
kaj res nima nobena tega telefona?

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.4.2010 16:33:42   
slutnja
joj,  a se res nobene ne najde s tem telefonom? mene zanima kak je, k sm se danes tam pozanimala so ga ful hvalil, sam ok.. vsak prodajalc hvali sam da bo prodal.. prosim mnenja..

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.4.2010 20:24:13   
luka jan
Sama ga nimam, ga ima pa sodelavka.

Ona je bolj fancy in si ga je kupila zato, ker dobr zgleda, pa še samo za 1 euro ga je dobila. Uporablja ga zgolj za telefoniranje in pošiljanje sms-ov, ostalo ne uporablja, ima pa baje tud lepe fotke. Z baterijo je zadovoljna, dobr tud zgleda, in to je to.

Men je na pogled všečen telefon, samo moti me ker ima touch screen. Jaz imam s temi telefoni same probleme, ker pozabim zaklenit, potem pa kličem vse naokoli, ne da bi vedela.user posted image

Toliko vem, če te pa zanima še kaj, pa jo lahko vprašam.

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.4.2010 21:37:26   
slutnja
ubistvu sama ne uporablam kaj dosti za druga tel. kot sms-i, telefoniranje, pa slikcce mal za pregledat pa kaj slikat na hitr, sicer mam itak fotoaparat..

daj ce zelis jo prasi sam se to, ce je slucajno kaj nagajal tam pri slikcah da kar letijo naprej namesto da bi pocasi se premikale naprej...
pa ce ji kaj nasplosno nagaja...
no to je to..
hvala full...

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.4.2010 12:21:59   
nu_tella
Kar sem jaz vidla in slišala (tudi sama kupujem nov GSM poleg tega pa se tudi odločam za menjavo med operaterji) vsi povrsti hvalijo Samsunge in kitizirajo Nokio... Jaz sem rekla, da očitno jim S. daje višje provizije kot N. potem pa sem spoznala par ljudi, ki imajo S. in so full zadovoljni z njimi tako da očitno bo nekaj na njihovi kvaliteti. Kar mene drži pr temu, da bi kupla Nokio namest Samsunga je edino to da imajo svoje zemljevide in jih lahko naložiš na svoj mobitel in ti ni treba se za vsako figo na internet povezvat...

A ja. Meni pa ta Diva ni tko všeč. Ker mi ti kristalčki tko ne sedejo ;) Pač jaz nisem ravno diva user posted image

< Sporočilo je popravil nu_tella -- 9.4.2010 12:24:02 >

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.4.2010 13:32:46   
slutnja
uuuuuuu.. hvala za mal podpore,.. sama sem nekako na ta samsung "padla", ja meni sicer je diva vsec sam nevem pa kak je kot samsung nasplosno..

sicer me internet glih ne vlece k mobitelu ker ce grem na net grem takrat ko mam cas in to na compu.. men je pri mobitelu vazn fotoaparat, ker vcasih le nimas fotoaparata seboj pa lohka kej lepga slikas.. pa vazn mi sam da ne steka ker itak uporabljam sam bolj al manj sms, mms pa klicanje,.. pa kdaj kako igrco.. no to je to.. mislim da bom kupla samsung divo..

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.4.2010 19:55:56   
nu_tella
Slutnja mogoče sva se narobe razumeli...

jaz uporabljam gsm za klicat in sms-e. Niti igrc ne igram. Zato mi je pomembna samo zdržljivost baterije. Je pa moj pogruntal da imajo gsmi sedaj tudi možnost navigacije. To imaš pa laho z neposredno povezavo na internetu (kar seveda operater zaračunava) ali pa imaš na svojem mobilniku naložene zemljevide in ko po njih gledaš nič ne plačaš operaterju (kar pa je možno le pri nokii). To ni mal za brezzveze srfat po netu, ampak npr. da greš nekam kolesart pa se malo "zgubiš" da pogledaš kam v križišču zavit.

Dobro kupi.

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.4.2010 18:53:42   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: slutnja

daj ce zelis jo prasi sam se to, ce je slucajno kaj nagajal tam pri slikcah da kar letijo naprej namesto da bi pocasi se premikale naprej...
pa ce ji kaj nasplosno nagaja...
no to je to..
hvala full...

Sem vprašala, posebaj zate.user posted image
Njene slikce nič ne letijo, gredo počasi, tako da jih lahko spremljaš. Pa tudi drugače s telefonom nima nobenih težav. Vsaj zaenkrat še ne, ko je bolj nov.user posted image

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.