rojs. list, zdr.kartica, davčna (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

tananejka -> rojs. list, zdr.kartica, davčna (24.3.2006 11:20:41)

Živjo mamice!

Dajte me malo spomnit, kako gre zdaj postopek s papirji.

Če se ne motim dobim rojtni list po pošti (koliko časa pa to traja)? Z njim grem po davčno (na davčni urad). Rojstni list odnesem tudi na CSD zaradi odločbe.

Kartico zdravstvenega zavarovanja dobim, ko mi v službi izpolnejo obrazec....ali ga sama odnesem na ZZZS??

Je še kaj za urediti pa sem pozabila....poleg napisanega in otroškega dodatka???

HVALA IN LEPO SE CARTAJTE[sm=metulj.gif]

Mikica -> RE: rojs. list, zdr.kartica, davčna (24.3.2006 11:28:03)

Naš je davčno številko dobil po pošti na dom še preden je prišel rojstni list [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Na rojstni list smo čakali približno 14 dni.
Za zdr. kartico pa so vse uredili v službi, je očka nesel samo rojstni list v kadrovsko.

jasnica -> RE: rojs. list, zdr.kartica, davčna (24.3.2006 11:47:13)

Jaz sem dobila rojstni list par dni po prihodu domov iz porodnišnice, davčno smo mogli it pa iskat na občino.

XXYY -> RE: rojs. list, zdr.kartica, davčna (24.3.2006 12:06:02)

Živjo.

ROJSTNI LIST: to smo dobili po pošti nekje po 1 tednu.

DAVČNA ŠTEVILKA: to smo šli sami iskati na občino z rojstnim listom

ZDRAVSTVENA KARTICA: ati je nesu njen rojstni list v službo. Potem so oni tam urejal naprej. Kartico smo dobili nekje 14 po oddaji rojstnega lista. Na isti dan so mojmu dali v službi list, ki nadomešča zdravstveno kartico.

*pepelka* -> RE: rojs. list, zdr.kartica, davčna (24.3.2006 12:30:33)

Rojstni list dobiš po pošti v roku 7 - 14 dni. Davčno dobiš po pošti, vsaj v večini primerov, zdravstveno pa ti uredijo v firmi, ti pa jim pošlješ rojstni list. V vlogi za otr. pa moraš navesti tudi dš, saj ti drugače ne izdajo odločbe, oziroma moraš vlogo dopolniti.

kati* -> RE: rojs. list, zdr.kartica, davčna (24.3.2006 12:41:24)

rojstni list: smo dobili po pošti v 14dneh (vse podatke daš v porodnišnici matičarki)

davčna: kopijo rojstnega lista sem poslala na občino in v 14dneh smo prejeli na dom številko: Glede na različne info. pa predlagam, da pokličeš na svojo občino in vprašaš.

zdravstveno kartico: kopijo rostnega lista sem poslala v službo (preko katerega je pač otrok zavarovan) in prejela po pošti najprej listek in kasneje še kartico, trajalo je cca. 1 mesec (lahko pa do takrat uporabljaš svojo oz. kartico tistega, preko katerega je otrok zavarovan)

tananejka -> RE: rojs. list, zdr.kartica, davčna (24.3.2006 14:06:54)

Punce hvala za informacije[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Za davčno bom pa res na občino poklicala (pred 3,5, leti smo jo morali it iskat z rojstnim listom) in vprašala kakšen je postopek.

Lep dan[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

kofetek2010 -> RE: rojs. list, zdr.kartica, davčna (24.3.2006 20:39:00)

po davčno št. sem šla z rojstnim listom na DURS (spadamo pod Vič-Rudnik) in ne na občino [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1]