|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rojstni dan
5.3.2008 5:55:48   
neanja duo
Oj!

Mene pa zanima,če vabite na rojstni dan ljudi,kateri vas nikoli ne povabijo na svojega.(dobi pa darilo).Vem,da se ne vabi in pričakuje da te potem povabi nazaj.Ampak vseeno se mi zdi neumno,ker je bilo nekaj let zapovrstjo.Moram pa vabit,ker nekako spada zraven.Zdi se mi pa zelo neumno.Letos imam okroglo,pa ne vem kaj narediti.Najbolje,da se še jaz"potuhnem"?

hvala lepa za mnenja

nd 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rojstni dan
5.3.2008 6:21:33   
Udb
Ne. Na rojstni dan povabim ljudi s katerimi se tudi sicer družimo in s katerimi se imamo fajn. Jaz na tvojem mestu ne bi povabila.

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2008 6:52:51   
lelaval
Na najine RD od družine povabiva le mojega brata z družino in pa prijatelje - to so res pravi prijatelji, s katerimi se imava fajn, se zabavamo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2008 7:17:05   
srki
Ne delam nobenega kravala okrog tega. Prideta običajno 2-3 kolegice, s katerimi smo v stalnem stiku, domači so tako ali tako doma, tako da to je to. Tudi ne rihtam ne vem kakšnih prigrizkov ali česa podobnega.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2008 7:47:50   
muki1
Kako spada zraven? Če se gre za kakšno punco od prijatelja ali pa recimo bratovo punco, ki pride k tebi zaradi brata, ona pa ima svoj krog ljudi ,,od prej,, s katerimi praznuje in tebe ne povabi to ni nič čudnega. Pač pride k tebi po sili razmer, nazaj te pa ne vabi.
Če pa ste prijatelji in se tudi drugače družite skupaj, pa te nikoli ne povabi, jo pa daj na ignore in je ne vabi. Ma kaj...suni jo v rit user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2008 7:57:00   
nuala
Ne praznujem rojstnega dneva oz. če že, ga v ožjem družinskem krogu.
Tudi sama se redko udeležujem praznovanj, razen otrok in nečakov / nečakinj.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.3.2008 8:31:39   
deja27
zihr neb povabla,zakaj pa

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.3.2008 8:33:19   
Netopirčy81
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Ne. Na rojstni dan povabim ljudi s katerimi se tudi sicer družimo in s katerimi se imamo fajn. Jaz na tvojem mestu ne bi povabila.

isto jaz.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.3.2008 8:33:48   
neanja duo
je bratova bodoča 

< Sporočilo je popravil neanja duo -- 5.3.2008 8:34:38 >

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.3.2008 8:37:03   
Anonimen
Sploh ne praznujem rojstnega dne user posted image . Drugi mi vošijo, dobim kakšno rožico, mož mi speče torto in to je to.

Ja, ne vem, jo pač povabiš, če si to želiš, če pa ne, jo ne povabiš. Saj je vendar tvoj RD, naredi tako, kot ti hočeš. Žlahta gor ali dol.

Neposredna povezava do sporočila: 10
5.3.2008 9:00:58   
dory
Svojega rojstnega dneva že dolgo ne praznujem več...nimam razloga...

Za tamalčka pa priredim zabavico, povabim pa zgolj tiste,s katerimi se tudi sicer družimo...drugače pa ne...ne vidim razloga zakaj? zato,da bo tamal dobil zgolj darila, starši bodo pa hodili samo na ogled in po 'novosti'? ni šans..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.3.2008 9:07:32   
deja27
pa te ona ne povab na roj.dan?kolk časa sta pa z bratom skupejuser posted image ok če ne dolg pol mal štekam,da ji še ni do tega,če pa sta dolg mi je pa glupo.jaz sploh nebi praznovala roj.dan,pa ga mava z malčkom na isti dan,zato ga.pa vsako leto smo isti,pa tud vabljeni.

Neposredna povezava do sporočila: 12
5.3.2008 9:11:56   
maruškaŠ
Čist ok. Sej v bistvu ti vabiš brata in ne njo. Torej vabiš brata s partnerko (kar je normalno) - pa katerakoli že pač to je.

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.3.2008 9:36:11   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo

Oj!

