Barbara L -> rodila bi, ampak..... (13.5.2005 17:18:12)
|
Moja zgodbica se začenja takole: Z anestezistom sva bila dogovorjena, da ko bova z otročekom pripravljena, ga naj pokličem in pridem v CE porodnišnico da bomo umetno pospešili porod in ga končali z EA, kljub temu da še moj rok ni prišel.(19.05.) Ponoči dobim prve popadke na 8 min, trajajo 30 sekund in čez dobre 4 ure, ko so popadki še vedno enaki, grem k svoji G na pregled. Ugotovila je da sem odprta 2 cm, da mi je začel pokati maternični vrat (zato tudi rjavi madeži na mojih hlačkah) in da se je porod začel. Ni razloga zakaj ne bi mogla iti v CE da povijem sineka. SUPER!!!:bravo: SEM ŽE NA POTI!!!:bravo: ŽE KLIČEM ANESTEZISTA!!!!:bravo: V CE je bila gneča in sem čakala in čakala, popadki še vedno na 8 min po 30 sekund.... grem na CTG, na pregled.... in nato mi reče porodničarka, da mi v CE 6 dni pred rokom ne morejo sprožiti poroda, oz. ga pospešiti in da naj grem lepo domov čakat na TAPRAVE POPADKE, ker če lahko med popadki gledam na uro, potem to še ni to!:ups::ups::ups: KAJ? PA SAJ JE BILO DRUGAČE DOGOVORJENO! IN DA SE MOJI POPADKI NE ŠTEJEJO ZA POPADKE? KAJ PA BI DRUGA LAHKO BILO VSAKIH 8 MINUT ŽE OD 02.00. ZJUTRAJ? IN KER JE TO MOJ PRVI :duda: NIMAM ZATO POJMA? NAJ PRIDEM V PORODNIŠNICO ŠELE 19.?!? TOREJ ČE NE BOM UMIRALA OD POPADKOV NAJ SE SPLOH NE OGLASIM? Ne morem skriti solz, ogorčenja, razočaranja.... Potem me pa še anestezisti kliče kako daleč sem in ko je zvedel da so me poslali domov, ni vedel kaj naj reče. Da pač imajo nekateri porodničarji še preveč "zastarel" pogled na porod. Ni mi fajn, popadki ki naj ne bi bili popadki so še vedno tu, .... Barbara L:metulj:
|
|
|
|