|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   s čim naj zalijem
16.10.2012 14:33:02   
mini86
jutri bi spekla palačinke, notri dala na majhno narezano klobaso in kislo zelje in pol v pečico,,zdj pa me zanima s čim naj zalijem..smetana mi ne paše pol mi pa zmanjka idej..

bom pa prej stenstala klobaso in zelje skupaj

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: s čim naj zalijem
16.10.2012 14:58:09   
mateyka
zakaj bi pa zalivala? mogoče samo se nekaj zelja in klobase prišpari od file in potresi navrh, da se zapeče.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 16.10.2012 14:59:12 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.10.2012 15:01:48   
mini86
zakaj bi zalivala..kva pa vemuser posted image

ja sj u bistvu res lahko zelje dam po vrhu, pol pa še sir

a pa bo dobr tole vse skp-a je kdo že kej podobnega delal

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.10.2012 15:03:00   
uškinamama
mini86, zakaj dobro jed kot je zelje s klobasami , pokvariti z afnarijo user posted image . Navijam, za zelje s klobaso, za posladek pa palačinke s skuto user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.10.2012 15:06:51   
Tippi
Men je prvo na misel prišlo, da se z vinom zalije! Sploh ker je klobasa vmes user posted image

Drugač pa jaz tud ne bi z ničemer zalivala.

Razen z vinom, sej pravm user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.10.2012 15:07:36   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Men je prvo na misel prišlo, da se z vinom zalije! Sploh ker je klobasa vmes user posted image

Drugač pa jaz tud ne bi z ničemer zalivala.

Razen z vinom, sej pravm user posted image

martinovanje trka na vrata user posted image , hik.  Bom še zate tippi en deci refoška.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.10.2012 15:08:48   
Tippi
Bom še zate tippi en deci refoška.

uuuu dej! tenkju! user posted image na momente bi mi prav sedel deci, dva ali pa pet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
16.10.2012 15:10:50   
mini86

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

mini86, zakaj dobro jed kot je zelje s klobasami , pokvariti z afnarijo user posted image . Navijam, za zelje s klobaso, za posladek pa palačinke s skuto user posted image

ma že neki časa mi tole skp ne gre iz glave..in kar mi ne gre iz glave morm nujno probat..
no sj če sm iskrena se js kljub temu da je že palačinka z zeljem nagibam k skutinim palačinkam-če ne druzga vsaj za večerjouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
16.10.2012 15:43:49   
mateyka
ne vem, men je zelje s klobaso v palačinkah, kot regrat z jajcem in pol od nekje kr tuna zraven user posted image

a ni bolj zraven narest npr. pire krompir pečen v pečici (Pommes Duchesse)? take kroglice; zunaj hrusta, notri je mehko - men je zakon user posted image
user posted image
pečeš pa na 200-230 stopinj dokler niso zapečeni.
http://www.phamfatale.com/id_686/title_Duchess-Potatoes-Pommes-Duchesse/

palačinke bi pa jaz nardila tko kot uškina - palačinke s skuto.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?