|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rock otočec
3.7.2005 23:33:08   
mtd
hojla
zanima me, kaj tam ljudje delajo, vem da poslušajo glasbo, pa spijo v šotorih, me pa zanima, a je to varen kraj za mladino tja spustit, no če bi ve svojega sina tja pustile it, če bi bil ene 17 let star.
a tam so toliko stari al starejši?
a se nalivajo z alkoholom pa travco kadijo al je to taka ok prireditev?
hvala vsem in nočko
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rock otočec
3.7.2005 23:39:13   
Anonimen
Na kateri prireditvi za malde pa ni zgoraj omenjenega?:zmeden: Že na PP (pozdrav poletju) je bilo samo to, kaj šele na Rock Otočcu, ko ni nadzora (pač kle lahko vseen starši kadarkoli ''uletijo'':))

Mene vem, da ne bi pustil.

(odgovor članu mtd)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   rock otočec
4.7.2005 0:04:03   
jaz99
Jaz pa sem hodila na take prireditve kot je rock otočec in moto zbori.
Odgovorila pa ti bom tako. Če bi imela sina starega 17 let in bi ga take prireditve zanimale bi ga sigurno pustila,če bi mu seveda zaupala. Svojega sina najbolje pozna njegova mama.
Rock otočec je kraj za sprostitev. Lahko se sprostiš samo ob muziki in druženju, ali v alkoholu, ali v travi ali pa v metanju v blato.to je pač odločitev posameznika.
Jaz v življenju nisem probala ne trave , alkohola pa le toliko da vem da ni nič dobrega ,a sem se na takih prireditvah sprostila ,ker me ni nikoli noben premeril od glave do pete kako sem oblečena , kako frizuro imam in podobno. Lahko sem ležala na travi in gledala v luft pa me ni noben gledal čukast k da sem nezemljan.

Droga in alkohol pa so na žalost povsod zato se lahko zakadi in napije tudi v sosednjem bloku ali hiši

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   rock otočec
4.7.2005 6:19:17   
Udb
Točno tako kot je rekla jaz99! Če bi svojega otroka poznala in mu zaupala, bi ga takoj pustila! Tudi mene so starši! S to izjemo, da sem morla priti domov spat (kar je tudi meni najbolj ustrezalo, čeprav tega takrat ne bi priznala za nič na svetu :)- ). Se pa na rock otočcu dogaja marsikaj...alkohol v potokih...drog je dovolj, če jih želiš. Je pa tudi veliko dobre zabave in fajn muzke!

PReceni sama!

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   rock otočec
4.7.2005 10:01:39   
smrka
jaz bi tesko svojga otroka tam pustila. Tam je vsega rokerji "eni" se drogirajo, nalivajo z alkoholom, valjajo po blatu... nevem... ta koncert mi daje vec negativnih misli kot pozitivnih. Ce pa otroku zaupas da bo "ta pravi" potem bi ga pa pustila. nevem.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   rock otočec
4.7.2005 11:22:43   
Micy
Jaz se strinjam z jaz 99

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   rock otočec
4.7.2005 11:36:06   
skuštrana
:bravo:Jaz se tudi strinjam z jaz99:bravo:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   rock otočec
4.7.2005 12:37:01   
Anonimen
Mojemu sošolcu so tudi zaupali in bili prepričani, da je njihov zelo v redu in pošten otrok. Rezultat: fant je mrtev zaradi mamil.

Jaz bi definitivno vsaj ene 100x premislila preden bi otroku, vsaj tako mlademu in sploh še ne polnoletnemu dovolila na tako 'zabavo'.
In konec koncev, saj se ti lohk v garaži zadene do smrti... pa mu tudi zaupaš, da doma bo pa vse ok.

(odgovor članu mtd)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?