|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rodila bi, ampak.....
13.5.2005 17:18:12   
Barbara L
Moja zgodbica se začenja takole:

Z anestezistom sva bila dogovorjena, da ko bova z otročekom pripravljena, ga naj pokličem in pridem v CE porodnišnico da bomo umetno pospešili porod in ga končali z EA, kljub temu da še moj rok ni prišel.(19.05.)

Ponoči dobim prve popadke na 8 min, trajajo 30 sekund in čez dobre 4 ure, ko so popadki še vedno enaki, grem k svoji G na pregled. Ugotovila je da sem odprta 2 cm, da mi je začel pokati maternični vrat (zato tudi rjavi madeži na mojih hlačkah) in da se je porod začel. Ni razloga zakaj ne bi mogla iti v CE da povijem sineka.
SUPER!!!:bravo: SEM ŽE NA POTI!!!:bravo: ŽE KLIČEM ANESTEZISTA!!!!:bravo:

V CE je bila gneča in sem čakala in čakala, popadki še vedno na 8 min po 30 sekund.... grem na CTG, na pregled.... in nato mi reče porodničarka, da mi v CE 6 dni pred rokom ne morejo sprožiti poroda, oz. ga pospešiti in da naj grem lepo domov čakat na TAPRAVE POPADKE, ker če lahko med popadki gledam na uro, potem to še ni to!:ups::ups::ups:

KAJ? PA SAJ JE BILO DRUGAČE DOGOVORJENO! IN DA SE MOJI POPADKI NE ŠTEJEJO ZA POPADKE? KAJ PA BI DRUGA LAHKO BILO VSAKIH 8 MINUT ŽE OD 02.00. ZJUTRAJ? IN KER JE TO MOJ PRVI :duda: NIMAM ZATO POJMA? NAJ PRIDEM V PORODNIŠNICO ŠELE 19.?!? TOREJ ČE NE BOM UMIRALA OD POPADKOV NAJ SE SPLOH NE OGLASIM?

Ne morem skriti solz, ogorčenja, razočaranja....

Potem me pa še anestezisti kliče kako daleč sem in ko je zvedel da so me poslali domov, ni vedel kaj naj reče. Da pač imajo nekateri porodničarji še preveč "zastarel" pogled na porod.

Ni mi fajn, popadki ki naj ne bi bili popadki so še vedno tu, ....

Barbara L:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rodila bi, ampak.....
13.5.2005 17:28:27   
lumpy
Barbara,
full si se mi zasmilila, saj te razumem kako hudo je , sploh če je prvič ko si itak sploh ne znamo predstavljati kako je, kaj šele da bi vedele kako in kaj.

Samo ne se sekirat, saj bo vseeno šlo vse ok, boš pač malo bolj pozno rodila. Vem pa da te je prizadelo.
In res ni prav da tako ravnajo, saj morajo imeti nek protokol po katerem delajo, ne vem zakaj potem reče nekdo tako in drugi spet tako, potem pa so samo pacientke boge.

Držim pestke da bo vse ok in da boš rešena čimprej.

(odgovor članu Barbara L)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   rodila bi, ampak.....
13.5.2005 20:11:13   
Taša
Jaz bi na tvojem mestu definitivno povedala da si dogovorjena z anestezistom.. Mogoče bi kej pomagalo.... Čimprej uredi tako kot je treba in čimprejšnje in neboleče snidenje z tvojim :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   rodila bi, ampak.....
13.5.2005 20:34:08   
Gina
Joj, kako bi bilo to lepo, če bi se lahko kar zmenili z anastezistom! Vsaka bi se morala! Jaz vem, kako grozno je čakanje, pa kako grozno je čakanje čez rok. Sploh si ne morem predstavljati, kako grozno je šele, če si več kot 14 dni čez rok, kar tudi pustijo po naših "krasnih" porodnišnicah.
Punca pogumno. Ti boš sigurno rodila pred rokom, če imaš popadke. In hvali boga, da nisi čez rok.

ko boš šla v porodnišnico, pa vseeno lepo povej, da si zmenjena in naj ga pokličejo. To pomaga.
Lep in hiter porod ti želim.:)

Neposredna povezava do sporočila: 4
   rodila bi, ampak.....
13.5.2005 20:37:45   
Barbara L
Draga Taša sem povedala in je rekla da on to ne more presojat, ker ni ginekolog, ona pa ne bo prevzela odgovornosti za predčasni porod. Pravi da 9nebesa rabi svoj čas da se razvije, omenjala je celo plučka.

Normalno da nočem nič slabega svojemu :duda: ampak 6 dni do roka in da nima plučk razvitih? Smešno.

Barbara L:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   rodila bi, ampak.....
13.5.2005 22:16:24   
Alina
Jaz ti lahko samo povem, da s sestrami v prtličju sploh nisem bila zadovoljna. Pravijo, da je 1.nadstropje boljše.

Jaz sem prišla ponoči notri - imela sem predviden CR - sestra je je mojega že pri vratih kar poslala domov, češ, da pred jutrom tako ne bo nič. Moj je lepo šel domov na obračanje, saj so mi CR naredili takoj.

Upom, da se bodo stvari uredile. Držim pesti zate in za :duda:.

Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?