samsung diva (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

slutnja -> samsung diva (7.4.2010 8:13:59)

oi.. jst bi pa prasala uporabnice samsunga diva - ce je katera, da mi pove kak je ta telefon.. ga je vredno kupt..
po dolgih letih me je moj foncek zapustu, sedaj se ze vec ko teden dni ubadam kaj kupit ker bi nekaj kar bo dolgo drzalo pa kar je hit..
vsec mi je sam pa nevem al je dobr in ce dela al steka ze na zacetku..
no hvala za odgovore.

vija vaja -> RE: samsung diva (7.4.2010 8:19:30)

To misliš tistega tanovega srebrnega oz. bolj diamantnega? Ravno včeraj sem se z enim prodajalcem pogovarjala in je rekel, da ga še kakšna 2 meseca ne bo v prodaji. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

No upam, da mislimo isti mobitel!

vija vaja -> RE: samsung diva (7.4.2010 8:20:51)

Ups, vidim, da govoriva o različnih aparatih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] sory

slutnja -> RE: samsung diva (7.4.2010 8:23:17)

ja, tisti se odpre.. ne ta beli ki ima zaslon na dotik...je pa v prodaji pri tusmobilu..

sem pa videla tistega ki ti mislis srebrnega oz. svetil se je na srebrno, pa ga je mela ena pred mano ko sm cakala v vrsti v trgovini,... kje ga je kupla pa nevem.

slutnja -> RE: samsung diva (7.4.2010 13:04:11)

kaj res nima nobena tega telefona?

slutnja -> RE: samsung diva (7.4.2010 16:33:42)

joj,  a se res nobene ne najde s tem telefonom? mene zanima kak je, k sm se danes tam pozanimala so ga ful hvalil, sam ok.. vsak prodajalc hvali sam da bo prodal.. prosim mnenja..

luka jan -> RE: samsung diva (7.4.2010 20:24:13)

Sama ga nimam, ga ima pa sodelavka.

Ona je bolj fancy in si ga je kupila zato, ker dobr zgleda, pa še samo za 1 euro ga je dobila. Uporablja ga zgolj za telefoniranje in pošiljanje sms-ov, ostalo ne uporablja, ima pa baje tud lepe fotke. Z baterijo je zadovoljna, dobr tud zgleda, in to je to.

Men je na pogled všečen telefon, samo moti me ker ima touch screen. Jaz imam s temi telefoni same probleme, ker pozabim zaklenit, potem pa kličem vse naokoli, ne da bi vedela.[sm=smiley1.gif]

Toliko vem, če te pa zanima še kaj, pa jo lahko vprašam.

slutnja -> RE: samsung diva (7.4.2010 21:37:26)

ubistvu sama ne uporablam kaj dosti za druga tel. kot sms-i, telefoniranje, pa slikcce mal za pregledat pa kaj slikat na hitr, sicer mam itak fotoaparat..

daj ce zelis jo prasi sam se to, ce je slucajno kaj nagajal tam pri slikcah da kar letijo naprej namesto da bi pocasi se premikale naprej...
pa ce ji kaj nasplosno nagaja...
no to je to..
hvala full...

nu_tella -> RE: samsung diva (9.4.2010 12:21:59)

Kar sem jaz vidla in slišala (tudi sama kupujem nov GSM poleg tega pa se tudi odločam za menjavo med operaterji) vsi povrsti hvalijo Samsunge in kitizirajo Nokio... Jaz sem rekla, da očitno jim S. daje višje provizije kot N. potem pa sem spoznala par ljudi, ki imajo S. in so full zadovoljni z njimi tako da očitno bo nekaj na njihovi kvaliteti. Kar mene drži pr temu, da bi kupla Nokio namest Samsunga je edino to da imajo svoje zemljevide in jih lahko naložiš na svoj mobitel in ti ni treba se za vsako figo na internet povezvat...

A ja. Meni pa ta Diva ni tko všeč. Ker mi ti kristalčki tko ne sedejo ;) Pač jaz nisem ravno diva [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

slutnja -> RE: samsung diva (9.4.2010 13:32:46)

uuuuuuu.. hvala za mal podpore,.. sama sem nekako na ta samsung "padla", ja meni sicer je diva vsec sam nevem pa kak je kot samsung nasplosno..

sicer me internet glih ne vlece k mobitelu ker ce grem na net grem takrat ko mam cas in to na compu.. men je pri mobitelu vazn fotoaparat, ker vcasih le nimas fotoaparata seboj pa lohka kej lepga slikas.. pa vazn mi sam da ne steka ker itak uporabljam sam bolj al manj sms, mms pa klicanje,.. pa kdaj kako igrco.. no to je to.. mislim da bom kupla samsung divo..

nu_tella -> RE: samsung diva (9.4.2010 19:55:56)

Slutnja mogoče sva se narobe razumeli...

jaz uporabljam gsm za klicat in sms-e. Niti igrc ne igram. Zato mi je pomembna samo zdržljivost baterije. Je pa moj pogruntal da imajo gsmi sedaj tudi možnost navigacije. To imaš pa laho z neposredno povezavo na internetu (kar seveda operater zaračunava) ali pa imaš na svojem mobilniku naložene zemljevide in ko po njih gledaš nič ne plačaš operaterju (kar pa je možno le pri nokii). To ni mal za brezzveze srfat po netu, ampak npr. da greš nekam kolesart pa se malo "zgubiš" da pogledaš kam v križišču zavit.

Dobro kupi.

luka jan -> RE: samsung diva (14.4.2010 18:53:42)

IZVIRNO SPOROČILO: slutnja

daj ce zelis jo prasi sam se to, ce je slucajno kaj nagajal tam pri slikcah da kar letijo naprej namesto da bi pocasi se premikale naprej...
pa ce ji kaj nasplosno nagaja...
no to je to..
hvala full...

Sem vprašala, posebaj zate.[sm=smiley1.gif]
Njene slikce nič ne letijo, gredo počasi, tako da jih lahko spremljaš. Pa tudi drugače s telefonom nima nobenih težav. Vsaj zaenkrat še ne, ko je bolj nov.[sm=smiley36.gif]

Stran: [1]