|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rojs. list, zdr.kartica, davčna
24.3.2006 11:20:41   
tananejka
Živjo mamice!

Dajte me malo spomnit, kako gre zdaj postopek s papirji.

Če se ne motim dobim rojtni list po pošti (koliko časa pa to traja)? Z njim grem po davčno (na davčni urad). Rojstni list odnesem tudi na CSD zaradi odločbe.

Kartico zdravstvenega zavarovanja dobim, ko mi v službi izpolnejo obrazec....ali ga sama odnesem na ZZZS??

Je še kaj za urediti pa sem pozabila....poleg napisanega in otroškega dodatka???

HVALA IN LEPO SE CARTAJTEuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rojs. list, zdr.kartica, davčna
24.3.2006 11:28:03   
Mikica
Naš je davčno številko dobil po pošti na dom še preden je prišel rojstni list user posted image
Na rojstni list smo čakali približno 14 dni.
Za zdr. kartico pa so vse uredili v službi, je očka nesel samo rojstni list v kadrovsko.

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2006 11:47:13   
jasnica
Jaz sem dobila rojstni list par dni po prihodu domov iz porodnišnice, davčno smo mogli it pa iskat na občino.

Rebeka je najlepše kar se mi je zgodilo v življenju!

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2006 12:06:02   
XXYY
Živjo.

ROJSTNI LIST: to smo dobili po pošti nekje po 1 tednu.

DAVČNA ŠTEVILKA: to smo šli sami iskati na občino z rojstnim listom

ZDRAVSTVENA KARTICA: ati je nesu njen rojstni list v službo. Potem so oni tam urejal naprej. Kartico smo dobili nekje 14 po oddaji rojstnega lista. Na isti dan so mojmu dali v službi list, ki nadomešča zdravstveno kartico.

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2006 12:30:33   
*pepelka*
Rojstni list dobiš po pošti v roku 7 - 14 dni. Davčno dobiš po pošti, vsaj v večini primerov, zdravstveno pa ti uredijo v firmi, ti pa jim pošlješ rojstni list. V vlogi za otr. pa moraš navesti tudi dš, saj ti drugače ne izdajo odločbe, oziroma moraš vlogo dopolniti.

Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2006 12:41:24   
kati*
rojstni list: smo dobili po pošti v 14dneh (vse podatke daš v porodnišnici matičarki)

davčna: kopijo rojstnega lista sem poslala na občino in v 14dneh smo prejeli na dom številko: Glede na različne info. pa predlagam, da pokličeš na svojo občino in vprašaš.

zdravstveno kartico: kopijo rostnega lista sem poslala v službo (preko katerega je pač otrok zavarovan) in prejela po pošti najprej listek in kasneje še kartico, trajalo je cca. 1 mesec (lahko pa do takrat uporabljaš svojo oz. kartico tistega, preko katerega je otrok zavarovan)

lp, K

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2006 14:06:54   
tananejka
Punce hvala za informacijeuser posted image . Za davčno bom pa res na občino poklicala (pred 3,5, leti smo jo morali it iskat z rojstnim listom) in vprašala kakšen je postopek.

Lep danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2006 20:39:00   
kofetek2010
po davčno št. sem šla z rojstnim listom na DURS (spadamo pod Vič-Rudnik) in ne na občino user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.