|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   samostojno sedenje
15.11.2004 23:28:30   
zoli
ojla:miska:
zanima me,kdaj ste začele posedat vaše malčke.Mi smo stari dobre 4 mes.in poslušamo komentarje o tem,da je to še čisto prehitro,nam pa je to tako fino:sloncek:
hvala ,pozdravček:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   samostojno sedenje
16.11.2004 7:06:42   
Taša
Tudi mi smo stari dobre 4 mesece pa že ob opori zelo lepo sedi. Je tudi zelo močna. če hoče, kaj naj naj jo porivam nazaj v ležeči položaj. Delaj z svojo vestvjo pa bo čisto OK.

(odgovor članu zoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   samostojno sedenje
16.11.2004 8:35:14   
BARBARA R.
Dobro jutro!
Delaj kot so otrokove želje. :duda: Nam so pri petih mesecih rekli da lahko začnemo sedenjem po par minut(tako,da se otroka drži samo za boke),da bo na ta način prej začela samostojno sedeti,ker si tako utrjuje mišice in se uči ravnotežja.Da pa jo ne smem obložiti z blazinami,ker tako otrok zleze dol in se nepravilno krivi.
Tako,da smo z tem aktivnim sedenjem začeli sedaj,v naročju,vožičku in stolčku je pa sedela že prej.

:muca:

(odgovor članu zoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   samostojno sedenje
16.11.2004 12:23:59   
ZARA
Zara zdej pri 6 mes in 10 dneh ze skoraj sama sedi brez opore (ene 10-15 sec)...

(odgovor članu zoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   samostojno sedenje
16.11.2004 12:32:12   
dory
Tudi nas mulc sedi brez opore neki casa..pol se pa zvrne na glavo :zmeden:

(odgovor članu zoli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   samostojno sedenje
16.11.2004 17:48:19   
Gina
Nas sedi samostojno brez opore po kaksne 10 min in vec skupaj, hkrati pa se je zacel plaziti - pri 5 mes in pol. Saj vem, da je tezko verjeti, a je res. Sedaj je star 6 mes in se dviguje ob vsaki stvari - sam - in stoji, pa tudi iz lezecega polozaja se sam dvigne v sed in sedi. Sem ga pa dajala ves cas - po moje od 2-3 mes. na tla - pa ne na deko, ker je premehka, ampak na tepih. Kar se sedenja tice, sem ga pa dvigovala po stopinjah v stolcku, ko ni hotel biti vec leze. Tudi hcerka je bila skoraj tako hitra - sedela in plazila hkrati, ampak pri 7. mes. Prvega sina nisem dajala tako zgodaj na tla in zato se ni mogel nauciti ne sedeti, ne plaziti tako hitro, oz. je plazenje kar preskocil.Po moje je bistveno, da ima moznost biti na tleh, potem bo pa ze sam, s svojo hitrostjo napredoval, pa je cisto vseeno ali pri 6. ali 10. mesecih.
Uzivajte s svojimi soncki!

(odgovor članu zoli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?