|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rojstvo na hrvaškem
26.6.2005 19:01:42   
pikapoka
živjo punce :sloncek:!
Ne vem ali ste o tem že govorile ampak: zgodilo se je, da je ena izmed mojih znank pred nekaj dnevi rogila na Hrvaškem :( (:modri: jo je malce prehitel). Težave so nastopile sedaj, ko je čas, da otroka odpeljejo domov. Narediti morajo osebno,nimajo nobenega fotografa,.......
Mene sedaj zanima ali ima katera od vas oskušnjo s tem ali če vsaj poznate kakšen primer in kako se je vse skupaj rešilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rojstvo na hrvaškem
26.6.2005 19:19:54   
Aly
Ne vem, kdo pa ji je dejal, da mora imeti osebno ? Menim, da je za prihod domov dovolj rojstni list dojenčka, ki ji ga izdajo pri pristojnem organu za notranje zadeve v kraju rojstva dojenčka...... Tako je npr. tudi za prehod iz Avstrije....

LP Aly

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   rojstvo na hrvaškem
26.6.2005 20:15:54   
Aly
No še tole..... osebno izkaznico lahko uredi le v RS, in to na podlagi slovenskega rojstnega lista, ki pa bo izdan šele na podlagi rojstnega lista iz Hrvaške, ki se predloži pristojni UE, kjer tvoja znanka v Sloveniji prebiva.... Zato sem prepričana, da lahko dojenčka pripelje domov z hrvaškim rojstnim listom :)...

LP Aly

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   rojstvo na hrvaškem
26.6.2005 22:20:18   
Anonimen
Tako kot je napisala Aly.
Jaz sem rodila v Italiji in ko smo prišli domov sem imela s seboj samo odpustni list s porodnišnice, niti rojstnega lista še ne. Sicer pa me nihče ni vprašal za dokumente.

(odgovor članu pikapoka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   rojstvo na hrvaškem
27.6.2005 6:12:49   
pikapoka
joj, tole me pa kar malce potolaži!
Njej so rekli, da mora v Novo Mesto, kjer naj zaprosi za dokumente (ona pa iz popolnoma druge območne enote:zmeden:). Ker vem kako je z rojstvi v Avstriji, Nemčiji in Italiji, me je zanimalo še za hrvaško. Nikjer ne komplicirajo tolk kot tam.

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   rojstvo na hrvaškem
27.6.2005 7:53:36   
sonček balonček
A ima potem otrok tudi hrvaško državljanstvo z vsemi pravicami Hrvatov?

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?