rojstni dan (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

neanja duo -> rojstni dan (5.3.2008 5:55:48)

Oj!

Mene pa zanima,če vabite na rojstni dan ljudi,kateri vas nikoli ne povabijo na svojega.(dobi pa darilo).Vem,da se ne vabi in pričakuje da te potem povabi nazaj.Ampak vseeno se mi zdi neumno,ker je bilo nekaj let zapovrstjo.Moram pa vabit,ker nekako spada zraven.Zdi se mi pa zelo neumno.Letos imam okroglo,pa ne vem kaj narediti.Najbolje,da se še jaz"potuhnem"?

hvala lepa za mnenja

nd 

Udb -> RE: rojstni dan (5.3.2008 6:21:33)

Ne. Na rojstni dan povabim ljudi s katerimi se tudi sicer družimo in s katerimi se imamo fajn. Jaz na tvojem mestu ne bi povabila.

lelaval -> RE: rojstni dan (5.3.2008 6:52:51)

Na najine RD od družine povabiva le mojega brata z družino in pa prijatelje - to so res pravi prijatelji, s katerimi se imava fajn, se zabavamo.

srki -> RE: rojstni dan (5.3.2008 7:17:05)

Ne delam nobenega kravala okrog tega. Prideta običajno 2-3 kolegice, s katerimi smo v stalnem stiku, domači so tako ali tako doma, tako da to je to. Tudi ne rihtam ne vem kakšnih prigrizkov ali česa podobnega.

muki1 -> RE: rojstni dan (5.3.2008 7:47:50)

Kako spada zraven? Če se gre za kakšno punco od prijatelja ali pa recimo bratovo punco, ki pride k tebi zaradi brata, ona pa ima svoj krog ljudi ,,od prej,, s katerimi praznuje in tebe ne povabi to ni nič čudnega. Pač pride k tebi po sili razmer, nazaj te pa ne vabi.
Če pa ste prijatelji in se tudi drugače družite skupaj, pa te nikoli ne povabi, jo pa daj na ignore in je ne vabi. Ma kaj...suni jo v rit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

nuala -> RE: rojstni dan (5.3.2008 7:57:00)

Ne praznujem rojstnega dneva oz. če že, ga v ožjem družinskem krogu.
Tudi sama se redko udeležujem praznovanj, razen otrok in nečakov / nečakinj.

deja27 -> RE: rojstni dan (5.3.2008 8:31:39)

zihr neb povabla,zakaj pa

Netopirčy81 -> RE: rojstni dan (5.3.2008 8:33:19)

IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Ne. Na rojstni dan povabim ljudi s katerimi se tudi sicer družimo in s katerimi se imamo fajn. Jaz na tvojem mestu ne bi povabila.

isto jaz.

neanja duo -> RE: rojstni dan (5.3.2008 8:33:48)

je bratova bodoča 

Anonimen -> RE: rojstni dan (5.3.2008 8:37:03)

Sploh ne praznujem rojstnega dne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Drugi mi vošijo, dobim kakšno rožico, mož mi speče torto in to je to.

Ja, ne vem, jo pač povabiš, če si to želiš, če pa ne, jo ne povabiš. Saj je vendar tvoj RD, naredi tako, kot ti hočeš. Žlahta gor ali dol.

dory -> RE: rojstni dan (5.3.2008 9:00:58)

Svojega rojstnega dneva že dolgo ne praznujem več...nimam razloga...

Za tamalčka pa priredim zabavico, povabim pa zgolj tiste,s katerimi se tudi sicer družimo...drugače pa ne...ne vidim razloga zakaj? zato,da bo tamal dobil zgolj darila, starši bodo pa hodili samo na ogled in po 'novosti'? ni šans..

deja27 -> RE: rojstni dan (5.3.2008 9:07:32)

pa te ona ne povab na roj.dan?kolk časa sta pa z bratom skupej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]ok če ne dolg pol mal štekam,da ji še ni do tega,če pa sta dolg mi je pa glupo.jaz sploh nebi praznovala roj.dan,pa ga mava z malčkom na isti dan,zato ga.pa vsako leto smo isti,pa tud vabljeni.

maruškaŠ -> RE: rojstni dan (5.3.2008 9:11:56)

Čist ok. Sej v bistvu ti vabiš brata in ne njo. Torej vabiš brata s partnerko (kar je normalno) - pa katerakoli že pač to je.

Čupka -> RE: rojstni dan (5.3.2008 9:36:11)

IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo

Oj!