Mene pa zanima,če vabite na rojstni dan ljudi,kateri vas nikoli ne povabijo na svojega.(dobi pa darilo).Vem,da se ne vabi in pričakuje da te potem povabi nazaj.Ampak vseeno se mi zdi neumno,ker je bilo nekaj let zapovrstjo.Moram pa vabit,ker nekako spada zraven.Zdi se mi pa zelo neumno.Letos imam okroglo,pa ne vem kaj narediti.Najbolje,da se še jaz"potuhnem"?

hvala lepa za mnenja

nd 

Tisti čas, ki ga posvetim praznovanju mojega rojstnega dne (ni ravno ne vem kako praznovanje, samo malo bolj poseben časuser posted image ), preživim izključno z ljudmi, ki si jih takraz še posebej želim imeti ob sebi.
In predpogoj je, da mi noben ne nosi daril. To je začel prakticirati mojuser posted image , ker je rekel, da enostavno ne bo več praznoval, ker s tem ko nekoga povabiš, mu narediš kup preglavic s tem, ker ti mora kao nujno nekaj prinest. Tako da midva sedaj že nekaj let "praznujeva" tako  - brez daril. In je the best. (Med seboj pa se seveda tazveseliva s kakšno malenkostjouser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 14
5.3.2008 9:38:55   
Čupka

je bratova bodoča 

Jaz bi to rešila in tudi rešujem tako. Z mojo sestrico se dobiva sami...s tem namenom da proslaviva moj ali njen rd.
Če pa seveda delaš družinsko zabavo, je pa fajn, zaradi brata, da pač pride s partnerko.

Neposredna povezava do sporočila: 15
5.3.2008 10:03:44   
urskas
In predpogoj je, da mi noben ne nosi daril. To je začel prakticirati moj , ker je rekel, da enostavno ne bo več praznoval, ker s tem ko nekoga povabiš, mu narediš kup preglavic s tem, ker ti mora kao nujno nekaj prinest. Tako da midva sedaj že nekaj let "praznujeva" tako - brez daril. In je the best.

TUdi pri nas prakticiramo praznovanja brez daril. Vendar na žalost le midva in moja stran sorodstva.
Njegova pa vztraja na darilih. Tako da zadnje čase praznujemo "ločeno" in je še vedno fajn.

Tudi pri obiskovanju prijateljev smo se dogovorili brez daril in je prav super.

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.3.2008 17:47:03   
gojska
ne

Neposredna povezava do sporočila: 17
5.3.2008 22:12:04   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

ja..enako

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.3.2008 11:22:16   
Pajaca
Načeloma je tako, da vabim ljudi ki tudi mene vabijo.

Sam v tem primeru... bratova punca... bi jo vseeno povabila zarad brata pač.

Rečmo jaz vedno povabim sestro s tipom. On al pride al ne, za darilo poskrbi itak sestra, al pa tud ne, k medve si niti ne dava daril. On me še ni povabil na rd, pa mi je vseeno za to. Ga pa pač povabim zarad nje.

Če pa bi šlo za eno prjatlco, k pač paše v družbo, pa ona nikol ne povabi na rd je ne bi povabila, očitno ji ni do praznovanja rd. Pa če bi drugi vprašali kje je bi pač rekla da je nisem povabila, ker se mi zdi bv to, da me še nikoli ni povabila na svoj rd.

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.3.2008 12:16:39   
žirafica
Ko sem svoj čas še vabila na svoj RD, sem povabila tiste, ki so mi bili blizu, pa četudi le del neke družbe. Se nisem nikdar obrmenjevala s tem, kdo me vabi in kdo ne, pa koga sem dolžna povabiti ipd. Povabi tiste, za katere si želiš, da se zabavajo s tebojuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
6.3.2008 17:23:05   
tehnofil
,kateri vas nikoli ne povabijo na svojega.(dobi pa darilo).

Zakaj pa daješ darilo, sedaj pa očitaš? A te prosijo za darilo? Ga pridejo iskat? Tebi ne prinesejo darila, ko jih vabiš?

Vem,da se ne vabi in pričakuje da te potem povabi nazaj.

Ja ne vem če veš. To si nekje prebrala, ampak povabilo nazaj že nekaj let pričakuješ. Je tako?

Letos imam okroglo,pa ne vem kaj narediti.Najbolje,da se še jaz"potuhnem"?

Povabi tiste s katerimi želiš deliti svojo "okroglo". Ne zato ker so te povabili ali niso povabili. Zato, ker enostavno pač z njimi želiš praznovati.

Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......