Mene pa zanima,če vabite na rojstni dan ljudi,kateri vas nikoli ne povabijo na svojega.(dobi pa darilo).Vem,da se ne vabi in pričakuje da te potem povabi nazaj.Ampak vseeno se mi zdi neumno,ker je bilo nekaj let zapovrstjo.Moram pa vabit,ker nekako spada zraven.Zdi se mi pa zelo neumno.Letos imam okroglo,pa ne vem kaj narediti.Najbolje,da se še jaz"potuhnem"?

hvala lepa za mnenja

nd 

Tisti čas, ki ga posvetim praznovanju mojega rojstnega dne (ni ravno ne vem kako praznovanje, samo malo bolj poseben čas[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]), preživim izključno z ljudmi, ki si jih takraz še posebej želim imeti ob sebi.
In predpogoj je, da mi noben ne nosi daril. To je začel prakticirati moj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image], ker je rekel, da enostavno ne bo več praznoval, ker s tem ko nekoga povabiš, mu narediš kup preglavic s tem, ker ti mora kao nujno nekaj prinest. Tako da midva sedaj že nekaj let "praznujeva" tako  - brez daril. In je the best. (Med seboj pa se seveda tazveseliva s kakšno malenkostjo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image])

Čupka -> RE: rojstni dan (5.3.2008 9:38:55)

je bratova bodoča 

Jaz bi to rešila in tudi rešujem tako. Z mojo sestrico se dobiva sami...s tem namenom da proslaviva moj ali njen rd.
Če pa seveda delaš družinsko zabavo, je pa fajn, zaradi brata, da pač pride s partnerko.

urskas -> RE: rojstni dan (5.3.2008 10:03:44)

In predpogoj je, da mi noben ne nosi daril. To je začel prakticirati moj , ker je rekel, da enostavno ne bo več praznoval, ker s tem ko nekoga povabiš, mu narediš kup preglavic s tem, ker ti mora kao nujno nekaj prinest. Tako da midva sedaj že nekaj let "praznujeva" tako - brez daril. In je the best.

TUdi pri nas prakticiramo praznovanja brez daril. Vendar na žalost le midva in moja stran sorodstva.
Njegova pa vztraja na darilih. Tako da zadnje čase praznujemo "ločeno" in je še vedno fajn.

Tudi pri obiskovanju prijateljev smo se dogovorili brez daril in je prav super.

gojska -> RE: rojstni dan (5.3.2008 17:47:03)

ne

mami_miki -> RE: rojstni dan (5.3.2008 22:12:04)

IZVIRNO SPOROČILO: Udb

ja..enako

Pajaca -> RE: rojstni dan (6.3.2008 11:22:16)

Načeloma je tako, da vabim ljudi ki tudi mene vabijo.

Sam v tem primeru... bratova punca... bi jo vseeno povabila zarad brata pač.

Rečmo jaz vedno povabim sestro s tipom. On al pride al ne, za darilo poskrbi itak sestra, al pa tud ne, k medve si niti ne dava daril. On me še ni povabil na rd, pa mi je vseeno za to. Ga pa pač povabim zarad nje.

Če pa bi šlo za eno prjatlco, k pač paše v družbo, pa ona nikol ne povabi na rd je ne bi povabila, očitno ji ni do praznovanja rd. Pa če bi drugi vprašali kje je bi pač rekla da je nisem povabila, ker se mi zdi bv to, da me še nikoli ni povabila na svoj rd.

žirafica -> RE: rojstni dan (6.3.2008 12:16:39)

Ko sem svoj čas še vabila na svoj RD, sem povabila tiste, ki so mi bili blizu, pa četudi le del neke družbe. Se nisem nikdar obrmenjevala s tem, kdo me vabi in kdo ne, pa koga sem dolžna povabiti ipd. Povabi tiste, za katere si želiš, da se zabavajo s teboj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

tehnofil -> RE: rojstni dan (6.3.2008 17:23:05)

,kateri vas nikoli ne povabijo na svojega.(dobi pa darilo).

Zakaj pa daješ darilo, sedaj pa očitaš? A te prosijo za darilo? Ga pridejo iskat? Tebi ne prinesejo darila, ko jih vabiš?

Vem,da se ne vabi in pričakuje da te potem povabi nazaj.

Ja ne vem če veš. To si nekje prebrala, ampak povabilo nazaj že nekaj let pričakuješ. Je tako?

Letos imam okroglo,pa ne vem kaj narediti.Najbolje,da se še jaz"potuhnem"?

Povabi tiste s katerimi želiš deliti svojo "okroglo". Ne zato ker so te povabili ali niso povabili. Zato, ker enostavno pač z njimi želiš praznovati.

Stran: [1]